فرهنگی‌هنری 21:12 - 21 تیر 1404
یکی از همکاران شبکه خبر ۲ در برنامه «راویان حقیقت» روایت کرد که در روز حمله رژیم صهیونیستی، شهید نیما رجب‌پور اولین نفری نبود که رژی را ترک کرد؛ انگار می‌خواست مطمئن شود که همه خارج شدند.

روایت مهدی ناصری از حمله به ساختمان شیشه‌ای/ رجب‌پور تا آخرین لحظه ایستاد

باشگاه خبرنگاران جوان؛ نفیسه خلیلی - مهدی ناصری از همکاران شبکه خبر ۲ در برنامه «راویان حقیقت» که به ماجرای حمله رژیم صهیونیستی به ساختمان شیشه‌ای صداوسیما می‌پردازد، درباره روز حمله گفت: روز دوشنبه بود که رژیم صهیونیستی به ساختمان شیشه‌ای صداوسیما حمله کرد. ما از صبح در کنار سایر دوستان در رژی شبکه خبر مشغول بودیم. یعنی برنامه‌ها به فراخور آن ایام و دفاع همه جانبه‌ای که از مرز و بوم این کشور می‌شد، در قالب کلیپ‌ها، میان برنامه‌ها و ویژه برنامه روی آنتن داشتیم. کنداکتور ما کنداکتور ویژه‌ای بود و از صبح روز دوشنبه همان فعالیت‌ها ادامه داشت. 

ناصری درباره زمزمه‌هایی که از ظهر روز دوشنبه برای حمله به منطقه ۳ و سازمان صداوسیما به گوش می‌رسید، توضیح داد: بله، تا ظهر همه چی عادی بود. از ظهر به مرور زمزمه‌های تهدید و حمله شنیده شد. حتی گفته بودند که قرار است منطقه ۳ برای حمله انتخاب بشود. واقعیت این است که ما و بچه‌ها خیلی بر نمی‌تابیدیم که رژیم صهیونیستی علی‌رغم وحشی‌گری و ناجوانمردانه بودنش، به رسانه و سازمان صداوسیما حمله بکند. واقعاً باور نمی‌کردیم و پیش خودمان می‌گفتیم ممکن است حرف‌هایی زده باشد، ولی این حمله را بعید می‌دانستیم. 

وی در پاسخ به این سوال که در آن لحظه ترس و اضطراب بر شما حاکم نشد؟ گفت: نه فقط من بلکه همکارانم هم نمی‌خواستند بروند. اما از زمانی که اوضاع جدی شد، ما از همکارانمان خواهش کردیم که بروند. اما هیچ‌کس نمی‌رفت. از آنها خواهش کردیم، نمی‌رفتند و می‌گفتند ما در رژی هستیم، باید بمانیم و تا آخرین لحظه ماندند. 

ناصری در پاسخ به این سوال که در لحظه‌ای که همکاران به شما گفتند ساختمان شیشه‌ای را تخلیه کنید، چرا آن لحظه ساختمان را ترک نکردید؟ گفت: نمی‌دانم. اگرچه حس پدرانه و همسرانه همراهم بود، ولی یک حس بالاتر هم هست، که در روایات به آن فوز عظیم تعبیر می‌شود. البته من کوچکتر از آنم که بخواهم به این موضوع اشاره بکنم و باید شهدا درباره فوز عظیم صحبت بکنند، که گفتند و ثابت کردند. ما دوست داشتیم به این فوز عظیم برسیم، که متاسفانه لیاقتش را نداشتیم.

او به اخلاق‌مداری و روی گشاده نیما رجب‌پور از شهدای رسانه ملی در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه اشاره کرد و ادامه داد: آن لحظه شهید رجب‌پور با روز و هفته قبلش فرق نمی‌کرد. همانطور آرام و خنده‌رو بود. وقتی ماجرای حمله به صداوسیما جدی شد، ابتدا به من گفت که مهدی! خانم‌ها را بفرست بروند. تدبیرش این بود که اگر آن لحظه اتفاقی بیفتد، خانم‌ها سخت می‌توانند از این فضا خارج بشوند. من از خانم‌ها خواهش کردم که بروند و آنها با اصرار رژی را ترک کردند. آقا نیما گفت ما می‌مانیم، اگر صدایی شنیدیم یا دیدیم اتفاقی در حال رخ دادن است، بلافاصله ساختمان را ترک می‌کنیم. آقا نیما به محض اینکه قبل از انفجار صدایی شنید، به ما گفت بچه‌ها می‌خواهند ساختمان را بزنند، سریع خارج شوید. اما ایشان اولین نفر نبود که رژی را ترک کرد. انگار می‌خواست مطمئن شود که همه خارج شدند.

