بین‌الملل 15:57 - 24 تیر 1404
روزنامه هاآرتص فاش کرد که همزمان با موفقیت عملیات‌های مقاومت در غزه، درصد خودکشی میان نظامیان صهیونیست افزایش پیدا کرده است.

افزایش خودکشی نظامیان اسرائیلی پس از عملیات‌های مقاومت

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - دشمن صهیونیستی اذعان کرده است که میزان بالای خودکشی در میان سربازانش در غزه نتیجه ضرباتی است که از سوی نیروهای مقاومت فلسطین متحمل شده‌اند.

روزنامه عبری هاآرتص در گزارشی، پس از خودکشی سومین سرباز صهیونیستی در ده روز گذشته، به افزایش تعداد سربازانی که در طول خدمت فعال خود خودکشی کرده‌اند در مقایسه با سال‌های گذشته اذعان کرد.

این روزنامه توضیح داد که از ابتدای سال ۲۰۲۵ حداقل ۱۵ سرباز اسرائیلی و در طول سال ۲۰۲۴، ۲۱ سرباز خودکشی کرده‌اند که نشان می‌دهد هفت ماه گذشته شاهد افزایش میزان خودکشی بوده‌ایم.

این روزنامه اعلام کرد که «اکثر کسانی که در طول جنگ خودکشی کرده‌اند، سربازان ذخیره در حال خدمت فعال بوده‌اند» و درصد زیادی از سربازانی که خودکشی کرده‌اند در معرض حوادث جنگی سختی بوده‌اند که به طور قابل توجهی بر وضعیت روانی آنها تأثیر گذاشته است».

این روزنامه صهیونیستی تأیید کرد که حملات انجام شده توسط جنبش‌های مقاومت در غزه منجر به فروپاشی روانی و اخلاقی قابل توجهی در میان نظامیان صهیونیستی می‌شود.

این گزارش در بحبوحه تشدید عملیات مقاومت فلسطین در نوار غزه منتشر شده است که به نوبه خود منجر به تسریع خودکشی در میان سربازان دشمن شده است که جدیدترین آن خودکشی یک نظامی بود که جسدش عصر دوشنبه در یک پایگاه نظامی در شمال فلسطین اشغالی پیدا شد.

این گزارش همچنین با موج گسترده بی‌میلی نظامیان به جنگ در غزه همزمان شده است، در حالی که حریدی‌ها در حال نبرد سیاسی داغی با دولت جنایتکار نتانیاهو هستند و ایده جنگ جدید برای سربازگیری را رد می‌کنند، که باعث شده ارتش رژیم تروریستی اسرائیل از بحران بی‌سابقه سربازگیری رنج ببرد.

منبع: المسیره


12207510
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه سوریه در بیانیه‌ای حملات هوایی اسرائیل را «نقض آشکار» حاکمیت خود و قوانین بین‌المللی خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز امور اتباع و مهاجران خارجی وزارت کشور اعلام کرد: ویزای گردشگری برای سکونت و کار در ایران معتبر نیست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا گفت که ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین نباید مسکو را هدف قرار دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک مقام دفاعی آمریکا ادعا‌های رسانه‌های اسرائیلی مبنی بر اینکه حملات هوایی اخیر اسرائیل علیه سوریه با هماهنگی آمریکا انجام شده است را رد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سه منبع نزدیک به کرملین گفتند که رئیس جمهور روسیه قصد دارد بدون توجه به تهدید‌های ترامپ مبنی بر تحریم‌های شدیدتر، به رویکرد خود در اوکراین ادامه دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرانچسکا آلبانیزی، گزارشگر ویژه سازمان ملل از اتحادیه اروپا خواست تا همکاری با رژیم صهیونیستی را به حالت تعلیق درآورد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تصویر نمادینی از سران اسرائیل، آمریکا و کشورهای عربی، از تلاش برای ایجاد “خاورمیانه جدید” خبر می‌دهد. در این میان، گمانه‌زنی‌ها درباره پیوستن سوریه به پیمان ابراهیم در ازای لغو تحریم‌ها و حل مسئله جولان، چشم‌انداز امنیتی منطقه را دستخوش تغی...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه فرانسه می‌گوید کنفرانس سازمان ملل متحد قرار است روی غزه پس از جنگ و به رسمیت شناختن کشور فلسطین کار کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کاخ سفید گزارش فایننشال تایمز درباره تشویق زلنسکی به حمله به مسکو از سوی ترامپ را رد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قطر تأیید کرد که مذاکرات غیرمستقیم برای دستیابی به آتش‌بس غزه و توافق تبادل اسرا همچنان ادامه دارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است