اجتماعی 12:14 - 10 شهریور 1405
رئیس کمیته عمران شورای شهر گفت: باید از ظرفیت هنرمندان برای طراحی آثار مرتبط با جنگ ۱۲ روزه و ۴۰ روزه استفاده کرد.

«کتیبه اقتدار» با مشارکت هنرمندان طراحی و اجرا شود

باشگاه خبرنگاران جوان - حجت‌الاسلام سید محمد آقامیری در جریان بررسی طرح «کتیبه اقتدار» که به یادبود شهدای جنگ ۱۲ و ۴۰ روزه که قرار است در نزدیک محل‌های بمب باران شده نصب شود، در چهارصد و بیست و هشتمین جلسه صحن شورای اسلامی شهر تهران، بر استفاده از ظرفیت هنرمندان و صاحب‌نظران برای طراحی این آثار تأکید کرد.

آقامیری افزود: کتیبه اقتدار لزوماً نباید به شکل یک کتیبه مشخص و مشابه نمونه‌ای که در میدان انقلاب وجود دارد، طراحی شود؛ بلکه می‌توان آن را در قالب‌های مختلف، از جمله المان‌های شهری، طراحی و در نقاط مختلف شهر نصب کرد.

وی ادامه داد: این آثار نیز نباید الزاماً یک شکل و یک مدل داشته باشند، بلکه می‌توان آنها را متناسب با نوع آسیب‌ها و ویژگی‌های محل طراحی کرد؛ برای مثال، ممکن است یک محل مسکونی، اداری، نظامی یا دارای کاربری دیگری بوده باشد و بر اساس شرایط و اتفاقی که در آن نقطه رخ داده، المان متناسبی طراحی شود.

رئیس کمیته عمران و زیرساخت شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به یکی از نمونه‌های این اتفاق گفت: در میدان هفت‌تیر، یک کارگر فضای سبز حضور داشته که موشک یا پهپاد مقابل پای او اصابت کرده و به شهادت رسیده است. می‌توان برای چنین نقاطی نیز المان‌های مختلفی طراحی کرد، اما همه این آثار باید مختص جنگ ۱۲ روزه و ۴۰ روزه باشند.

آقامیری همچنین بر طراحی یک نماد اصلی برای درج اسامی شهدا تأکید کرد و گفت: در کنار این المان‌های مختلف، باید یک نماد اصلی نیز طراحی شود که قابلیت درج اسامی چند هزار شهید را داشته باشد؛ شبیه ایده‌ای که درباره «سرو اقتدار» مطرح شده است.

آقامیری در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های تخصصی خارج از شهرداری و شورا گفت: کمیته‌ای که برای این موضوع تشکیل می‌شود، نباید صرفاً مختص افرادی باشد که در شهرداری و شورا حضور دارند؛ بلکه باید از ظرفیت مؤسسات فرهنگی، هنرمندان و شخصیت‌های حقیقی و حقوقی خارج از این مجموعه نیز استفاده شود.

وی پیشنهاد کرد: می‌توان جمعی حدود ۱۰ تا ۱۵ یا حتی ۲۰ نفره از هنرمندان و صاحب‌نظران تشکیل داد تا با برگزاری جلسات و ایجاد یک طوفان فکری، از فضای ذهنی و ایده‌های آنان استفاده شود و طراحی آثار در قالب هنری و با مشارکت هنرمندان انجام گیرد.

رئیس کمیته عمران و زیرساخت شورای اسلامی شهر تهران خاطرنشان کرد: افرادی که در حوزه مجسمه‌سازی و طراحی المان فعالیت می‌کنند، می‌توانند در این زمینه کمک بسیار خوبی ارائه دهند و باید از ظرفیت این هنرمندان برای طراحی آثار مرتبط با جنگ ۱۲ روزه و ۴۰ روزه استفاده کرد.


12303498
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیریت شهری منطقه ۱۸ با تملک و عقب‌نشینی بخشی از املاک معارض و بن‌بست، گام دیگری برای توسعه و تعریض شبکه معابر برداشت؛ اقدامی که زمینه ایجاد سه معبر جدید و بازگشایی مسیرهای ارتباطی تازه در محلات منطقه را فراهم می‌کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته عمران شورای شهر گفت: باید از ظرفیت هنرمندان برای طراحی آثار مرتبط با جنگ ۱۲ روزه و ۴۰ روزه استفاده کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجرایی رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت هدفمند شدن تسهیلات صندوق کارآفرینی امید گفت: هر پرداختی را نمی‌توان حمایت از تولید نامید؛ وامی مولد است که به تولید واقعی بینجامد و اقساط آن نیز از محل همان فعالیت پرداخت شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید گفت: ۴۸ درصد مشتریان صندوق را بانوان تشکیل می‌دهند و هدف‌گذاری کرده‌ایم تا پایان سال این سهم به ۵۰ درصد برسد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه راهور فراجا از ترافیک سنگین در محور چالوس و چند محور مواصلاتی منتهی به تهران خبر داد .
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کیفیت هوای تهران امروز با ثبت شاخص ۸۸ در وضعیت قابل قبول قرار دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عتبات عالیات سازمان حج و زیارت از استقبال زائران از سفر‌های هوایی عتبات خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه از رفع اختلال ایجادشده در سرویس‌دهی خط ۲ متروی تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مراسم اختتامیه نخستین المپیاد ملی تئاتر «ایران قهرمان» با حضور رئیس کمیته امداد در استان تهران برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل دادگستری استان تهران از ارسال ۲۳ پرونده کلان ارزی به دادگاه پس از صدور کیفرخواست خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است