علمی فناوری 12:50 - 11 تیر 1404
مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی آموزش عالی وزارت علوم گفت: با توجه به شرایط فعلی کشور، امتحانات و آزمون‌های پایام ترم دانشجویان شهریورماه و به صورت حضوری برگزار می‌شود.

امتحانات شهریور دانشجویان حضوری برگزار می‌شود

باشگاه خبرنگاران جوان - رضا نقی‌زاده مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی آموزش عالی وزارت علوم در هفتاد و هفتمین نشست سراسری معاونان دانشجویی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور که به شکل مجازی برگزار شد، به ابلاغیه ۶ بندی که چهارم تیرماه از سوی وزارت علوم به دانشگاه‌ها ارسال شده است، اشاره کرد و اظهار داشت: این ابلاغیه با هماهنگی وزارتخانه‌های علوم و بهداشت به دانشگاه‌ها ارسال شد که یکی از بند‌های آن درباره برگزاری امتحانات در شهریور ماه است که به صورت حضوری برگزار می‌شود.

وی افزود: از بند‌های دیگر این ابلاغیه مورد تایید بودن آزمون‌های پایان ترمی است که تا دوم تیرماه دردانشگاه‌ها برگزار شده و اکنون با توجه به شرایط فعلی کشور، امتحانات دانشجویان شهریورماه به شکل حضوری برگزار می‌شود.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی آموزش عالی وزارت علوم گفت: بر اساس پیش‌بینی‌ها، آغاز ترم تحصیلی برای ورودی‌های مقطع کارشناسی و کارشناسی‌ارشد مانند سنوات گذشته هفته سوم مهرماه خواهد بود. البته زمان گشایش ورودی‌های ترم جدید در دانشگاه‌ها پس از بررسی‌های لازم اعلام می‌شود.

نقی زاده درباره درخواست برخی از دانشگاه‌ها در برگزاری دفاع مجازی گفت: جلسه دفاع می‌تواند به شکل مجازی باشد و تا پایان مهرماه اجازه دفاع داده می‌شود.

وی درباره درخواست‌های مطرح شده برای دانشجویان خارجی گفت: ۲ درخواست مطرح شد که وزارت علوم مخالفت کرد. درخواست نخست اینکه امتحانات آنها در تیرماه مجازی برگزار شود. درحالیکه لزومی ندارد امتحانات فقط برای آنها مجازی باشد. مورد دوم اینکه برخی از دانشگاه‌ها اعلام کردند کلاس‌های ترم جدید مجازی برگزار شود که اکنون تصمیم در این باره زود است.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی آموزش عالی وزارت علوم درباره آزمون‌های استخدامی توضیح داد: یکی از دغدغه‌ها تاخیر در فارغ التحصیلی آن دسته از دانشجویانی است که در این آزمون شرکت می‌کنند و به دلیل جنگ ۱۲ روزه زمان امتحانات به تعویق افتاد که در این زمینه به وزارت آموزش و پرورش نامه زدیم.

نقی زاده درباره درخواست حذف ترم از سوی دانشجویان توضیح داد: این موضوع قواعد و ضوابط خود را دارد و دانشجو می‌تواند درخواست کند. اگر دانشگاه تشخیص داد، قابل انجام است.

وی درباره سنوات تحصیلی هم گفت: ما ۱۲ روز در شرایط جنگ قرار داشتیم و به نظر می‌رسد صحبت در این باره زود باشد.

درخواست حذف ترم از سوی دانشجویان، برگزاری دفاع از طرح به شکل مجازی، شروع ترم سال تحصیلی جدید از هفته آخر مهرماه، فرصت اندک برای مرمت و بازسازی خوابگاه‌ها و بدون تخلیه، نگرانی خانواده‌ها از حضوری شدن امتحانات در شهریورماه، مجازی شدن امتحانات، سرانه ورزشی مشخص و مصاحبه دکتری از جمله دغدغه‌ها بود که معاونان دانشگاه‌های کشور در این نشست مطرح و پیشنهاد‌ها و راهکار‌هایی در این رابطه مطرح کردند.

منبع: ایرنا


12203823
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت از ورود تیم نظارتی وزارت بهداشت به ماجرای گم‌شدن جنین‌های فریزشده در بیمارستان آبان خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی بر برخورد قاطعانه مدیران مناطق با تخلفات تاکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون آزمون‌های سازمان سنجش آموزش کشور فرآیند شرکت در آزمون عملی رشته علوم ورزشی را تشریح کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس فرهنگستان علوم پزشکی در نامه‌ای ضمن انتقاد شدید از موضع منفعلانه دبیرکل سازمان ملل نوشت: تاریخ، سکوت شما در برابر نسل‌کشی غزه را فراموش نخواهد کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان، دستگاه جدید اندازه‌گیری A1C (ای‌وان‌سی)، ابزاری حیاتی برای بررسی میانگین قند خون در طول سه ماه گذشته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دوربین‌های گوشی‌های هوشمند از طریق ترکیبی از سخت‌افزار و تکنیک‌های پیشرفته عکاسی محاسباتی، به کیفیت تصویر شگفت‌انگیزی دست می‌یابند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان شواهد جدیدی یافته‌اند که نشان می‌دهد مواد اولیه حیات ممکن است در سراسر کیهان گسترده‌تر از آنچه قبلاً تصور می‌شد، باشند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به تعویق برگزاری مسابقات ملی دانش‌آموزان و فرهنگیان از اجرای طرح میدان پویا خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون علمی رئیس‌جمهور گفت: طرح «دستیار هوش مصنوعی رئیس‌جمهور» وارد مرحله اجرا شده است و اولین نتیجه عملیاتی آن تا پایان امسال آماده استفاده خواهد بود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در جلسه ۵۴۱ شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی، سهمیه داوطلبان فارغ التحصیل مدارس ایرانی خارج از کشور در کنکور سراسری مورد بررسی قرار گرفت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است