ورزشی 18:36 - 01 اردیبهشت 1403
مسئول مسابقات سازمان لیگ گفت: بحث مربوط به تعیین تیم قهرمان در صورت تساوی امتیازها با توجه به بازی رو در رو را قبل از فصل به باشگاه‌ها ابلاغ کردیم.

مهدی: دستورالعمل بازی رو در رو را قبل از شروع فصل به باشگاه‌ها ابلاغ کردیم

سهیل مهدی مسئول کمیته مسابقات سازمان لیگ فوتبال درمورد نشست امروز مسئولان سازمان لیگ با مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال، اظهار داشت: برای ما جای تشکر دارد که ریاست فدراسیون و رئیس مجمع سازمان لیگ در این سازمان حضور یافتند. همواره در خدمت بهاروند و کشوری‌فرد درمورد مباحث مربوط به برگزاری مسابقات هستیم. باید برخی مسائل را به گمانه زنی می‌گذاشتیم و یکی از این موارد مرتبط به زحمات همکاران ما در نقل و انتقالات و روابط عمومی است. باید پس از اتمام این فصل، فصل بعد را بهتر از فصل بعد آغاز کنیم.

او افزود: از این رو برخی موارد کلان مدنظر ریاست فدراسیون و رئیس سازمان لیگ بود مورد بررسی قرار داده و نکات مهم به ما منتقل شد. موظف هستیم در این رابطه برنامه‌ریزی خود را دقیق‌تر کنیم تا فوتبال بهتری را به خانه‌ها ببریم.

مسئول کمیته مسابقات سازمان لیگ درپاسخ به این سوال که چرا مصوبات ابلاغی به باشگاه‌ها در همان ابتدا رسانه‌ای نمی‌شود تا مانند بحث مربوط به تعیین تیم قهرمان در صورت تساوی امتیاز‌ها حاشیه‌ساز نشود، توضیح داد: نمی‌دانم چرا حاشیه به وجود می‌آید. روز اولی که لیگ شروع نشده و هیچ تیمی به زمین نرفته، این دستورالعمل به باشگاه‌ها ابلاغ شد. اگر مورد یا موضوعی بود، باید همان زمان درباره‌اش بحث می‌شد. خوشبختانه در آبان سال گذشته این مصوبه و برخی موارد مهمی که در طول فصل باید به آن پرداخته شود، به باشگاه‌ها یادآوری کردیم. مثلا گفتیم دستورالعمل رنگ لباس به چه شکلی باید رعایت شود. یا باید با کمتر از ۳ ملی‌پوش در مسابقات شرکت کنید.

مهدی ادامه داد: نکات مهم و کلیدی دستورالعمل برگزاری مسابقات را ابتدای فصل به تمام باشگاه‌ها به شکل تیتروار و در قالب یادآوری اعلام می‌کنیم. در این دستورالعمل این نکته نیز ذکر شده بود امسال بنابر تفسیر کمیته تدوین مقررات چه نکاتی درمورد بازی رو در رو وجود دارد. این موضوع یک مصوبه بود که نیاز به مصوبه داشت. در کل دنیا همین شرایط است. کمیته تدوین مقررات این کار را انجام داد و ما هم در ابتدای فصل به باشگاه‌ها ابلاغ کردیم.

او خاطرنشان کرد: مجدد به واسطه مهم بودنش در آبان آن را به باشگاه‌ها تاکید کردیم، اما اکنون که به پایان فصل نزدیک می‌شویم با توجه به بحث‌های مربوط به هواداران و چالش‌های شیرین رسانه‌ای به آن پرداخته شده است. تصمیمی را برای تیمی نگرفتیم. قبل از شروع لیگ یک موضوع مصوب را به باشگاه‌ها اعلام کردیم در شرایطی که هیچکس نمی‌دانست جدول چه شرایطی دارد یا بازی رو در روی تیم‌ها به چه شکل است.


12049099
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ستاره ازبکستانی پرسپولیس در صفحه شخصی خود به خبر مصدومیتش در بازی دوستانه روز گذشته واکنش نشان داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پرسپولیس امروز در دیداری تدارکاتی به مصاف تیم امید پرسپولیس رفت که این دیدار در نهایت با برتری شاگردان تارتار به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» حمید عزیزی از رشد زیرساخت‌های گلف، افزایش منابع مالی و برنامه‌ریزی برای توسعه پایدار و حضور موفق در رویداد‌های بین‌المللی خبر داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» حمید عزیزی از تشکیل تیم رسانه‌ای گلف و فراهم شدن امکان حضور خبرنگاران در تمرینات و لیگ این رشته خبر داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» استقلال در هفته‌های ابتدایی فصل با رویکرد استفاده از تک‌مهاجم به میدان رفته و حالا کارایی این سیستم به یکی از پرسش‌های مهم تیم تبدیل شده است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» چند بازیکن تیم فوتبال استقلال با وجود نام و سابقه قابل توجه، هنوز نتوانسته‌اند جایگاه ثابتی در ترکیب اصلی سهراب بختیاری‌زاده پیدا کنند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال استقلال تهران برای دیدار با فولاد خوزستان یک بازیکن خود را در اختیار ندارد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی والیبال زنان ایران با راهیابی به مرحله حذفی رقابت‌های قهرمانی آسیا، با دو پله صعود در رده‌بندی فدراسیون جهانی برای نخستین بار به رتبه چهلم رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی والیبال زنان ایران در آخرین دیدار مرحله مقدماتی قهرمانی آسیا ۲۰۲۶ عراق را شکست داد و صعودش به جمع هشت تیم برتر این رقابت‌ها مسجل شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس داوری درباره قضاوت عرب براقی در بازی پرسپولیس و تراکتور در هفته سوم لیگ برتر فوتبال توضیحاتی ارائه کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است