علمی فناوری 08:00 - 25 دی 1403
آنلاین شدن آموزش‌ها برای رشته پزشکی هرچند که فایده داشته باشد؛ اما تمام نیاز‌ها را برآورده نمی‌کند.

آیا آنلاین شدن آموزش‌ها در کاهش کیفیت پزشکی نقش دارد؟

باشگاه خبرنگاران جوان؛ فاطمه کربلایی - در دوران شیوع کرونا، آموزش آنلاین به سرعت گسترش پیدا کرد و بسیاری از دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزشی به این شیوه روی آوردند. آموزش‌های پزشکی هم از این قاعده مستثنی نبود. بسیاری از دوره‌های پزشکی از جمله کلاس‌های تئوری و سمینارها، به صورت آنلاین برگزار شدند.

البته، آموزش عملی و کارآموزی در رشته‌های پزشکی چالش‌های خاص خود را داشت؛ زیرا در این زمینه نیاز به تجربه عملی و تعامل مستقیم با بیماران وجود دارد. 

با توجه به این که اخیرا درباره کاهش کیفیت در رشته پزشکی در کشور صحبت‌هایی می‌شود، در این باره از رئیس سازمان نظام پزشکی کشور پرسیدیم که آیا آنلاین شدن آموزش‌ها در دوران کرونا هم می‌تواند منجر به کاهش کیفیت پزشکی شود؟

محمد رئیس زاده، رئیس سازمان نظام پزشکی کشور در این باره و در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد: «درمورد دوران کرونا، آنلاین شدن برخی آموزش‌ها و ابزارها و فضای‌هایی که به وجود آمد، به کیفیت آموزش ما کمک کرد.»

رئیس سازمان نظام پزشکی کشور ادامه داد: «ما باید به سمتی برویم که از تکنولوژی‌های جدید برای آموزش استفاده کنیم؛ اما رشته پزشکی، یک رشته بالینی است و فرد باید با بیمار تعامل داشته باشد و قضاوت بالینی انجام دهد و این موضوع بسیار در این رشته پزشکی است. بنابراین همه این تکنولوژی‌ها باز ما را بی نیاز از حضور اساتید و ارتباط چهره به چهره بیمار و استاد نمی‌کند. بنابراین این تکنولژی‌ها کمک می‌کنند که کیفیت آموزش ما بالا برود؛ اما نمی‌تواند جبران کننده استاندارد‌های مورد نیاز، فضای فیزیکی، بیمار، جسد و آزمایشگاه‌ها باشد.»


12140741
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: تعداد دانش آموزان بازمانده از تحصیل در دوره ابتدایی، ۱۶۸ هزار و ۸۸۱ نفر است که از این تعداد ۷۶ هزار و  ۱۷۵ نفر شناسایی شده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سهم و جایگاه فناوری هوش‌مصنوعی در فهرست کالا و خدمات دانش‌بنیان در نشستی با حضور فعالان دانشگاهی حوزه هوش‌مصنوعی بررسی شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان غذا و دارو، با اشاره به پیشرفت‌های علمی داروسازی کشور، از صرفه‌جویی ۲ میلیارد دلاری با تولید دارو‌های بایوتکنولوژی خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش گفت: امسال در دوره ابتدایی ۹ میلیون و ۲۲۰ هزار و ۱۶۰ دانش‌آموز ثبت‌نام کرده‌اند و ۱۶۸ هزار و ۸۸۱ کودک بازمانده از تحصیل داریم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات آموزش و پرورش بر ارزیابی عملکرد و انگیزه دهی به معلمان بر اساس پیشرفت دانش‌آموزان اشاره کرد و گفت: در تعلیم و تربیت پیشرفته و موفق، کیفیت با تغییر رفتار و پیشرفت دانش آموزان ارزیابی می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش گفت: اثر مثبت (تاثیر) معدل پایه‌های یازده و دوازده در آزمون سراسری (کنکور) و سطح ۶۰ درصدی تاثیر معدل در آزمون قطعی است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کمک به کودکان چاق برای کاهش وزن می‌تواند تأثیر زیادی بر سلامت آینده آنها داشته باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر علوم گفت: کرسی‌های جدید یونسکو نباید منحصر به دانشگاه‌های تهران باشد و ایجاد یک شبکه گسترده از کرسی‌ها می‌تواند به تبادل دانش منجر شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون آموزشی وزارت علوم از تصویب رشته‌های راهبردی در شورای عالی عتف( علوم تحقیقات فناوری) خبر داد و گفت که این امر می‌تواند به توسعه حوزه‌های راهبردی کمک کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» فوق تخصص جراحی ستون فقرات گفت: عارضه کمردرد، در اغلب موارد با یک دوره ۴ تا ۶ هفته‌ای استراحت بهبود می‌یابد و در صورتی که بیشتر طول بکشد فرد باید به پزشک مراجعه کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است