ورزشی 19:42 - 17 مهر 1404
رئیس و عضو هیات رئیسه فدراسیون فوتبال در تمرین تیم ملی امید شرکت کردند.

تاج: تیم ملی امید پشتوانه خوبی برای بزرگسالان ایجاد کرده است

باشگاه خبرنگاران جوان - چهارمین جلسه تمرینی تیم ملی فوتبال امید ایران در اردوی اصفهان، از ساعت ۱۶ امروز در ورزشگاه قدیمی تختی اصفهان آغاز شد. مهدی تاج، ریاست فدراسیون فوتبال و علی طاهری رئیس هیات فوتبال اصفهان و عضو هیات رئیسه فدراسیون همراه با برخی از اعضای هیات فوتبال اصفهان، با حضور در این ورزشگاه، نظاره‌گر تمرین شاگردان امید روانخواه بودند.

تاج در حاشیه حضور خود در محل تمرین ملی‌پوشان امید، اظهار کرد: تشخیص دادم به جای همراهی تیم ملی بزرگسالان در سفر به روسیه، به اصفهان بیایم و در کنار تیم ملی امید باشم. به اصفهان خوش آمدید. از طاهری، رئیس هیات اصفهان و عضو هیات رئیسه فدراسیون هم بابت میزبانی این اردو تشکر می‌کنیم. ۲ بازی خوب هم در اصفهان برای شما تدارک دیده شده که خودم برای بازی مقابل ذوب آهن به استادیوم فولاد شهر می‌آیم.

وی افزود: از امیدرضا روانخواه و همکارانش تشکر می‌کنم. پیش از این در بازی‌های آسیایی مغلوب همین هنگ‌کنگ شده بودیم، اما این بار توانستیم خیلی محکم در مرحله مقدماتی بازی کنیم و نتایج قابل قبولی گرفتیم. البته نباید دچار غرور شده و به قول معروف از این طرف پشت بام بیفتیم. آنچه برای ما باعث افتخار است این است که اثر وضعی بسیار خوبی فراهم کرده و پشتوانه بسیار خوبی برای تیم ملی بزرگسالان هستید.

رئیس فدراسیون در بخش دیگری از صحبت‌هایش در جمع اعضای تیم ملی امید، تصریح کرد: در جلسه با امیر قلعه‌نویی هم گفتیم به این پشتوانه خیلی امیدواریم. در هر جای دنیا اگر توسعه‌ای می‌بینید به این دلیل است که تیم‌هلی ملی در رده‌های مختلف به هم متصل هستند. طبق ارتباطی که با رئیس فدراسیون ژاپن دارم، متوجه شدم ۳_۲ تیم به این شکل دارند که تیم ملی بزرگسالان را پشتیانی می‌کند. امیدوارم ما هم به این مرحله برسیم که همه تیم‌ها به هم سرویس بدهند و این روند منقطع نشود.

امیدرضا روانخواه، سرمربی تیم ملی امید نیز با تشکر از ریاست فدراسیون فوتبال، اظهار داشت: ثابت کردید تیم ملی امید و این بچه‌ها چه قدر برای شما و فدراسیون مهم هستند که این باعث دلگرمی ماست. باید از رئیس و مسئولان هیات فوتبال اصفهان هم تشکر کنم. تا الان ندیده بودم اردویی در ایران به این شکل منظم برگزار شود. امیدوارم بتوانیم با نتایج و کار خوب زحمات همه عزیزان و فدراسیون را جبران کنیم. شاید اتفاقی که برای تیم ما افتاد، برای تیمی مثل ژاپن می‌افتاد، خیلی بیشتر از آن صحبت می‌شد.

وی افزود: جوان‌ترین تیم بین ۴۴ تیم مرحله مقدماتی بودیم و همین الان ۱۶ بازیکن زیر ۲۱ سال در اردوی تیم امید است. این بچه‌ها ظرفیت فوتبال ما را نشان دادند. چهار بازیکن در اردوی تیم ملی بزرگسالان هستند و چهار مصدوم داریم. واقعا بچه‌های بیشتری هم می‌توانستند در اردوی بزرگسالان از تیم ما شرکت کنند. تک تک این بچه‌ها توسط امیر قلعه‌نویی هم دیده می‌شوند و مسیر خوبی را شروع کرده‌ایم که امیدوارم ادامه داشته باشد.

تیم ملی امید از ساعت ۱۵:۳۰ فردا (جمعه) در ورزشگاه فولادشهر به مصاف ذوب‌آهن خواهد رفت.

منبع: فدراسیون فوتبال


12233099
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در دسته ۹۴ کیلوگرم وزنه‌برداری قهرمانی جهان، علیرضا معینی مدال نقره مجموع را کسب کرد و علی عالی پور در جایگاه چهارم ایستاد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» آخرین تمرین تیم ملی فوتبال ایران پیش از بازی با روسیه در ورزشگاه میزبان جام جهانی برگزار شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بازیکن تیم ملی فوتبال ایران گفت: همه بازیکنان روسیه قوی هستند، زیرا این تیم را به خوبی می‌شناسم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی فوتبال ایران گفت: روسیه تیمی بسیار قوی و تاکتیکی است که از لحاظ ارزش تیمی ۲۰۰ میلیون یورو قیمت دارد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم‌های نفت زاگرس، پاس کردستان، مهگل البرز، استقلال تهران، طبیعت اسلامشهر و کاله دیدار‌های هفته دوم لیگ برتر بسکتبال را به سود خود تمام کردند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال استقلال از مهاجمان خود درخواست کرده تا تلاش خودشان برای گلزنی را افزایش دهند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدافع تیم فوتبال استقلال با عملکرد خوب خود در دیدار‌های اخیر، گزینه اصلی حضور در ترکیب این تیم است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدافع تیم فوتبال استقلال مشکلی برای همراهی آبی‌پوشان ندارد و می‌تواند در بازی‌های آینده در ترکیب قرار گیرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» معاون باشگاه پرسپولیس شایعه حضور حسین عبدی به عنوان سرمربی سرخپوشان را اشتباه رسانه‌ها بیان کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس و عضو هیات رئیسه فدراسیون فوتبال در تمرین تیم ملی امید شرکت کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است