اقتصادی 07:00 - 06 اردیبهشت 1404
روستاییان می‌توانند از امروز با مراجعه به بانک‌ها تسهیلات۴۰۰ میلیون تومانی مسکن روستایی با نرخ سود۵ را دریافت کنند.

زنگ پرداخت تسهیلات مسکن روستایی به صدا درآمد/ روستاییان به بانک مراجعه کنند

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری - آغاز پرداخت تسهیلات مسکن روستایی یک گام موثر در رونق و افزایش مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی به شمار می‌رود. 

طی سال‌های گذشته با توجه به آنکه تسهیلات ساخت مسکن روستایی جوابگوی هزینه‌های ساخت نبود و از سوی دیگر عدم همکاری بانک‌ها در پرداخت تسهیلات و سنگ اندازی ها باعث می‌شد که استقبال چندانی از این میزان تسهیلات نشود اما با افزایش تسهیلات مسکن روستایی و رسیدن آن به ۴۰۰ میلیون تومان استقبال از این وام افزایش یافت.

تسهیلات ۴۰۰ میلیون تومانی مسکن روستایی با بازپرداخت ۵درصد و۲۰ ساله توسط بانک‌ مرکزی به بانک‌ها ابلاغ شد.

 مجید جودی معاون مسکن بنیاد مسکن در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: ازامروز روند پرداخت تسهیلات مسکن روستایی یه مبلغ ۴۰۰ میلیون تومان توسط بانک‌ها آغاز شده و با توجه به ابلاغ مصوبه توسط بانک‌ها به مرور پرداخت تسهیلات از سوی بانک‌ها صورت می‌گیرد.

وی ادامه داد: تسهیلات مسکن روستایی ۴۰۰ میلیون تومان با نرخ سود ۵ درصد و با بازپرداخت ۲۰ ساله است بوده و طبق مصوبه امسال ۲۲۰ هزار واحد مسکونی که ۲۰۰ هزار واحد مسکن روستایی و ۲۰ هزار واحد مسکن شهری مشمول دریافت این تسهیلات خواهند شد.

گفتتی است سال گذشته میزان تسهیلات مسکن روستایی ۳۵۰ میلیون تومان بود که‌ مصوب شده بود ۳۵۰ هزار فقره تسهیلات پرداخت شود که از این تعداد ۳۳۰ هزار فقره به بانک‌ها معرفی و ۲۸۰ واحد مسکونی هم عقد قرارداد کردند.


12183480
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز مدیریت راه‌های کشوراعلام کرد: ترافیک در محور‌های چالوس، هراز، آزادراه پردیس - تهران و آزادراه قزوین - تهران سنگین شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امکان ثبت درخواست المثنی کارت هوشمند سوخت از طریق سامانه مذکور برای شهروندان عزیز فراهم شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در پی افزایش تنش سیاسی میان هند و پاکستان، جلسه تیم همکاری‌های اقتضایی خاورمیانه‌ای ایکائو به منظور مدیریت شرایط بحرانی ترافیک هوایی منطقه خاورمیانه برگزار شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر حمل‌ونقل کالای سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای جابه‌جایی کالا در فروردین ماه سال جاری در کشور را تشریح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست وزارت امور اقتصادی و دارایی به‌مناسبت برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب پیامی را منتشر کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس دستور جدید به ادارات دولتی که پس ابلاغ وزارت کشور اعلام‌شده است، سامانه‌های سرمایشی همه ادارات دولتی و عمومی بعد از پایان وقت اداری (ساعت ۱۳) باید خاموش شوند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت نفت فلات قاره ایران و شرکت‌های دانش‌بنیان و دانشگاه‌ها در دومین روز بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت ایران ۹ قرارداد و تفاهم‌نامه پژوهشی امضا کردند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره نقش هلدینگ خلیج‌فارس در توسعه زنجیره ارزش صنعت پتروشیمی گفت: طرح‌های تکمیل زنجیره در این مجموعه اولویت‌بندی شده است و با تحقق آنها در آینده نزدیک، باید منتظر روز‌های درخشانی در هلدینگ خلیج‌فارس باشی...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کاپیتان حسین خانلری با اشاره به اهمیت بازنگری ساختار‌های مالی در صنعت هوانوردی کشور نکاتی را بیان کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی گفت:براساس تحقیقات وزارت جهاد بر روی ۴۳۳ مورد هندوانه در کل کشور، آزمایش نیترات روی هندوانه کمتر از استاندارد نیترات تعریفی بوده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است