بین‌الملل 17:42 - 15 آذر 1403
رهبر انقلاب و جنبش انصار الله یمن گفت: رژیم صهیونیستی و آمریکا نوار غزه را به میدان آزمایش سلاح‌های کشنده خود تبدیل کرده‌اند.

الحوثی: غزه به آزمایشگاه سلاح‌های اسرائیل و آمریکا تبدیل شده است

به نقل از شبکه المسیره، سید عبدالملک الحوثی با اشاره به اوضاع ناگوار و وخیم انسانی در نوار غزه و توقف ورود کمک‌های بشردوستانه و حملات شهرک نشینان به فلسطینیان در کرانه باختری و هتک حرمت مقدسات و مسجد مبارک الاقصی توسط آنها افزود: تهدید ترامپ برای تبدیل غزه به جهنم در صورت آزاد نشدن اسیران صهیونیست بیانگر بی توجهی آمریکا به فلسطینیان است.

وی تصریح کرد: دشمن صهیونیست از گرسنه نگه داشتن مردم نوار غزه به عنوان ابزاری برای نسل کشی استفاده می‌کند.

سید عبدالملک الحوثی گفت: آمریکا روی دیگر صهیونیسم است و اقدامات جنایتکارانه آمریکا و رژیم اسرائیل مشابه هم است.

وی تصریح کرد: آمریکا اهمیتی به رنج و مصیبت ملت فلسطین نمی‌دهد. 

رهبر انقلاب یمن با انتقاد شدید از مواضع اکثر دولت‌های عربی در قبال مسئله فلسطین و حمایت از فلسطینیان در برابر نسل کشی رژیم صهیونیستی گفت: مواضع کشور‌هایی در آمریکای لاتین در حمایت از فلسطین بسیار بیشتر از مواضع اکثر دولت‌های عربی است. 

رهبر جنبش انصارالله افزود: هر عرب، مؤمن و مسلمان باید بداند که دوستش کیست و دشمن حقیقی او که قتل عام می‌کند و حیله گر، غدار و شیطانی است را بشناسد. 

وی با اشاره به اینکه مواضع کشور‌های آمریکای لاتین در حمایت از فلسطین بسیار بیشتر از مواضع بیشتر کشور‌های عربی است، افزود: مایه تاسف است که بیشتر دولت‌های اسلامی از مسئولیت حمایت از مردم فلسطین در برابر این تجاوزات وحشیانه خودداری می‌کنند.

سید عبدالملک الحوثی با طرح این پرسش که چه کسی به اندازه حزب الله در میان رهبران ارشد و مجاهدین برای مساله فلسطین پیش قدم شده است؟، افزود: محور قدس، جهاد و مقاومت، نقطه نورانی مردم فلسطین را شکل می‌دهد، اما هدف تحریف برخی رسانه‌ها قرار گرفته است.

وی گفت: برخی از رسانه ها، از جمله رسانه‌های عربی بر اساس دستورات غرب برای تکه تکه شدن منطقه برای تحریف تلاش‌های محور مقاومت تلاش می‌کنند.

رهبر جنبش انصارالله یمن با بیان اینکه «امت اسلامی در این مرحله به شدت نیازمند آگاهی و بصیرت است»، افزود: موضع صحیح، یاری کردن مردم فلسطین و حمایت از آرمان جامع آنها است.

منبع: ایرنا


12124023
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی فوتبال نوجوانان افغانستان در آخرین بازی مرحله مقدماتی جام ملت‌های زیر ۱۷ سال آسیا ۲۰۲۶، با نتیجه ۴ بر صفر از عمان شکست خورد و با کسب تنها ۳ امتیاز، از صعود به مرحله نهایی بازماند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در دیدار مقامات ارشد کشاورزی طالبان و ازبکستان در کابل، دو طرف بر گسترش همکاری در حوزه‌های صادرات گوشت، ایجاد باغ‌های میوه و تأمین بذرهای اصلاح‌شده تأکید کردند. در این نشست اعلام شد که حجم مبادلات دوجانبه از ۴۱۰ به ۶۱۰ میلیون دلار افزایش یا...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک ژنرال ارشد پیشین ارتش بریتانیا در یک تحقیق علنی افشا کرده که نیروهای ویژه این کشور در افغانستان اقدام به اعدام‌های فراقانونی کرده‌اند. این افسر تأکید کرده است که این عمل مصداق آشکار «جنایت جنگی» است و در برخی موارد غیرنظامیان و حتی کودکا...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه تازه نشان داد ارتش اسرائیل با کمبود شدید نیرو روبه‌رو شده و تمایل افسران به ادامه خدمت به پایین‌ترین سطح در سال‌های اخیر رسیده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بامداد دوشنبه انفجاری در کارخانه فولاد نیپون در هوکایدو ژاپن رخ داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» استراتژی اوکراین در هدف‌گیری زیرساخت‌های انرژی روسیه، که از اواخر ۲۰۲۲ شتاب گرفت، به یک الگوی سیستماتیک تبدیل شده که بازار‌های جهانی را با التهاب رو‌به‌رو کرده است
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از پرواز مبهم جنگنده بر فراز اقلیم کردستان که نگرانی ساکنان را برانگیخت، عراق اعلام کرد این جنگنده متعلق به ائتلاف بین‌المللی بوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به ادعای یک منبع در جریان مذاکرات غیررسمی با نمایندگان آمریکا، رئیس جمهور ونزوئلا آمادگی خود را برای کناره‌گیری در ۱۸ ماه آینده اعلام کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شورای مسلمانان فرانسه فاش کرد که یهودیان و جاسوسان فرانسوی و اسرائیلی اطلاعات مسلمانان این کشور را به رژیم اسرائیل منتقل کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور صربستان اتهام مخالفان درباره تخریب روابط با روسیه را رد و تلکید کرد که روابط دو کشور هرگز آسان نبوده و نباید آن را رمانتیک جلوه داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است