وبگردی 08:28 - 22 مرداد 1403
رژیم صهیونیستی اخبار مرتبط با حملات حزب‌الله به سرزمین‌های اشغالی را سانسور می‌کند.

تحقیر اسرائیل در شمال اراضی اشغالی

بعد از طوفان الاقصی، یکی از عمده‌ترین ابزار‌های رسانه‌ای رژیم صهیونیستی استفاده از سانسور خبری و پنهان نمودن آمار تلفات و خسارات برای قدرت‌نمایی در برابر مقاومت و جلوگیری از آسیب پذیری افکار عمومی داخلی اسرائیل بود. این راهکار متناسب با حملات گسترده نیرو‌های مقاومت تشدید شد و تا به امروز به عنوان بازوی پیشرو برای دفع اعتراضات داخلی و پوشاندن ضعف قوای محاسباتی و نظامی مورد استفاده قرار گرفته تا آنجا که حتی کارشناسان صهیونیستی نیز به آن پرداختند. چندی پیش «عاموس هرئیل» تحلیلگر نظامی رژیم صهیونیستی در روزنامه عبری هاآرتص در این زمینه نوشت: «باید در اعلام آمار نیرو‌های کشته شده حماس که اسرائیل می‌خواهد آن را به عنوان دستاوردی برای خود نشان دهد، جانب احتیاط را رعایت کنیم. احتمالاً ارتش اسرائیل در همان دام آمار‌های اغراق آمیزی افتاده است که به نیرو‌های امریکایی در جنگ ویتنام ضربه زد.»

روز گذشته نیز شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که حزب‌الله در حملات پهپادی روز گذشته خود به شمال فلسطین اشغالی اماکنی را هدف قرار داده که بخش سانسور نظامی ارتش هرگونه سخن گفتن در مورد آن را ممنوع اعلام کرده است. به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین، این شبکه افزود که سامانه‌های دفاعی ارتش رژیم صهیونیستی از کل پهپاد‌های شلیک شده به سمت شمال، تنها یک پهپاد را رهگیری کرده است. این شبکه افزود: حمله پهپادی دیروز حزب‌الله به شمال فلسطین اشغالی غیرعادی بود و بخش سانسور ارتش اجازه انتشار جزئیات این حمله را نمی‌دهد، اما واضح و روشن است که تحول بزرگی در توانمندی نظامی حزب‌الله و آمادگی آن برای مقابله رخ داده است.

با وجود سانسور بسیار در تعداد مجروحان و کشته‌های ارتش اسرائیل در برابر حملات مقاومت فلسطین، اما هر از چندی گزارش‌های مرتبط با وضعیت وخیم مجروحان نشانه‌هایی از میزان بالای آسیب در بدنه نظامی و نهایتاً پدیده سانسور در آمار اعلامی ارتش را آشکار می‌سازد. در همین راستا روز گذشته یدیعوت آحارونوت از افزایش تعداد کشته‌ها و مجروحان خطرناک ارتش رژیم صهیونیستی در چند هفته اخیر در جبهه نوار غزه و لبنان خبر داد. این روزنامه اعلام کرد: «این هفته مانند هفته‌های دیگر تعدادی مجروح جنگی به لیستی بی‌انت‌ها اضافه شد، افرادی که باید جامعه با آنها در زندگی جدیدشان تعامل داشته باشد، در جامعه‌ای که به دلیل بی‌توجهی واضح دولت برای پذیرش هزاران معلول جسمی و روحی آمادگی ندارد. هفته‌ای که گذشت ۶ مجروح خطرناک به مجروحان پیشین افزوده شده است.» ساریت کیدرون معاون بخش توانبخشی وزارت امنیت رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرد: «مشکلات روانی میان سربازان مجروح زیاد است، آنان از مشکلات زیادی رنج می‌برند و ما نگران این شرایط هستیم.»

انباشت مشکلات مصدومین نظامی و بی‌توجهی دولت باعث افزایش خشم آنها نسبت به بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی شده به طوری که چند ماه قبل برخی از آنها در بخش توانبخشی بیمارستان هداسا از ملاقات با نتانیاهو خودداری کردند.

