بین‌الملل 20:10 - 08 بهمن 1400

پوتین: غرب اصلی ترین دغدغه های امنیتی روسیه را بی پاسخ گذاشت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه می گوید آمریکا و ناتو اصلی ترین مطالبات امنیتی مسکو را بی پاسخ گذاشته اند. با این حال، روسیه آماده مذاکره است.

این نخستین واکنش رسمی پوتین به پاسخ های کتبی آمریکا و ناتو در قبال پیشنهادهای امنیتی روسیه است که در گفتگوی تلفنی با امانوئل ماکرون همتای فرانسوی، از خود نشان داد.

کرملین می گوید که پوتین به ماکرون گفته است که پیش از هرگونه اقدامی، طی این هفته پاسخ های کتبی آمریکا و ناتو را بررسی خواهد کرد.

در این میان، یکی از مهمترین سوال هایی که از سوی آمریکا و متحدانش نادیده گرفته شده است، به نحوه رعایت اصل یکپارچگی یا عدم تفکیک امنیت بازمی گردد که طبق آن هیچ کشوری نباید امنیت خود را به امنیت دیگری برتری دهد.

به گفته سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه، غرب مطالبه مسکو را مبنی بر عدم گسترش ناتو به شرق نادیده گرفته و او طی درخواست هایی رسمی از اعضای سازمان امنیت و همکاری اروپا خواهد خواست که برنامه های خود را درباره اصل عدم تفکیک امنیت، تشریح کنند.

روسیه ادعای غرب را مبنی بر تدارک برای حمله به اوکراین به چالش کشیده است اما می گوید عضویت اوکراین در پیمان آتلانتیک شمالی و استقرار تجهیزات و نیروهای ناتو در مرزهای خود را هم تحمل نخواهد کرد.


11430619
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» درباره چرایی حمله آمریکا به ونزوئلا دلایل متعددی از جمله تسلط یافتن به منابع حیاتی این کشور و کنترل صادرات نفت به چین و کمک به تشکیل یک دولت همسو با منافع آمریکا مطرح شده است. اما برخی معتقدند تلاش برای سرنگونی دولت مادورو یک دلیل پنهان دیگ...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بلومبرگ به نقل از یک مقام آمریکایی گزارش داد که مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا، ممکن است پس از ربوده شدن رئیس جمهور نیکولاس مادورو، نقش رهبری را در دولت ونزوئلا بر عهده بگیرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کره شمالی روز یکشنبه و همزمان با سفر لی جائه میونگ به چین، دست‌کم دو موشک بالستیک به دریای بین کره‌ها و ژاپن شلیک کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حضور رهبران ارشد نظامی و غیرنظامی در تلویزیون دولتی نشان می‌دهد که مادورو همچنان قدرت واقعی را در کشور نفت‌خیز در دست دارد و توازن پیچیده میان نظامیان و غیرنظامیان همچنان برقرار است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» لی جائه میونگ، رئیس جمهور کره جنوبی، روز یکشنبه به پکن سفر کرد تا از ۴ تا ۷ ژانویه دیداری رسمی با شی جین پینگ، رئیس جمهور چین، داشته باشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یکی از نخستین تصمیمات زُهران ممدانی پس از تصدی شهرداری نیویورک، لغو مقرراتی بود که از تحریم شرکت‌های اسرائیلی توسط مؤسسات شهری جلوگیری می‌کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دونالد ترامپ، ماریا کورینا ماچادو، برنده جایزه صلح نوبل و چهره اپوزیسیون ونزوئلا، را به عنوان رهبر بالقوه ملی این کشور رد کرد، با وجود اینکه او از عملیات نظامی آمریکا علیه مادورو حمایت کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شرکت استارلینک اعلام کرد که تا تاریخ ۳ فوریه، اینترنت پهن‌باند رایگان برای مردم ونزوئلا ارائه می‌دهد تا مخالفان دولت بتوانند ارتباط خود را با آمریکا حفظ کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ملت ایران هرگز اجازه نخواهد داد که بیگانگان بر زخم‌های معیشتی آنها نمک پاشیده و از آن برای رسیدن به اهداف شوم خود استفاده کنند. ایران مقتدر، با تکیه بر وحدت مردم و قدرت نیرو‌های مسلح خود، از این گردنه نیز با سربلندی عبور خواهد کرد و دشمنان ...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه ونزوئلا روز ۳ ژانویه اعلام کرد که ایالات متحده به تأسیسات غیرنظامی و نظامی در کاراکاس حمله کرده و این اقدام را «تجاوز نظامی» خواند؛ وضعیت اضطراری در کشور اعلام شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است