نویسنده صهیونیست: حماس نابود نشد؛ باید با آن گفت‌و‌گو کنیم

نویسنده صهیونیست با انتقاد از ادامه تلاش رژیم برای نابودی حماس تاکید کرد تجربه سه سال جنگ نشان داد که حمله نظامی نمی‌تواند این جنبش را از بین ببرد.

نویسنده صهیونیست: حماس نابود نشد؛ باید با آن گفت‌و‌گو کنیم

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - گدعون لوی، نویسنده معروف صهیونیست معتقد است ادامه صحبت از «نابودی» جنبش مقاومت اسلامی (حماس) پس از سه سال جنگ، در عمل به معنای دعوت به دور جدیدی از درگیری در نوار غزه است. او تاکید کرد که حملات گسترده نتوانسته حماس را از بین ببرد، بلکه ویرانی گسترده، تلفات انسانی و افزایش انزوای بین‌المللی رژیم تروریستی اسرائیل را به دنبال داشته است.

لوی در مقاله‌ای که اول اکتبر ۲۰۲۶ در روزنامه هاآرتص منتشر کرده، از بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم تروریستی اسرائیل، همچنین یسرائیل کاتس، ایتامار بن‌گویر، بتسلئیل اسموتریچ و آویگدور لیبرمن وزرا و سران این رژیم تروریستی انتقاد کرده است. او همچنین گادی آیزنکوت را به دلیل قرار دادن نابودی حماس در میان شروط مشارکت در دولت ائتلافی مورد انتقاد قرار داده است.

لوی استدلال کرد که تجربه نظامی، محدودیت‌های قدرت نظامی رژیم تروریستی اسرائیل را نشان داده است؛ چراکه حماس با وجود حجم گسترده بمباران‌ها و حملات زمینی همچنان پابرجا مانده است.

این نویسنده معتقد است حماس، با وجود باقی ماندن، به‌مراتب ضعیف‌تر شده اما او خواستار تغییر رویکرد از تلاش برای «نابودی حماس» به پذیرش واقعیت حضور این گروه در شرایطی ضعیف‌تر، تلاش برای گشودن کانال‌های گفت‌و‌گو با آن، و همزمان خروج نیرو‌ها و بازسازی نوار غزه است.

لوی در پایان تاکید کرد که جنگی جدید برای صهیونیست‌ها فاجعه‌بار خواهد بود و رژیم تروریستی اسرائیل باید به جای تکرار تجربه سال‌های گذشته، از نتایج آن درس بگیرد. به گفته او، نبود پذیرش در داخل رژیم تروریستی اسرائیل نسبت به ابعاد آنچه در غزه رخ داده، امکان تداوم گفتمان جنگ‌طلبانه را فراهم می‌کند.

او تاکید می‌کند که رژیم تروریستی اسرائیل تاکنون بحث داخلی واقعی درباره هزینه‌های اخلاقی و سیاسی جنگ انجام نداده است. به اعتقاد او، انکار توصیف آنچه در غزه رخ داده به‌عنوان «نسل‌کشی»، فقط تکرار رویکرد نظامی را آسان‌تر می‌کند.

منبع: الجزیره

آگهینرم‌افزار تما‌سگو
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک مقام عراقی اعلام کرد با خروج آخرین نظامی ائتلاف، دیگر هیچ نظامی یا مشاوری از نیرو‌های ائتلاف در بغداد و اقلیم کردستان حضور ندارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع می‌گویند آمریکا قصد دارد تا اوایل آذر، سه ناو هواپیمابر را در اطراف ایران مستقر کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اعتراضات دانش‌آموزان دبیرستانی فرانسه که به دلیل شرایط نامناسب آموزشی آغاز شده، با گسترش به نقاط مختلف کشور، دولت را به واکنش اضطراری واداشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرستاده رژیم اسرائیل در امارات اعلام کرد هنوز انگیزه و علت حادثه پرواز فلای‌دبی مشخص نشده و برای نتیجه‌گیری درباره این حادثه زود است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل با دلسی رودریگز دیدار کرده و دو طرف درباره انتخابات ونزوئلا و ادامه صادرات نفت آن، گفت‌و‌گو کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت جنگ آمریکا اعلام کرد ماسک به‌عنوان مشاور دولت ترامپ در بررسی و ترسیم آینده جنگ‌ها و فناوری‌های مورد نیاز آمریکا مشارکت خواهد کرد.
بین‌الملل
«خبرگزاری فارس» در شرایطی که عراق دسترسی مستقیم به درآمد نفتی خود ندارد و این پول تحت کنترل واشنگتن است، بغداد از تحویل محموله نقدی دلار از آمریکا خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نویسنده صهیونیست با انتقاد از ادامه تلاش رژیم برای نابودی حماس تاکید کرد تجربه سه سال جنگ نشان داد که حمله نظامی نمی‌تواند این جنبش را از بین ببرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع می‌گویند آمریکا از اتحادیه اروپا خواسته است طی شش ماه ۱۲۰ میلیون بشکه گازوئیل از ذخایر اضطراری خود آزاد کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دستیار رئیس‌جمهور روسیه هشدار داد هرگونه اقدام تهاجمی ناتو علیه کالینینگراد با پاسخ سریع و متناسب مسکو مواجه خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

تبلیغات متنی (ویژه)
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است