سیاسی 11:38 - 08 مهر 1402
امیر سرتیپ دوم خلبان جانباز محمود ضرابی، صبح امروز به علت بیماری، دعوت حق را لبیک گفت و به یاران شهیدش پیوست.

امیر خلبان محمود ضرابی به یاران شهیدش پیوست

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، امیر سرتیپ دوم خلبان جانباز محمود ضرابی، صبح امروز (شنبه، ۸ مهرماه) به علت بیماری، دعوت حق را لبیک گفت و به یاران شهیدش پیوست.

مرحوم امیر سرتیپ دوم محمود ضرابی در ۲۳ اسفند سال ۱۳۲۵ در کرمان متولد شد و در سال ۱۳۴۶ وارد دانشکده خلبانی نیروی هوایی ارتش شد و پس از طی دوره خلبانی F-۴ در آمریکا، سال ۱۳۴۹ به ایران بازگشت.

 وی که همزمان با آغاز دفاع مقدس، معاونت عملیات پایگاه ششم شکاری بوشهر را برعهده داشت در عملیات مهمی همچون انتقام، کمان ۹۹، مروارید، شبح ۱ و ۲ و ۳ حضوری فعال و اثرگذار داشت.

امیر سرتیپ دوم ضرابی قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، دوره معلم خلبانی فانتوم را در آمریکا گذراند و در سال 1360 اولین مرکز آموزش جنگنده اف4 را در ایران راه اندازی کرد.

وی فرماندهی گردان ۶۱ و جانشینی معاون عملیات پایگاه بوشهر را نیز برعهده داشته و به مدت سه سال نیز به عنوان وابسته نظامی ایران در چین مشغول بوده است.

مرحوم ضرابی در سال های اخیر با راه اندازی کانون خلبانان ایران، به عنوان دبیر این کانون به دنبال ثبت خاطرات خلبانان جنگ و انتقال تجربیات آنان به نسل جدید بود.

امیر سرتیپ دوم ضرابی طی روزهای اخیر در پی شدت‌گیری ناگهانی بیماری سرطان در بیمارستان بستری و  امروز شنبه ۸ مهر دعوت حق را لبیک و برای همیشه آسمانی شد.

مراسم تشییع آن مرحوم فردا یکشنبه ساعت 7:30 با حضور فرماندهان، مسئولان، همرزمان، خانواده معظم شهدا و ... در ستاد نیروی هوایی ارتش برگزار خواهد شد.

پایان پیام/


11997058
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» محمدرضا رئوف شیبانی سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران در لبنان در آستانه عزیمت به محل مأموریت با سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه دیدار کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» در دیدار وزیر دفاع ارمنستان با دبیر شورای عالی امنیت ملی بر رعایت حاکمیت ملی کشور‌ها در دیدار لاریجانی و وزیر دفاع ارمنستان تاکید شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه گفت: ما کاملاً برای هر دو گزینه جنگ و صلح آماده هستیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه گفت: ما کاملاً برای هر دو گزینه جنگ و صلح آماده هستیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مسعود پزشکیان مبلغ ۵۰ میلیارد ریال (پنج میلیارد تومان) به آزادی زندانیان جرایم غیر عمد و غیر کلاه‌برداری کمک کرد.‏
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا که صلاحیت آن‌ها تایید شده است، فقط برای یک بار می‌توانند حوزه انتخابیه شهر و روستای خود را در محدوده همان شهرستان تغییر دهند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» زینی وند با اشاره به بررسی لایحه برگزاری تجمعات در صحن مجلس گفت: وضعیت آشفتگی برگزاری تجمعات در شأن کشور ما نیست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه به منظور شرکت در دور سوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا، تهران را به مقصد ژنو ترک کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه به منظور شرکت در دور سوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا، تهران را به مقصد ژنو ترک کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر جمهوری اسلامی ایران در امارات متحده عربی با وزیر امور خارجه دیدار کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است