اقتصادی 14:54 - 08 فروردین 1404
مجری طرح‌های بهینه سازی مصرف شرکت توانیر گفت: متاسفانه فرهنگ مصرف بهینه برق در کشور ما به هنجار تبدیل نشده و می‌بایست با دادن اطلاعات دقیق و کافی به مردم، این اتفاق بیافتد.

فرهنگ مصرف بهینه برق در کشور ما به هنجار تبدیل نشده است

باشگاه خبرنگاران جوان - به گزارش خبرگزاری توانیر، مسعود خانی با تاکید بر لزوم واقعی سازی نرخ برق برای رفع ناترازی‌ها اظهار داشت: در مبادی رسمی کشور، نظارت بر کالا‌های وارداتی از نظر میزان برق مصرفی صورت می‌گیرد، اما وقتی قیمت برق ارزان نگه داشته می‌شود، تقاضا برای کالا‌های مکمل با مصرف برق بالا افزایش می‌یابد. 

وی افزود: کولر‌های گازی یکی از این کالا‌های پرمصرف است که استفاده از آن در کشور‌های دیگر به دلیل گران بودن برق یا به صرفه نیست و یا اصولا غیرقانونی است، اما متاسفانه از مبادی غیررسمی و به صورت قاچاق وارد کشور ما می‌شود و یکی از عوامل اصلی رشد مصرف برق در سال‌های اخیر استفاده از این کولر‌ها بوده است.

خانی با اشاره به اهمیت فرهنگ‌سازی برای مدیریت مصرف برق گفت: فرهنگ وقتی عمل می‌کند که موضوعی را در جامعه به هنجار تبدیل کند. مثلا در مورد مصرف آب و یا دورریز مواد غذایی، این هنجار در جامعه ما شکل گرفته، اما در زمینه مصرف بهینه برق اینطور نیست. به طور مثال اگر در تابستان وارد بانکی شوید که دمای محیط را روی ۱۶ درجه سانتیگراد تنظیم کرده، حس بدی به شما دست نمی‌دهد و این نشان دهنده آن است که ما در هنجارسازی نسبت به مصرف بهینه برق موفق نبوده‌ایم.

مجری طرح‌های بهینه‌سازی مصرف شرکت توانیر خاطرنشان کرد: شاید دلیل آن این بوده که در سال‌های قبل موضوع کمبود برق را برای مردم تشریح نکرده‌ایم و به جای آن مثلا گفتیم که امسال هیچ گونه خاموشی نخواهیم داشت. الان این مشکل آنقدر بزرگ شده که نمی‌توان آن را تنها با اعمال مدیریت بر بخش‌های غیرخانگی حل کرد.

خانی در پایان تاکید کرد: مسوولان بخش انرژی باید تلاش کنند مردم را با دادن اطلاعات دقیق و کافی نسبت به ناترازی برق متقاعد نمایند تا فرهنگ مناسب مصرف شکل بگیرد.


12171500
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه گفت: از سال ۱۳۸۱ تا سال ۱۳۹۹ تقریبا هر سال ۰.۳ درصد کاهش سرمایه داشتیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مجوز فعالیت شرکت خدمات مسافرتی همتا سفر نیلی به دلیل گران فروشی تعلیق شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی از بارانی شدن مناطق غرب و شمال غرب کشور خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» گمرک جمهوری اسلامی ایران حقوق ورودی واردات انواع گوشی همراه در سال ۱۴۰۴ را به گمرکات اجرایی کشور ابلاغ کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در محور چالوس سنگین شده و محدودیت تردد در این محور‌ها اعمال شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه وشهرسازی گفت: مشکلات واحد‌های مسکونی در قرچک در جلسات بررسی می‌شود و تعداد قطار‌های حومه‌ای تهران_ پیشوا به زودی افزایش می‌یابد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نایب رئیس اول اتحادیه مشاوران املاک تهران گفت: میزان مالیات نقل و انتقال ملک، طبق ماده ۵۹، برابر با ۵ درصد ارزش معامله است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق آخرین آمار‌های اعلام شده میزان مصرف بنزین به ۱۴۰ میلیون و ۲۰۰ هزار لیتر رسیده که رشد ۷.۸ درصدی داشته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه کمتر از یک ماه نصب نیوجرسی و روشنایی جاده جوادآباد ـ قرچک انجام می‌شود، گفت: تلاش می‌کنیم بار جاده‌ها به ریل منتقل شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس حوزه سیاست‌گذاری: یکی از مهم‌ترین کمک‌های حسابرسی سیستمی، ایجاد یک نظام مالیاتی منصفانه و عادلانه است. وقتی مودیان مالیاتی تابع استاندارد‌ها و رویه‌های یکسانی هستند، اخذ مالیات قاعده‌مند و پیش‌بینی‌پذیر خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است