بین‌الملل 18:33 - 02 اسفند 1402
سخنگوی جنبش انصارالله یمن وتوی پیش‌نویس قطعنامه الجزایر درباره برقراری آتش‌بس در نوار غزه توسط آمریکا را لکه ننگی دانست که از پیشانی این کشور پاک نخواهد شد.

انصارالله: وتو‌های مکرر لکه‌ای پاک نشدنی بر پیشانی آمریکا است

«محمد عبدالسلام» سخنگوی جنبش انصارالله یمن امروز چهارشنبه در توییتی نوشت «وتوی مکرر آمریکا در شورای امنیت علیه هرگونه قطعنامه برقراری آتش‌بس در نوار غزه، لکه ننگی است که از پیشانی آمریکا پاک نمی‌شود».

نماینده دائم آمریکا در سازمان ملل روز سه شنبه پیش‌نویس قطعنامه پیشنهادی الجزایر درباره برقراری آتش بس در نوار غزه را وتو کرد و به همین دلیل این پیش‌نویس تصویب نشد.

مقام یمنی افزود: «وتوی مکرر توسط آمریکا تجاوز همه‌جانبه به بشریت و اعلام جنگ علنی علیه مردم منطقه و نه فقط علیه مردم فلسطین تلقی می‌شود».

عبدالسلام همچنین «از امت و نظام‌های آن خواست برای حفظ کرامت خود بایستند، سکوت خود را بشکنند و صدای خود را درباره لزوم توقف تجاوز به غزه و رفع محاصره آن به گوش همگان برسانند».

او تاکید کرد آمریکا با سیاست‌های تهاجمی، خود و منافع خود را در مقابل همه مردم منطقه قرار می‌دهد و نمی‌توان اجازه داد جنایات نسل‌کشی علیه مردم غزه ادامه یابد.

منبع: ایسنا


12032703
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزرای امور خارجه، دفاع و رئیس اطلاعات ترکیه یک سال پس از سقوط اسد، سفر کاری به سوریه خواهند داشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اطلاعات روسیه با افشای فرار مخفیانه خانواده و ثروت مقامات اوکراینی به غرب، اعلام کرد ۹۰ درصد دیپلمات‌های کی‌یف از بازگشت به کشور خودداری کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آلمان با ثبت رکورد ۱۰۰۰ پرواز مشکوک بر فراز پایگاه‌های نظامی و بنادر خود از تشکیل واحد ویژه و مرکز دفاع پهپادی برای مقابله با تهدیدات خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ین لغو تحریم‌ها نه پایان رنج، بلکه آغاز بردگی است. الشرع، با تن دادن به شروط تحقیرآمیز، نشان داد که آماده است حاکمیت سوریه را برای صندلی قدرت بفروشد. آمریکا و اسرائیل، با این معامله، سوریه را به ابزاری برای تضمین امنیت رژیم صهیونیستی تبدیل ...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کرملین اعلام کرد که اگر اطلاعات آمریکا معتقد است که رئیس جمهور روسیه می‌خواهد تمام اوکراین را تصرف کند این اشتباه است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تصاویر ماهواره‌ای فاش کردند که اسرائیل با سوءاستفاده از زمان آتش‌بس، ضمن احداث ۱۳ پایگاه نظامی جدید، روند تخریب سیستماتیک غزه را تشدید کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چین از آمریکا به خاطر توقیف خودسرانه کشتی‌ها در کارائیب انتقاد و از ونزوئلا حمایت کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یکی از فرماندهان کلیدی ستاد کل ارتش روسیه، صبح امروز بر اثر انفجار یک بمب در خودروی شخصی‌اش در مسکو کشته شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزرای امور خارجه آسیای جنوب شرقی روز دوشنبه در مالزی برای بحث درباره درگیری تایلند و کامبوج دیدار کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» انتشار ویدئوی پایین آمدنِ لرزان و بسیار کند ترامپ از پلکان هواپیما، ادعا‌های او مبنی بر آمادگی جسمانی بالا را با چالشی جدی مواجه کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است