علمی فناوری 17:50 - 23 اردیبهشت 1401

آماده انتقال دستاوردهای تکنولوژیکی ایران به پاکستان هستیم

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر عذرا پیچو وزیر بهداشت ایالت سند پاکستان در حاشیه یازدهمین دوره نمایشگاه اینوتکس با اشاره به دستاوردهای شرکت‌های دانش بنیان ایرانی خصوصاً در حوزه سلامت و پزشکی گفت آماده انتقال دستاوردهای ایران به پاکستان هستیم.

وی جذابترین قسمت نمایشگاه را غرفه مربوط به دی ۸ برشمرد و افزود: کشورهای غربی رشد قابل توجهی در حوزه دانش‌بنیان داشته اند، ایران با ایجاد شرایط لازم برای انتقال فناوری بین هشت کشور اسلامی گام مهمی را در همکاری و هماهنگی این کشورها برداشته است.

وزیر بهداشت ایالت سند پاکستان پیشرفت‌های پزشکی ایران را قابل توجه دانست و با اشاره به بازدید چند روز گذشته خود از پارک علم و فناوری اصفهان گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی می‌توانند تبادل دانش و فناوری با مجموعه‌های دانش‌بنیان پاکستان داشته باشند.

وی مهمترین چالش دانش بنیان ایران و پاکستان را مشکلات تبادل مالی بر شمرد و افزود دو کشور در حال رایزنی برای رفع این مشکل هستند.


11559749
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نخستین سیگنال‌های هر سه ماهواره بومی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر» که عصر امروز به فضا پرتاب شدند، با موفقیت دریافت شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یزدانیان با اعلام ثبت ۱۰ پرتاب موفق در یک‌سال‌ونیم گذشته گفت پرتاب همزمان سه ماهواره سنجشی بومی، نشانه تثبیت فناوری فضایی ایران است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ارتباطات گفت: پرتاب همزمان سه ماهواره ایرانی می‌تواند با تقویت پایش منابع طبیعی در مناطق روستایی و دورافتاده، نقش مستقیمی در بهبود کیفیت زندگی مردم ایفا کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پژوهشگاه فضایی ایران در مورد مدیریت منابع آبی کشور با استفاده از ماهواره‌های سنجشی سخن گفت.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان فضایی ایران با اشاره به اینکه ماهواره‌های دیگری در بهمن ماه آینده به فضا پرتاب خواهیم کرد، گفت: مجموعه ماهواره‌های مهم شهید سلیمانی با ماهواره بر‌های داخلی به فضا پرتاب می‌شوند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور گفت: دانش‌آموزان با نیاز‌های ویژه با حضور ۱۲۰ نفری در پنجمین دوره بازی‌های پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵ دبی، توانمندی و شایستگی خود را نشان دادند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات صنعت فضایی را یک ضرورت راهبردی برای آینده کشور دانست.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گزارش‌ها از وضعیت قطب شمال زنگ خطر را به صدا درآورده‌اند؛ به گونه‌ای که گرمایش بی‌سابقه و ذوب سریع، ثبات جهانی را تهدید می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اگر مشترک PlayStation Plus هستید، اکنون این فرصت را دارید که به مناسبت کریسمس، از مجموعه‌ای فوق‌العاده از بازی‌ها در PS۵ لذت ببرید.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید بر نقش حیاتی میکروبیوم روده تأکید کرده است؛ به گونه‌ای که این باکتری‌ها می‌توانند مواد شیمیایی ترشح کنند که با سیگنال‌های بیولوژیکی در بدن تعامل دارند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است