بین‌الملل 15:18 - 08 آذر 1400
برخی رسانه‌های کویتی امروز (دوشنبه) اعلام کردند حکم حبس ۱۲ متهم پرونده "تامین مالی حزب‌الله لبنان" پس از معرفی به قاضی پرونده تمدید شد و درخواست‌ها برای آزادی شش متهم دیگر این پرونده رد شدند.

تمدید حبس ۱۲ متهم به "تامین مالی حزب‌الله لبنان" در کویت

به گزارش ایسنا، روزنامه القبس چاپ کویت نوشت، ۱۲ متهم پرونده موسوم به "حمایت مالی از حزب‌الله لبنان" در جلسه دادگاه در حضور وکلای مدافع خود، اتهام مطرح شده را رد کردند، همزمان بازجویی‌های دادستانی کل کویت از سایر متهمان پرونده ادامه دارند.

به نوشته القبس، پس از معرفی این ۱۲ متهم به قاضی پرونده، او حکم‌های حبس آنها را تمدید کرده و تمامی درخواست‌ها برای آزادی شش متهم دیگر پرونده را رد کرد.

روزنامه السیاسیة کویت نیز مدعی شد: از جمله افراد بازداشت شده در این پرونده، پسر یکی از نمایندگان سابق، دیگری برادر یک نماینده سابق دیگر بوده، سومی نیز فردی است که نامش در پرونده‌های قبلی از زمان ربایش هواپیمای الجابریه در دهه ۸۰ وجود داشته و چهارمی نیز گفته می‌شود یکی از خیرین بزرگ کویت است.

دادستانی کل کویت چند روز قبل ۱۸ متهم پرونده حمایت مالی از نیروهای حزب‌الله را پس از معرفی به قاضی و پایان تحقیقات دادستانی، به ۲۱ روز حبس و انتقال آنها به زندان مرکزی محکوم کرده بود و پیش‌بینی می‌شود که این متهمان به دادگاه کیفری فرستاده شوند.

دستگاه امنیت ملی کویت اوایل نوامبر جاری یک گروه ۱۸ نفره را که مدعی ارتباط با حزب‌الله لبنان شده، به اتهام جذب جوانان برای فعالیت در سوریه و یمن و تامین مالی نیروهای حزب‌الله بازداشت کرد.

انتهای پیام


11342405
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» میخائیل میشوستین، نخست‌وزیر روسیه، در دیدار با معاون اول رئیس‌جمهور ایران بر تعمیق روابط دو جانبه بر پایه دوستی و احترام متقابل تأکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جنبش جهاد اسلامی فلسطین در بیانیه‌ای قطعنامه پیشنهادی آمریکا در شورای امنیت درباره غزه را به شدت محکوم کرد و آن را مردود و غیرقابل پذیرش خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک جلسه کنست اسرائیل نشان داد که شمار زیادی از سربازان ارتش این رژیم پس از موج انفجار‌ها دچار آسیب مغزی پنهان شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور آمریکا، اعلام کرد در صورت لزوم اجرای حملات نظامی به مکزیک برای مقابله با قاچاق مواد مخدر برایش قابل قبول است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مادورو در واکنش به اظهارات ترامپ تاکید کرد که تنها مسیر ممکن برای حل اختلافات، «گفت‌و‌گو، صلح و دیپلماسی» است که حمله نظامی و جنگ.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» لندن به‌دلیل کمبود ناو‌های جنگی و نیرو، تنها با پشتیبانی متحدان ناتو می‌تواند ناو هواپیمابر «پرینس آو ولز» را در ماموریت‌ها به‌کار گیرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» واسیلی نبنزیا، نماینده دائم روسیه در سازمان ملل، با انتقاد تند از قطعنامه اخیر شورای امنیت در مورد غزه، این قطعنامه را «کیسه‌ای پر از فریب» خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کره شمالی با محکوم کردن تصمیم آمریکا برای تأیید طرح کره جنوبی در ساخت زیردریایی‌های هسته‌ای، هشدار داد این اقدام باعث ایجاد اثر دومینوی هسته‌ای در منطقه و تشدید مسابقه تسلیحاتی خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شورای امنیت سازمان ملل با ۱۳ رأی موافق و ۲ رأی ممتنع روسیه و چین، قطعنامه طرح صلح دونالد ترامپ برای غزه را تصویب کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا اعلام کرد که با تحریم دو شرکت بزرگ روسی، فشار اقتصادی بر مسکو تشدید شده و افت بی‌سابقه قیمت نفت روسیه را تضعیف کرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است