سیاسی 14:23 - 31 تیر 1393
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با صدور اطلاعیه ای از ملت بزرگ ایران برای خلق حماسه در روز جهانی قدس دعوت کرد.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در آستانه ورود به سی و ششمین روز جهانی قدس از ملت ایران اسلامی دعوت کرد تا همچون سال‌های گذشته با حضور انقلابی، پرشکوه، آگاهانه و حماسی خود با قلوبی مملو از ایمان و گام‌هایی استوار و مشت‌هایی گره‌کرده در صفوفی متحد و یکپارچه و همصدا با امت بزرگ رسول‌الله و همه آزادگان جهان؛ خشم و نفرت و انزجار مقدس خود را با سردادن شعارهای «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» بر سر«نظام سلطه و استکبار جهانی و صهیونیسم بین‌الملل» فریاد زنند.

«روز جهانی قدس»؛ امسال در حالی از راه می رسد که وجدان های آگاه و دیدگان هوشیار مردم جهان شاهد یکی از فجیع ترین نسل کشی ها و قتل وغارت های دژخیمان صهیونیست در طول تاریخ حیات منحوس خود است، کشتاری سبوعانه، بی رحمانه و بی شرمانه علیه آورگان بی دفاع و مردم بی پناه و مظلوم غزه و حتی علیه انسانیت که نشان از ترس و درماندگی و استیصال صهیونیسم در مقابل مقاومت اسلامی و شجاعت مثال زدنی مردم بی دفاع و بی پناه غزه است.

جمعه سوم مرداد ماه مصادف با آخرین جمعه از ماه پرفیض و برکت رمضان‌المبارک مردم مؤمن، روزه‌دار و انقلابی ایران اسلامی با بهره‌مندی کامل از ایام و لیالی قدر و با دعا و ابتهال و نیاز به درگاه بی‌نیاز کریم قادر متعال، آزادی قدس شریف را از چنگال دژخیمان سفاک و غاصب رژیم مجعول صهیونیستی مسألت می‌کنند.

آری، به درستی و سرانگشت هدایت و تدبیر آینده‌نگرانه معمار کبیر انقلاب اسلامی و بنیانگذار فقید جمهوری اسلامی ایران، حضرت امام خمینی«رحمة الله علیه» بیش از سه دهه پیش در شانزدهم مرداد 1358، جمعه آخر ماه مبارک رمضان به عنوان یادگاری ارزشمند و ودیعه‌ای گرانقدر به نام «روز جهانی قدس» نام گرفت تا روز فریاد رهایی و آزادی فلسطین قهرمان از چنگال صهیونیست‌های غارتگر و روز مقابله «جبهه بزرگ بیداری و مقاومت اسلامی» با «نظام سلطه و استکبار جهانی و صهیونیسم بین‌الملل» باشد.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با بهره‌گیری از یادگار ارزشمند و میراث گرانبهای امام راحل عظیم‌الشأن، اعلام می‌دارد که امروز به رغم همه تلاش‌های گسترده لابی‌های قدرتمند صهیونیستی به همراه حمایت‌های اربابان زورگوی آمریکایی ـ انگلیسی، مسأله فلسطین از حصار قومیتی و عربی درآمده و به عنوان مسأله‌ای دینی به عنوان اولین و مهم‌ترین دغدغه جهان اسلام و بلکه آحاد حق‌طلب و آزادیخواه جامعه جهانی بدل شده و با شکست‌های پی در پی اسرائیل غاصب در سراشیبی سقوط و ورطه انحطاط قرار گرفته و محور مقاومت و بیداری در فلسطین، لبنان، سوریه و عراق و سایر بلاد در برابر توطئه‌های شوم « جبهه عربی ـ غربی ـ صهیونیستی» در برخی کشورهای اسلامی را چشم‌اندازی امیدبخش، پیروز واقعی صحنه رویارویی جبهه حق و کفر می داند.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در پایان این اطلاعیه فراخوان، از ملت مسلمان، انقلابی و روزه‌دار ایران اسلامی و از همه آحاد و اقشار و اصناف مختلف مردم دعوت می‌کند تا همگام و همصدا با سایر مسلمانان در دیگر بلاد اسلامی غریو رهایی و آزادی قدس شریف و شعار نابودی کفر و استکبار را سر داده و در صفوفی متحد و یکپارچه در جمعه آخر رمضان‌المبارک، رسالت دینی وشرعی خود را در برائت از کفار و مشرکین و طاغوتیان در عرصه هنرنمایی ماه عبودیت و بندگی انجام دهند.

 


4298234
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عراقچی طی تماس تلفنی با وزیر امور خارجه پاکستان، در خصوص آخرین تحولات امنیتی در منطقه آسیای جنوبی متعاقب تشدید تنش‌ها بین هند و پاکستان، گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، با خانم دروپادی مورمو رئیس جمهور هند دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» ساعات کاری برای والدین شاغل دارای فرزند زیر شش سال در دستگاه‌های دولتی شناور شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور و دستیار رهبری انقلاب، با حضور در منزل شهید سیدابراهیم رئیسی، با مادر او دیدار و گفت‌و‌گو و از وی تجلیل کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی اعلام کرد: خلیج فارس، نه صرفاً نام یک پهنه آبی، بلکه نمادی از هویت تاریخی، انسجام فرهنگی و غرور ملی ایرانیان است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفارت جمهوری اسلامی ایران در لبنان به تجاوزات اخیر رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان واکنش نشان داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» بیستمین نشست «کمیسیون مشترک» بین ایران و هند امروز ۱۸ اردیبهشت به ریاست وزیر امور خارجه و همتای هندی او در کاخ «حیدر آباد» در دهلی نو برگزار شد. در پایان این نشست، وزرای خارجه دو یادداشت تفاهم برای همکاری مشترک را امضا کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» بیستمین نشست «کمیسیون مشترک» بین ایران و هند در کاخ «حیدر آباد» در دهلی نو برگزار شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح از آخرین دستاور‌های سازمان صنایع دفاع وزارت دفاع بازدید کرد و گفت: تسلیحات و تجهیزات ساخته‌شده متناسب با نبرد‌های اخیر جهان و آنچه در آینده اتفاق خواهد افتاد، آماده شده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اتصال شرکت‌های حوزه نفت، گاز و پتروشیمی به دانشگاه‌های برجسته کشور ضروری و یک رویداد برد-برد است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است