ورزشی 09:35 - 15 مرداد 1401
ستاره سابق پرسپولیس در اردوی شباب الاهلی دبی دست به راکت شد.

هافبک تیم ملی ایران دست به راکت شد+فیلم

به گزارش خبرگزاری فارس، شباب الاهلی دبی این روزها به همراه احمد نوراللهی هافبک ملی پوش کشورمان در صربستان اردو زده تا خود را برای رقابت های فصل جدید لیگ امارات آماده کند.

نوراللهی حضوری فعال و شاداب در تمرینات الاهلی داشت. هافبک ایرانی به همراه تیم اماراتی امروز در دومین بازی تدارکاتی اش به مصاف تیم عجمان می رود.

ستاره سابق پرسپولیس بعد از تمرینات شاداب به همراه کارتابیا ستاره آرژانتینی شباب الاهلی وارد چالش تنیس روی میز شد. ستاره ایرانی با این بازیکن وارد رقابت شد.

یکی از همبازی های نوراللهی با انتشار فیلمی از نوراللهی در هنگام بازی برای این بازیکن ایرانی آرزوی موفقیت مقابل کارتابیا کرد که این باعث ناراحتی ستاره آرژانتینی شد.

مهدی قائدی دیگر بازیکن ایرانی شباب الاهلی از لیست تیمش کنار گذاشته شده تا برای فصل آینده تیم جدیدی را انتخاب کند. طبق اخبار رسانه های امارات استقلال و الوصل دبی مشتریان مهاجم ایرانی هستند.

انتهای پیام/


11646384
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر عامل باشگاه و سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس امروز در جلسه مشترکی حضور یافتند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی فوتبال ساحلی برزیل در فینالی تماشایی با حساب ۴ بر ۳ بلاروس را شکست داد و بار دیگر فاتح جام‌جهانی شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ورزش و جوانان گفت: از همگانی کردن تنیس و توسعه تنیس در حوزه قهرمانی حمایت می‌کنیم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال اینتر ایتالیا در شبی که مهاجم تیم ملی ایران در حسرت زدن گل استثنایی به تورینو ماند توانست پیروز شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» قهرمان رقابت‌های تورجهانی تنیس گفت: این پیروزی را به مردم خوب ایران و جامعه تنیس تقدیم می‌کنم و قدردان حمایتی که از من در دیدار پایانی داشتند، هستم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» روز‌های کابوس‌وار منچستریونایتد و تاتنهام، دو فینالیست انگلیسی لیگ اروپا در لیگ جزیره ادامه دارد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی هندبال ساحلی مردان ایران در آخرین بازی خود در دور گروهی مسابقات قهرمانی آسیا هم به پیروزی رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تنیسور جوان ایران با عملکرد درخشان خود و با قاطعیت عنوان قهرمانی مسابقات تور جهانی خلیج فارس را از آن‌خود کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» اسامی دعوت‌شدگان به اردوی تیم ملی وزنه‌برداری، جهت آمادگی مسابقات جهانی نروژ و بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی اعلام شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» اسامی دعوت‌شدگان به اردوی تیم ملی وزنه‌برداری، جهت آمادگی مسابقات جهانی نروژ و بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی اعلام شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است