بین‌الملل 17:42 - 15 آذر 1403
رهبر انقلاب و جنبش انصار الله یمن گفت: رژیم صهیونیستی و آمریکا نوار غزه را به میدان آزمایش سلاح‌های کشنده خود تبدیل کرده‌اند.

الحوثی: غزه به آزمایشگاه سلاح‌های اسرائیل و آمریکا تبدیل شده است

به نقل از شبکه المسیره، سید عبدالملک الحوثی با اشاره به اوضاع ناگوار و وخیم انسانی در نوار غزه و توقف ورود کمک‌های بشردوستانه و حملات شهرک نشینان به فلسطینیان در کرانه باختری و هتک حرمت مقدسات و مسجد مبارک الاقصی توسط آنها افزود: تهدید ترامپ برای تبدیل غزه به جهنم در صورت آزاد نشدن اسیران صهیونیست بیانگر بی توجهی آمریکا به فلسطینیان است.

وی تصریح کرد: دشمن صهیونیست از گرسنه نگه داشتن مردم نوار غزه به عنوان ابزاری برای نسل کشی استفاده می‌کند.

سید عبدالملک الحوثی گفت: آمریکا روی دیگر صهیونیسم است و اقدامات جنایتکارانه آمریکا و رژیم اسرائیل مشابه هم است.

وی تصریح کرد: آمریکا اهمیتی به رنج و مصیبت ملت فلسطین نمی‌دهد. 

رهبر انقلاب یمن با انتقاد شدید از مواضع اکثر دولت‌های عربی در قبال مسئله فلسطین و حمایت از فلسطینیان در برابر نسل کشی رژیم صهیونیستی گفت: مواضع کشور‌هایی در آمریکای لاتین در حمایت از فلسطین بسیار بیشتر از مواضع اکثر دولت‌های عربی است. 

رهبر جنبش انصارالله افزود: هر عرب، مؤمن و مسلمان باید بداند که دوستش کیست و دشمن حقیقی او که قتل عام می‌کند و حیله گر، غدار و شیطانی است را بشناسد. 

وی با اشاره به اینکه مواضع کشور‌های آمریکای لاتین در حمایت از فلسطین بسیار بیشتر از مواضع بیشتر کشور‌های عربی است، افزود: مایه تاسف است که بیشتر دولت‌های اسلامی از مسئولیت حمایت از مردم فلسطین در برابر این تجاوزات وحشیانه خودداری می‌کنند.

سید عبدالملک الحوثی با طرح این پرسش که چه کسی به اندازه حزب الله در میان رهبران ارشد و مجاهدین برای مساله فلسطین پیش قدم شده است؟، افزود: محور قدس، جهاد و مقاومت، نقطه نورانی مردم فلسطین را شکل می‌دهد، اما هدف تحریف برخی رسانه‌ها قرار گرفته است.

وی گفت: برخی از رسانه ها، از جمله رسانه‌های عربی بر اساس دستورات غرب برای تکه تکه شدن منطقه برای تحریف تلاش‌های محور مقاومت تلاش می‌کنند.

رهبر جنبش انصارالله یمن با بیان اینکه «امت اسلامی در این مرحله به شدت نیازمند آگاهی و بصیرت است»، افزود: موضع صحیح، یاری کردن مردم فلسطین و حمایت از آرمان جامع آنها است.

منبع: ایرنا


12124023
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بسیاری از صهیونیست‌هایی که در شرکت‌های فناوری چند ملیتی کار می‌کنند، طی دو سال گذشته درخواست نقل مکان به خارج را ارائه کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» طرح صلح رئیس جمهور اوکراین که برخی موارد آن هنوز حل نشده، احتمالا محور گفت‌و‌گو‌های او با ترامپ در فلوریدا خواهد بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در تداوم حملات متقابل روسیه و اوکراین به تاسیسات انرژی یکدیگر، یک نیروگاه گرمایشی کلیدی در خرسون آسیب جدید دید.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی تظاهرات گسترده علویان در لاذقیه و طرطوس، اعتراضات به خشونت کشیده شد و به گفته مقامات دست‌کم سه نفر کشته و ده‌ها نفر زخمی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل حزب‌الله خلع سلاح این جنبش را طرحی آمریکایی–اسرائیلی دانست که به گفته او با هدف پایان دادن به مقاومت و تضعیف لبنان دنبال می‌شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور سومالی به رسمیت شناختن سومالی‌لند توسط تل‌آویو را تجاوز به حاکمیت خود و تهدیدی برای ثبات منطقه‌ای و جهانی دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در سومین دیدار زلنسکی و ترامپ، انتظار می‌رود پس از چهار سال جنگ و یک میلیون کشته، خبرهای جدیدی درباره جنگ شنیده شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت دفاع روسیه مدعی شد نیروهایش کنترل ۶ شهرک از جمله هولیایپوله و استپنوهیرسک را در مناطق دونتسک و زاپوریژیا اوکراین به دست آورده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سیاست خارجی، تکانشی و بدون ساختار رئیس‌جمهور آمریکا بعید است که واقعاً نفوذ ترکیه در منطقه را افزایش دهد یا سایر کشور‌های خاورمیانه را متقاعد کند که رهبری آنکارا را بپذیرند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت دفاع انگلیس از امضای قرارداد مشترک با آلمان برای خرید سامانه توپخانه متحرک RCH ۱۵۵ خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است