ناصری ادامه داد: وقتی همه خارج شدند، در ورودی استودیو پناه گرفتند. چون انفجار را شنیده بودند و از ترس اینکه چیزی اصابت نکند، پناه گرفته بودند. یکی از عزیزان گفت که بلند شویم و سریع فرار بکنیم. ما بلافاصله به راه‌پله آمدیم، تا خارج شویم. بعد از انفجار اول که همگی به سمت راهرو فرار کردیم. من دیگر متوجه افراد پشت‌سرم نشدم. ظاهراً شهید رجب‌پور با فاصله چند متر پشت سر ما در حال آمدن بود. ما طبقه سوم را رد کردیم، به طبقه دوم که رسیدیم، انفجار دوم اتفاق افتاد. در یک لحظه همه چی تاریک شد و همه جا را دود و غبار گرفت. من یک لحظه به دیوار پناه بردم و در همان لحظه همکارم سعید مرا صدا زد و باهم فرار کردیم. 

وی خاطرنشان کرد: فاصله انفجار اول با دوم شاید کمتر از ۲۰ ثانیه بود. آن‌قدر فضا، فضای وحشتناکی بود، که ما احساس کردیم از پله‌های ۱۰ طبقه به پایین می‌آییم. طبقات تمام نمی‌شد. بعد از اینکه به بیرون از ساختمان رسیدیم، ابتدا به خانه تماس گرفتم تا مطمئن شوند اتفاقی نیفتاده است و بلافاصله به سمت بیرون از ساختمان دویدیم. چون به ما می‌گفتند سریع خارج شوید.


12206516
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» «دوقلو‌ها در شهر پنج‌ستاره»، با حضور عمو‌های فیتیله‌ای (علی فروتن، محمد مسلمی و حمید فروتن) مهمان خانه‌های کودکان می‌شوند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر فرهنگ گفت: اکثریت مردم پاسخ نظامی ایران به حملات دشمن را خوب و خیلی‌خوب ارزیابی کرده‌اند و معتقدند دولت در مدیریت بحران پیش آمده خوب عمل کرده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» هنوز روی زمین پر از شیشه است و وقتی روی آن راه می‌روی، صدای ترق‌ترق شکستنشان بلند می‌شود. اینجا ساختمان شیشه‌ای است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مسابقه «دو نقطه» با هدف ارتقای مهارت‌های زبان و ادبیات فارسی در رده سنی ۱۲ تا ۱۵ سال، هر شب ساعت ۲۳ از شبکه امید پخش می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فصل اول برنامه تلویزیونی «آب و آتش» روایت سرد و گرم زندگی با محوریت «زندگی و حماسه»، روایت اقتدار به مدت ۱۰ روز روی آنتن می‌رود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر رادیو نمایش با اشاره به حضور موفق معاونت صدا در یکی از مهم‌ترین رویداد‌های بین‌المللی رادیویی، از نمایش توانمندی‌های روایت‌گری صوتی ایران خبر داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای فرهنگ عمومی اعلام کرد: احتمالا یک روز در تقویم رسمی کشور به نشانه جنگ تحمیلی ۱۲ روزه اسرائیل علیه ایران نام‌گذاری می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سارا عرفانی کتابی را با موضوع جنگ و مقاومت معرفی کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی حمله موشکی اخیر اسرائیل به ساختمان شیشه‌ای صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران را جنایتی آشکار و نشانه‌ای دیگر از ماهیت ددمنشانه این رژیم دانست.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مشاور و دستیار مقام معظم رهبری گفت: دشمن می‌خواست رسانه ملی یعنی صدای حقانیت ملت ایران را خاموش کند که حتی در این هدف نیز با شکست مواجه شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است