بین‌الملل 04:05 - 04 بهمن 1400

خروج فرانسه از ناتو بزرگترین هدیه برای روسیه خواهد بود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتینک، «کلمان بون»، وزیر امور اروپای فرانسه به درخواست‌های رهبر مخالفان این کشور مبنی بر خروج فرانسه از ناتو انتقاد کرد و مدعی شد که این درخواست‌ها به نفع روسیه است.

پیشتر در اوایل این هفته، «ژان لوک ملانشون»، رهبر جناح چپ فرانسه گفته بود که کشورش باید از ناتو خارج شود تا استقلال خود را در امور نظامی بازگرداند.

او با اشاره به تنش‌ها بین مسکو و کشورهای غربی بر سر اوکراین، به شبکه خبری فرانسوی Europe1 گفت که «شنیده است که برخی پیشنهاد می‌کنند اکنون فرصتی است» تا خواستار خروج فرانسه از ائتلاف آتلانتیک شمالی شود.

وزیر امور اروپایی فرانسه با این استدلال که خروج احتمالی فرانسه از ناتو «بزرگترین هدیه به روسیه است» گفت: «در چنین زمانی دیوانگی خواهد بود که بین غربی‌ها احساس اختلاف ایجاد کنیم.»

او همچنین تصریح کرد که فرانسه خود را برای یک سناریوی «جنگ» آماده نمی‌کند، اما به دلیل تنش‌های اوکراین «برای زمان سختی» آماده می‌شود.


11423619
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آگاه می‌گویند که کاخ سفید دست‌کم برای دو ماه آینده بر اجرای قرنطینه و تحریم‌های نفتی ونزوئلا تمرکز می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک منبع امنیتی می‌گوید ۷ نفر در پی انفجار در مسجدی در پایتخت شمال شرقی نیجریه جان خود را از دست دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» انگلیس، فرانسه و شماری از متحدان شهرک‌سازی‌ها در کرانه باختری را محکوم کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» علیرغم انتشار چند سری از اسناد مرتبط با جفری اپستین، مجرم جنسی بدنام آمریکایی هنوز هزاران سند فاش نشده از او وجود دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پدافند هوایی روسیه از ابتدای روز ۱۵ پهپاد را در مسیر مسکو سرنگون کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بیش از ۱۰۰ شهرک‌نشین غیرقانونی اسرائیلی به مسجد الاقصی در شرق قدس اشغالی یورش بردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پارلمان الجزایر به اتفاق آرا استعمار فرانسه را جرم دانست و خواستار عذرخواهی و جبران کامل خسارات مادی و معنوی توسط پاریس شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چین پس از آنکه واشنگتن اعلام کرد قصد دارد در سال ۲۰۲۷ تعرفه بر تراشه‌های چینی را افزایش دهد، از آمریکا خواست تا «اشتباهات خود را اصلاح کند».
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مکرون و دبیرکل ناتو توافق کردند که از ماه آینده میلادی تلاش‌ها برای ارائه تضمین‌های امنیتی به اوکراین را ادامه دهند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اوکراین پس از حدود چهار سال جنگ، با کمبود نیرو و فرسایش دفاعی روبه‌روست و با وجود کمک‌های مالی بزرگ، چشم‌انداز پیروزی نظامی را از دست داده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است