سیاسی 22:47 - 02 شهریور 1405
رئیس‌جمهور و فرمانده ارتش پاکستان، بر لزوم تغییر رویکرد آمریکا در برابر جمهوری اسلامی ایران، پایبندی به الزامات حقوقی توافقنامه اسلام‌آباد و نقش محوری همگرایی اسلامی در خنثی‌سازی توطئه‌های رژیم صهیونیستی تأکید کردند.

پزشکیان: زور و قلدری آمریکا راهگشا نیست/ تاکید عاصم منیر بر پیشبرد فرایند دیپلماسی

باشگاه خبرنگاران جوان - مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری اسلامی ایران، شامگاه دوشنبه، دوم شهریور ماه ۱۴۰۵ در دیدار با عاصم منیر، فرمانده ارتش جمهوری اسلامی پاکستان، ضمن قدردانی از اقدامات سازنده و میانجیگرانه دولت این کشور در مسیر برقراری صلح و امنیت منطقه‌ای، اظهار امیدواری کرد که با تداوم اراده‌ها و همکاری‌های مشترک، اهداف مندرج در توافق اسلام‌آباد محقق شود.

رئیس‌جمهور با تأکید بر لزوم پایبندی آمریکا به تعهدات خود در قبال جمهوری اسلامی ایران بر مبنای حقوق حقه و موازین بین‌المللی، خاطرنشان کرد: آمریکا باید لحن و رویکرد خود در تعامل با ایران را اصلاح کند، چراکه تکیه بر زورگویی و قلدری، تنها فرآیند‌های اجرایی را با پیچیدگی مواجه خواهد ساخت.

رئیس‌جمهور در ادامه با اشاره به پایداری و تاب‌آوری ملت ایران، این استحکام را ریشه در وحدت و انسجام ملی دانست و اظهارداشت: ملت ما با اتکا به همین همبستگی، از هرگونه فشار و تهدیدی عبور خواهد کرد.

پزشکیان در بخش دیگری از سخنان خود، برقراری صلح و امنیت پایدار در منطقه و تعامل و هم‌افزایی با کشور‌های اسلامی را الزامی اساسی برشمرد و تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران آماده هرگونه همکاری و تعامل در ابعاد اقتصادی، سیاسی و امنیتی با کشور‌های اسلامی و همسایگان است؛ چرا که پیامبر اکرم (ص) همواره به صلح و دوستی فرمان داده‌اند.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه وحدت و انسجام کشور‌های اسلامی، مهمترین عامل بازدارنده در برابر توطئه‌های رژیم صهیونیستی و دشمنان اسلام است، گفت: در صورت تحقق این همگرایی، دشمنان قادر به پیشبرد اهداف شوم خود نخواهند بود.

رئیس جمهور با یادآوری وحدت، انسجام و هماهنگی موجود در داخل کشور برای پیشبرد اهداف صلح و ثبات منطقه‌ای، ابراز امیدواری کرد که با تلاش‌های دیپلماتیک اسلام‌آباد، منطقه و جهان اسلام به بالندگی، عزت و سربلندی روزافزون دست یابد.

عاصم منیر: فرآیند‌ها را با دقت دیپلماتیک پیش می‌بریم

در ادامه این دیدار، عاصم منیر ضمن تشکر و قدردانی از تلاش‌های پزشکیان در مسیر ایجاد ثبات و آرامش در منطقه، خاطرنشان کرد: برای پیشبرد اهداف مشترک و دستیابی به توافقی جامع، ضروری است فرآیند‌های دیپلماتیک با دقت و وسواس کامل مورد بحث و بررسی قرار گیرند.

فرمانده ارتش پاکستان در ادامه با ابراز خرسندی از روند رو به رشد همکاری‌های دوجانبه، بر این باور راسخ تأکید کرد که اشتراکات عمیق تاریخی، دینی و فرهنگی دو کشور، سرمایه ارزشمندی برای عبور از شرایط پیچیده کنونی و ترسیم آینده‌ای روشن است.

عاصم منیر با اشاره به تجارب موفق میانجیگری اسلام‌آباد، اظهار داشت: پاکستان با قاطعیت به نقش تسهیلگر خود ادامه خواهد داد و معتقد است که پایان این بحران، سرآغازی برای فصل نوینی از همکاری‌های همه‌جانبه در جهت بازسازی، توسعه منطقه‌ای و تحقق امنیت جمعی خواهد بود.


12302023
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور و فرمانده ارتش پاکستان، بر لزوم تغییر رویکرد آمریکا در برابر جمهوری اسلامی ایران، پایبندی به الزامات حقوقی توافقنامه اسلام‌آباد و نقش محوری همگرایی اسلامی در خنثی‌سازی توطئه‌های رژیم صهیونیستی تأکید کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی امنیت ملی در دیدار با عاصم منیر، فرمانده ارتش پاکستان تاکید کرد: آمریکا باید اقدامات عملی در خصوص اجرای شروط تفاهم‌نامه انجام دهد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی در پیامی نوشت: کسی گُنده‌لافی‌های آمریکایی‌ها را باور نمی‌کند. شرکای تجاری ایران به ما پیام داده‌اند که تهدیدهای آمریکا را به هیچ جا حساب نمی‌کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هیات مذاکره کننده ایرانی، گفت: ما پیگیر اجرای شروط یادداشت تفاهم هستیم و این آمریکاست که باید به تعهداتش بر اساس تفاهم نامه پایبند باشد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه‌ای با گرامیداشت هفته دولت،هم افزایی سپاه و دولت را رمز عبور کشور از تحریم‌های چندلایه و تقویت تاب‌آوری ملی دانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» شهریاری می‌گوید چهلمین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی با عنوان «وحدت اسلامی در اندیشه امام شهید به‌صورت غیرمتمرکز برگزار می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» لاهوتی می‌گوید تجربه نشان داده است که صرف افزایش قیمت نمی‌تواند به کاهش مصرف منجر شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه در راه رفع نیاز‌های آحاد جامعه، فراتر از دیدگاه‌های جناحی، سیاسی و حزبی عمل می‌کنیم، گفت: برنامه‌ریزی و اقدام برای خدمت به مردم در جامعه، باید مبتنی بر شواهد علمی باشد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» ارتش ضمن تبریک هفته دولت، تاکید کرد: هم‌افزایی و وحدت ملی یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌های قدرت جمهوری اسلامی ایران در عبور از شرایط سخت است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا در شرایطی وارد جنگ اقتصادی جدید با ایران شده که در عرصه نظامی شکست خورده و متحدان سنتی‌اش نیز تمایلی برای همراهی ندارند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است