اقتصادی 11:55 - 14 بهمن 1404
معاون برنامه‌ریزی و مدیریت منابع سازمان شیلات ایران از بهره برداری ۱۵۳ پروژه شیلاتی با اعتباری معادل ۲۹ هزار و ۹۱۰ میلیارد ریال در ۲۳ استان کشور در ایام فجر امسال خبر داد.

افتتاح ۱۵۳ پروژه شیلاتی در ۲۳ استان کشور به مناسبت دهه فجر

باشگاه خبرنگاران جوان - عیسی گلشاهی گفت: بهره برداری از این تعداد پروژه موجب اشتغال مستقیم برای هفت هزار و ۴۸ نفر، اشتغال غیر مستقیم برای ۱۴ هزار و ۳۶ نفر و موجبات بهره مندی سه‌هزار و ۴۰۸ خانوار خواهد شد.

معاون برنامه‌ریزی و مدیریت منابع سازمان شیلات ایران اظهار داشت: افتتاح این تعداد پروژه شیلاتی منجر به افزایش ۶ هزار و ۷۳۸ تن و حدود ۱۶ میلیون قطعه انواع آبزیان به کل تولیدات آبزی پروری کشور خواهد شد.

وی تصریح کرد: منطقه سیستان در استان سیستان و بلوچستان (در بخش آب‌های داخلی) با بهره برداری از ۴۹ پروژه بیشترین تعداد پروژه های شیلاتی کشور در زمینه های ماهیان گرم آبی، زینتی و زالو را به خود اختصاص داده است.

گلشاهی گفت: بوشهر با ۱۳ پروژه در زمینه های تولیدات پایه نظیر تولید کرم خونی، جلبک، میگو و طرح های زیربنایی در بخش بنادر، اصفهان با ۱۲ پروژه شیلاتی در زمینه های ماهیان سرد آبی و زینتی و هرمزگان با ۱۱ پروژه در زمینه های میگو، تکثیر و نرسری ماهیان دریایی و پرورش در دریا (قفس) در رده های بعدی قرار دارند.

وی، پرورش ماهیان خاویاری، فراوری و بسته بندی آبزیان، بهره برداری از فاز ۲ بندر صیادی تنگ، پرورش آرتمیا، پروژه هایی در حوزه صید و صیادی در سدها، پرورش جلبک اسپیرولینا، عرضه ماهیان زنده و تکمیل زنجیره ارزش، نانو حباب و پرورش تیلاپیا را از دیگر پروژه های قابل افتتاح در این ایام برشمرد.

معاون برنامه‌ریزی و مدیریت منابع سازمان شیلات ایران با اشاره به اینکه میزان کل تولیدات شیلاتی از ۳۲ هزار تن در سال ۱۳۵۸ به بیش از یک میلیون و ۴۹۸ هزار تن افزایش یافته است، افزود: سرانه دسترسی به آبزیان نیز طی این سال ها از یک کیلوگرم به ۱۴.۸ کیلوگرم در سال رسیده است.

منبع: شیلات ایران


12256672
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد گفت: با توجه به چالش‌های مهم تغییر اقلیم و کم آبی، توسعه فناوری تنها راه نجات بخش کشاورزی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» صنعت برق کشور در پاییز و زمستان سال ۱۴۰۴ موفق شد بدون اعمال هرگونه خاموشی یا محدودیت در بخش خانگی، برق مشترکان را به‌صورت پایدار تأمین کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه وشهرسازی از تصویب نهایی امکان‌سنجی و مکان‌یابی شهر جدید مکران مرکزی خبر داد که مراحل عملیاتی آن به‌زودی آغاز می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اعلام بهره‌برداری از چند طرح مهم تولیدی و زیرساختی صنعت پتروشیمی همزمان با دهه فجر انقلاب اسلامی گفت: با افتتاح این طرح‌ها می‌توان «۱۰۰ میلیون تنی شدن صنعت پتروشیمی» را جشن گرفت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد بر ضرورت توسعه هرچه بیشتر زیرساخت‌های مناطق روستایی تاکید کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» با اجرای افزایش ۲۰ درصدی ضریب حقوق و اعمال فوق‌العاده خاص، حداقل حقوق کارکنان شاغل و بازنشسته از حداقل دریافتی ۱۳ میلیون تومان به ۱۸ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مصرف گاز در بخش خانگی، تجاری و صنایع جزء در ۱۳ بهمن همزمان با افزایش دما به ۵۵۸ میلیون مترمکعب کاهش یافت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» تفاهم‌نامه معاونت مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی و سازمان نظام مهندسی کشور برای کاهش ۵۰ تا ۸۰ درصدی هزینه خدمات مهندسی در طرح‌های حمایتی مسکن ابلاغ شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون برنامه ریزی بنیاد مسکن گفت: پرداخت تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن روستایی هم طی سال آینده به واحد‌های مسکن حمایتی در شهر‌ها هم پرداخت خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در جریان معاملات امروز شاخص کل بورس با افزایش ۶ هزار و ۵۱۸ واحد در سطح ۴ میلیون و ۵۹ هزار واحدی قرار گرفت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است