در دسامبر گذشته نیز یکی از منابع عبری با تردید درباره آمار ارائه شده توسط ارتش رژیم صهیونیستی در زمینه تلفات این ارتش در جنگ غزه، گزارش داد که تفاوت زیادی میان آمار ارتش با آمار رسمی بیمارستان‌ها درباره تلفات در میان نظامیان وجود دارد؛ به طوری که تا این تاریخ بیمارستان‌ها ۴۵۹۱ زخمی را پذیرش کرده‌اند، اما ارتش تعداد زخمی‌ها را تنها ۱۶۰۰ نفر اعلام کرده است. این رسانه صهیونیستی بلافاصله مجبور شد در سایه سانسور نظامی شدید رژیم صهیونیستی گزارش خود را پس بگیرد. نحوه سانسور اخبار و تحولات رژیم صهیونیستی در جریان طوفان الاقصی، حتی اعتراض کارمندان شبکه سی‌ان‌ان امریکا را در جانبداری این شبکه از اسرائیل دربر داشت و آنها از این اقدام ابراز نگرانی کردند.

گفتنی است که سانسور نظامی در فلسطین اشغالی صرفاً به‌معنای جلوگیری از انتشار مطالبی که به‌ضرر سران و رژیم جعلی اسرائیل است نمی‌باشد؛ بلکه مقامات امنیتی و سیاسی این رژیم به گروهی از روزنامه‌نگارانِ نزدیک به خود دستور می‌دهند اخبار جعلی و دروغین مطابق با منافع رژیم اشغالگر منتشر کنند، در این میان ناظر یا سانسورچی نظامی هرازچندگاهی فهرستی از موضوعاتی را که باید قبل از انتشار مورد بازبینی قرار بگیرد، به مطبوعات ارائه می‌کند. از طرف دیگر ارتش رژیم صهیونیستی و دانیال هاگاری، سخنگوی آن عامدانه خسارات این ارتش در سطح انسانی و مادی را پنهان می‌کنند.

منبع: روزنامه ایران


12081995
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار وبگردی

وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» روش SMART با وجود کاربرد گسترده در کسب‌وکار و زندگی شخصی، تعاریف متناقض و محدودیت‌های عملی دارد و نمی‌تواند برای همه موقعیت‌ها نسخه‌ای قطعی ارائه کند.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» از شستن دست‌ها با آهنگ کودکانه تا مسواک‌های رنگی و بازی‌های آموزشی؛ ترفند‌هایی که یادگیری بهداشت را برای بچه‌ها جذاب و ماندگار می‌کند.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» مردی که در چهل‌سالگی برای یادگیری موسیقی به اصفهان آمد، با جرقه‌ای درونی راه علوم دینی را برگزید و به یکی از برجسته‌ترین مدرسان فلسفه و فقه عصر خود بدل شد.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» تبدیل تهدید به چالش، تقویت باور به توانایی‌ها، ارتباط اجتماعی، خودآگاهی و مدیریت استرس پنج گام کلیدی برای مقاوم ماندن در بحران‌ها هستند.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» پزشکان برای نخستین‌بار توانستند کلیه‌ خوک اصلاح‌شده ژنتیکی را بیش از شش ماه در بدن یک بیمار انسانی فعال نگه دارند.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» تصاویر معمولی می‌توانند حامل پیام‌های نامرئی باشند که عامل‌های هوش مصنوعی را وادار به اجرای دستورات مخرب و نفوذ سایبری می‌کنند.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» اسلام به جای حکم دفعی، با محدود کردن راه‌های برده‌گیری و تشویق گسترده به آزادی، زمینه نابودی تدریجی این سنت را فراهم ساخت.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» قرآن تسبیح، حمد و عبادت مداوم را نسخه‌ای الهی برای آرامش دل و درمان رنج‌های روانی معرفی می‌کند؛ همان راهی که پیامبر (ص) در برابر زخم‌زبان‌ها برگزیدند.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» رهبر جنجالی لیبی با رژیم خرما و شیر شتر، درمان‌های سنتی و وسواس در جوانی و ظاهر، تصویری کنترل‌گر و خودشیفته از خود ساخت.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» پشه آئدس که ناقل بیماری‌های نوظهور و خطرناک است، دوباره خبر ساز شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است