استانی 12:31 - 22 مهر 1403
منابع طبیعی و آبخیزداری نوشهر علت قطع تعدادی از درختان شمشاد در آرامگاه امامزاده سید علی حمزه اسب چین عباس آباد را توضیح داد.

چرا درختان آرامگاه امامزاده سید علی حمزه عباس‌آباد قطع شد؟

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران نوشهر در زمینه انتشار ویدئویی در فضای مجازی مبنی بر قطع تعدادی از درختان شمشاد در آرامگاه امامزاده سید علی حمزه اسب چین عباس‌آباد در بیانیه‌ای اعلام کرد: پیرو انتشار فیلم قطع درختان شمشاد در داخل آرامگاه امامزاده سید علی حمزه اسب چین، مراتب سریعا از طریق اداره منابع طبیعی عباس‌آباد و دادستان شهرستان مورد بررسی قرار گرفت.

 با عنایت به خطر ساز بودن درختان خشک و سرپا که امکان سقوط و صدمه به زائرین و بستگان متوفی وجود داشت حسب درخواست اداره اوقاف، مجوز قطع درختان صدرالاشاره از سوی منابع طبیعی صادر شد و هنوز برخی از درختان خطر‌ساز خشک و سرپا در امامزاده وجود دارد که با تغییرات جوی احتمال سقوط و آسیب به زائرین محتمل است.

در پایان ضمن قدردانی و احترام به همه کسانی که نگاه ویژه به منابع طبیعی دارند و گزارشات را به حافظان منابع طبیعی می‌رسانند به اطلاع می‌رساند کد امداد جنگل و مرتع با شماره تماس 1504 و 139 بصورت شبانه روزی آماده دریافت گزارشات مردمی مبنی بر تخریب و تصرف اراضی ملی، آتش سوزی جنگل‌ها و مراتع، قاچاق چوب بوده و لذا از عموم مردم طبیعت دوست درخواست می‌گردد با ارسال گزارشات خود در حفاظت از عرصه‌های منابع طبیعی یاریگر حافظان انفال باشند.

انتهای پیام/


12103944
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است