اقتصادی 11:41 - 07 بهمن 1403
بنابر گفته دستیار رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت، شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت تا پایان امسال فرصت دارند که مجامع خود را برگزار کنند.

آخرین جزئیات از برگزاری مجامع شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت اعلام شد

باشگاه خبرنگاران جوان؛ کیمیا قلی‌پور - مهدی حاجی‌وند، دستیار رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در سهام عدالت در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: آبان ماه سال گذشته بود که شورای‌عالی بورس با سازوکاری تصمیم گرفت که شرکت‌های سرمایه‌گذاری را مجاب کند مجامع خود را برگزار کنند سال‌ها بود که این مجامع برگزار نشده بود و هیات مدیره نیز بروز نشده بود و لازم بود این مهم عملیاتی شود بر اساس مصوبه شورای عالی بورس بنا شد تعاونی‌ها مجامع خود را برگزار و بعد در روز برگزاری مجامع شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت مشارکت داشته باشند تا مجمع به حد نصاب برسد و تشکیل شود.

در ادامه این مقام مسئول اظهار کرد: به طور پایلوت استان خراسان شمالی و زنجان در موعد مقرر قبل از پایان سال ۱۴۰۲ مجمع خود را برگزار کردند و قرار شد باقیمانده شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت تا ابتدای شهریور ۱۴۰۳ مجامع خود را برگزار کنند مهلت به پایان رسید و در مجموع ۷ استان مجمع خود را برگزار کردند بعد از پایان شهریورماه هم دو استان دیگر مجمع خود را برگزار کردند و در نهایت ۹ استان مجامع سهام عدالت خود را برگزار کردند.

دستیار رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در سهام عدالت افزود: لازم بود که زمان برگزاری مجامع شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت تمدید شود کارشناسی‌های لازم صورت گرفت و گزارش به شورای عالی بورس ارائه شد و در نهایت شورای عالی بورس زمان برگزاری مجامع شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت را تا پایان امسال تمدید کرد بر این اساس شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت تا پایان امسال فرصت دارند که مجامع خود را برگزار کنند.

حاجی‌وند همچنین بیان کرد: تاکنون شرکت‌ها وقتی مجامع خود را برگزاری می‌کردند مجمع تا سال مالی ۱۴۰۱ خود را بروز می‌کردند به سبب این که زمان مجمع سال ۱۴۰۲ آنها فرا رسیده می‌توانند مجامع سال مالی ۱۳۹۹، ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و حتی ۱۴۰۲ خود را برگزار کنند استانی مانند گیلان با وجود این که مجمع سال‌های قبل خود را برگزار کرده بود آگهی منتشر و مجمع سال ۱۴۰۲ خود را هم برگزار کرد اگر تکراری در برگزاری مجامع شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت وجود دارد به سبب به‌روز‌رسانی سال مالی است.

او در پاسخ به این پرسش که چرا برخی از استان‌ها تاکنون مجامع خود را برگزار نکردند؟ گفت: گاهی تعاونی آنها بروز نیست و گاهی صورت‌های مالی خودشان بروز و حسابرسی شده نیست در کل این موارد از جمله دلایلی است که سبب شده برخی استان‌ها مجامع شرکت‌های سرمایه‌گذاری سهام عدالت خود را برگزار نکنند فکر می‌کنم زمان کافی را شرکت‌ها برای اصلاحات  لازم داشتند چرا که همزمان با مصوبه شورای عالی بورس ما جلسات متعددی را با شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت برگزار کردیم و روندها را برای همه تشریح کردیم.

حاجی‌وند می‌گوید: شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت امین مردم هستند؛ مدیر و مالک مشمولان سهام عدالت در استا‌ن‌های مختلف هستند لازم است تلاش بیشتری کنند تا صورت‌های مالی خود را بروز و مجامع خود را برگزار کنند تا جانب امانت‌داری را رعایت کنند.


12146453
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حمل و نقل سازمان راهداری گفت: با افزایش سفر‌ها در روز‌های منتهی به تاسوعا و عاشورای حسینی، جابه‌جایی مسافران در حال انجام است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جهاد کشاورزی گفت: بسیاری از افراد در دنیا نمی توانند انقلاب و آرمان های ۴۴ ساله ما را قبول کنند، لذا استقلال و عزت داشتن در دنیا هزینه دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر صمت گفت: فرآیند افزایش قیمت خودرو پیش از جنگ ۱۲ روزه آغاز شده بود؛ همه مراحل نیز به صورت قانونی طی شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: در نواحی غرب، غرب، جنوب غرب، جنوب و بخش‌هایی از مرکز کشور وزش باد شدید خیزش گردوخاک و کاهش کیفیت هوا پیش بینی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور از ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه تهران _ کرج خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور از ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه تهران _ کرج خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جهادکشاورزی گفت: تمامی کالا‌های دارای ارز ترجیحی با قیمت مصوب و مشخص تعیین می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نیرو گفت: در حال حاضر نسبت به سال گذشته برق کمتری مصرف می‌کنیم و امیدواریم از این پس هم مردم به مدیریت مصرف برق کمک کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدرس گرجی گفت: ۶۴ نقطه پرتصادف طی سه ماه نخست سال جاری در محور‌های مواصلاتی کشور اصلاح شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی گفت: کلیات پشتیبانی از واحد‌های خسارت دیده ناشی از حملات رژیم صهیونیستی به تصویب رسید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است