فرهنگی‌هنری 17:15 - 29 خرداد 1403
جمهوری اسلامی ایران با بیش از ۵۰۰ عنوان کتاب در سی‌امین نمایشگاه بین‌المللی کتاب پکن (BIBF) حضور دارد.

آغاز به کار سی‌امین نمایشگاه بین المللی کتاب پکن ۲۰۲۴

سی‌امین نمایشگاه بین‌المللی کتاب پکن (BIBF) از روز چهارشنبه ۳۰ خرداد آغاز به کار می‌کند. در این رویداد، غرفه‌دارانی از ۷۱ کشور دنیا با بیش از ۲۲۰ هزار عنوان کتاب شرکت می‌کنند.

این نمایشگاه در مقایسه با سال گذشته شاهد حضور ۱۵ کشور جدید از جمله بنگلادش، فیلیپین، جمهوری چک، اسلواکی، نیوزیلند و نیجریه خواهد بود. همچنین کشور‌هایی مانند ژاپن، مالزی، انگلستان و ایتالیا فضای بیشتری را به غرفه خود اختصاص خواهند داد.

در این نمایشگاه که تا سوم تیر ماه ادامه دارد، ۱۰۵۰ غرفه دار خارجی حضور دارند که نسبت به سال گذشته ۱۵۰ غرفه بیشتر برپا شده است. جمهوری اسلامی ایران نیز در این نمایشگاه در یک غرفه ۳۶ متری حضور دارد و بیش از ۵۰۰ عنوان کتاب را با تمرکز بر کتاب کودک و تصویرگری کتاب کودک به نمایش می‌گذارد. 

همچنین ۵۵۰ ناشر داخلی، از جمله نمایندگانی از هنگ کنگ، ماکائو و تایوان، ۳۸ مجموعه جدید همچون تبادل اطلاعات شانگهای، ناشر بازی miHoYo، تولیدکنندگان محتوا و محصولات کودکان، روزنامه‌ها و مجلات به نمایشگاه کتاب پکن ملحق خواهند شد.

در این دوره از نمایشگاه به افتخار هفتاد و پنجمین سالگرد تاسیس جمهوری چین، دستاورد‌های مهم نشر در حوزه‌های مختلف از جمله علوم اجتماعی، علم و فناوری، هنر و فرهنگ، ادبیات کودکان و متون باستانی به نمایش گذاشته خواهد شد. همچنین کنفرانس‌های متعددی نیز ذیل این نمایشگاه برپا می‌شود از جمله کنفرانسی درباره کتاب کودک در سی‌ویکم خرداد. جایزه ویژه کتاب چین نیز در این نمایشگاه اهدا می‌شود.

کشور عربستان مهمان افتخاری امسال است که با حدود ۱۲۰ عنوان کتاب به زبان‌های عربی و انگلیسی با تمرکز بر ادبیات، افسانه‌ها و موارد آموزشی در این رویداد شرکت دارد.


12064819
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» معاون قرآنی وزیر فرهنگ، نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم را یکی از نماد‌های حضور فعالان قرآنی کشور دانست و گفت: امسال علاوه بر تهران، ۲۴ استان میزبان نمایشگاه‌های قرآن هستند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» محفلی‌ها این بار خود تماشاگر برنامه محفل بودند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» معاونت سیمای رسانه ملی با تدارک ویژه برنامه‌های معارفی، معنوی و فرهنگی، به استقبال ماه مبارک رمضان می‌رود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان صداوسیما، با صدور پیامی درگذشت عنایت بخشی، هنرمند گران‌قدر و ماندگار تلویزیون را تسلیت گفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» دو اثر از تولیدات شبکه مستند سیما در دومین دوره جشنواره «معروف» موفق به کسب جوایز بخش مستند شدند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» «نبرد ربات‌ها» از شبکه یک سیما همزمان با ماه رمضان هر شب روی آنتن می‌رود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: در روزگاری که رسانه‌های جهانی، ذهن نسل جوان را میدان اصلی نبرد خود قرار داده‌اند، تبلیغ دین دیگر با شیوه‌های سنتی ممکن نیست.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فرهنگ و رسوم مردمان سیستان و بلوچستان در جهان کم نظیر است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» ایران به یکی از قدرت‌های فضایی دنیا بدل شده است؛ واقعیتی که دوست و دشمن به آن اعتراف دارند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به نخستین همایش ملی سیاست‌گذاری هنر در ایران پیامی ارسال کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است