اقتصادی 14:48 - 02 تیر 1403
معاون وزیر راه وشهرسازی از آغاز واگذاری اولین دوره از ساخت وتحویل پروژه های نهضت ملی مسکن برای کارکنان نیروهای مسلح کشور خبر داد.

اولین دوره واگذاری بیش از ۸۰۰ پروژه نهضت ملی مسکن برای کارکنان نیرو‌های مسلح آغاز شد

ارسلان مالکی معاون وزیر راه و شهرسازی در گفت وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران  از آغاز واگذاری اولین دوره از واحدهای نهضت ملی مسکن برای کارکنان نیروهای مسلح خبر داد و گفت: این واحدها به تعداد ۸۳۹ واحد در شهرهای تهران، کاشان، شیراز، کرمانشاه، تربت حیدریه و همچنین مرکز نگهداری و توانبخشی بیماران ذهنی، حرکتی و جسمی ۱۰۰ تختخوابی باران رحمت برگزار شد.

وی با اشاره به تفاهم‌نامه وزارت راه و شهرسازی و ستاد کل نیروهای مسلح، تاکید کرد: بر اساس این تفاهم‌نامه مقرر شده است که ۵۰۰ هزار واحد مسکونی برای تأمین مسکن نیروهای مسلح در کشور ساخته شود.

مالکی  اظهار کرد: در نهضت ملی مسکن تأمین زمین از سوی دستگاه‌های مختلف دولتی مورد تأکید قرار گرفته است و هر دستگاهی که این امکان را فراهم کرده ساخت و ساز اراضی آن دستگاه شروع شده است.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به ساخت‌وساز در اراضی دولتی به تأمین زمین برای اقشار خاص اشاره کرد و گفت: برای اقشار خاصی که ظرفیت‌هایی در خود دارند، پیگیری‌هایی به صورت ویژه انجام می‌شود و از جمله تاکنون ۱۴۰ هزار واحد برای مسکن کارگری موسوم به صنعت‌شهرها تأمین شده است.

مالکی بیان کرد: دانشگاهیان و اعضای هیأت علمی، هنرمندان، ورزشکاران و فرهنگیان، سایر اقشاری هستند که تأمین زمین آنها به طور ویژه پیگیری می‌شود. از مجموع 45 هزار هکتار زمین تأمین شده برای نهضت ملی مسکن 5 هزار هکتار توسط دستگاه‌های دولتی تأمین شده است.

گفتنی است  پیش‌از این وزیر راه و شهرسازی از آغاز عملیات اجرایی بیش از ۲۳۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن برای خانواده‌های نیروی مسلح خبر داده بود.

خبرنگار: محبوبه کباری


12066155
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست سازمان هواپیمایی کشوری از تدوین بسته همکاری‌های مشترک این سازمان و ارتش خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: بارش‌ها تا پایان هفته در نواحی شمال کشور تشدید خواهد شد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست سازمان هواپیمایی کشوری در دیدار با معاون هماهنگ‌کننده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران و فرمانده هوانیروز ارتش، بر لزوم گسترش همکاری‌های راهبردی طرفین تأکید شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس آمار منتشر شده از سوی بانک مرکزی، نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به چهارشنبه ۱۹ آذر ماه در ارتفاع ۲۴ درصد ثابت ماند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس سیاست گذاری مسکن گفت: با حذف ماده ۵۰ شاهد افزایش هزینه‌های ساخت‌وساز مسکن هستیم که بازنگری آن در دستورکار قرار گرفته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۳۴ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران گفت: ترانسفورماتور‌های تعمیر و بهسازی شده، برای رفع دغدغه‌های فنی و افزایش پایداری، در نیروگاه‌ها و پست‌های حیاتی کشور نصب و راه‌اندازی شده‌اند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی که رئیس‌جمهور را در سفر به قزاقستان همراهی می‌کند، در دیداری دوجانبه با وزیر حمل‌ونقل قزاقستان، راه‌های توسعه همکاری‌های ترانزیتی، ریلی، جاده‌ای و هوایی میان دو کشور را بررسی کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، گفت: حجم تجارت دوجانبه ایران و قزاقستان، که حدود ۳۵۰ میلیون دلار برآورد می‌شود، با توجه به ظرفیت‌های بالفعل و بالقوه موجود، می‌تواند در کوتاه‌مدت به چندین برابر افزایش یابد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی که رئیس‌جمهور را در سفر به قزاقستان همراهی می‌کند، در دیداری دوجانبه با وزیر حمل‌ونقل قزاقستان، راه‌های توسعه همکاری‌های ترانزیتی، ریلی، جاده‌ای و هوایی میان دو کشور را بررسی کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است