ورزشی 00:02 - 05 بهمن 1401
تیم ملی هندبال در غیاب سرمربی خود به ایران بازگشت.

تیم ملی هندبال در غیاب وویوویچ به ایران بازگشت

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، تیم ملی هندبال مردان ایران پس از حضور در مسابقات قهرمانی جهان ۲۰۲۲ لهستان به کشور بازگشت. این در حالی است که وسلین وویوویچ کاروان تیم ملی کشورمان را در بازگشت به تهران همراهی نکرد.

ملی‌پوشان ایران موفق شدند در این رقابت‌ها برای اولین بار تاریخ‌سازی کنند و با حضور در جمع ۲۴ تیم برتر دنیا به مرحله اصلی مسابقات جهانی صعود کنند. شاگردان وسلین وویوویچ در پایان کار خود در این دوره از مسابقات عنوان بیست‌وچهارم را به خود اختصاص دادند.

پایان پیام/


11794786
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» جوایز انفرادی جام جهانی ۲۰۲۶ را بازیکنان تیم ملی فوتبال از آن خود کردند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» اسپانیا با برتری یک بر صفر مقابل آرژانتین در فینال جام جهانی ۲۰۲۶، پس از ۱۶ سال بار دیگر بر قله فوتبال جهان ایستاد و جام را بالای سر برد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سهراب بختیاری زاده علاقه‌ای به حضور عارف غلامی در استقلال ندارد و این مدافع را باید جدا شده از این تیم دانست.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدیران باشگاه استقلال پیشنهاد جدیدی به وینگر فصل گذشته خود داده‌اند و منتظر پاسخ نهایی او هستند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدیران باشگاه استقلال تهران به دلیل مشکلات رخ داده برای اوزجان بیزاتی به او قول داده‌اند که مشکلی برای وی رخ ندهد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی با تفکیک میان «جوان‌سازی» و «تغییر نسل»، از روند بازسازی ترکیب ملی‌پوشان در دو سال اخیر دفاع کرد و انتقادات پیرامون انتخاب بازیکنان را ناشی از عدم مطالعه دانست.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» گلاره ناظمی با انتقاد از وضعیت معیشتی داوران فوتسال بانوان گفت: کم‌ترین حقوق و بی‌توجهی باعث از دست رفتن سرمایه‌های جوان در این رشته شده است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» گلاره ناظمی با انتقاد از وضعیت معیشتی داوران فوتسال بانوان گفت: کم‌ترین حقوق و بی‌توجهی باعث از دست رفتن سرمایه‌های جوان در این رشته شده است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» یک منبع نزدیک به میلاد محمدی شایعاتی مبنی بر مانع شدن همسر این بازیکن برای تمدید قرارداد با باشگاه پرسپولیس را تکذیب کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بنیادی‌فر ضمن تأیید تأثیر مثبت VAR و قوانین جدید بر کیفیت بازی‌ها، با انتقاد از دستمزد فعلی داوران، خواستار بهبود شرایط معیشتی آنها توسط فدراسیون شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است