اجتماعی 20:58 - 16 شهریور 1405
معاون تبلیغات و روابط‌عمومی سازمان عقیدتی سیاسی فراجا گفت: پویش مجاهدان بی ادعا برای انعکاس ایثارگری و خدمات بی منت کارکنان غیور فراجا به ملت شریف ایران اسلامی برگزار می‌شود.

برگزاری پویش سراسری «مجاهدان بی ادعا»

باشگاه خبرنگاران جوان - به گزارش روابط عمومی پلیس، سردار سرتیپ دوم پاسدار محمد بهرامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار این روابط عمومی در تشریح پویش سراسری "مجاهدان بی ادعا" اظهار داشت: این پویش برای به تصویر کشیدن بصیرت، انقلابی گری، ولایت مداری، جانفشانی‌ها و خدمات بی وقفه و بی ادعای کارکنان فراجا برگزار می‌گردد.

این مقام مسئول در ادامه با بیان گوشه‌ای از رشادت‌ها و ایستادگی‌های پلیس مکتبی جمهوری اسلامی ایران در طول تاریخ انقلاب اسلامی گفت: جانفشانی‌ها و خدمات مجاهدانه پلیس در همه صحنه‌ها و حوادث به ویژه دفاع مقدس ۱۲ روزه و ۴۰ روزه برای همیشه در حافظه تاریخی ملت فهیم ایران اسلامی ثبت شده است.

سردار بهرامی تاکید کرد: پویش سراسری «مجاهدان بی ادعا» که با شعار «فراجا ثابت قدم در مسیر انقلاب» به همت معاونت تبلیغات و روابط عمومی سازمان عقیدتی سیاسی فراجا آغاز شده، فراتر از یک حرکت نمادین است، این پویش با هدف انعکاس روحیه جهادی و معنوی، ایثار، ازخودگذشتگی و مجاهدت‌های پلیس مکتبی و انقلابی در برقراری امنیت و خدمت بی منت و بی ادعا به مردم برگزار می‌گردد.

وی ادامه داد: کارکنان خدوم و انقلابی فراجا در تمامی ایام به ویژه در فتنه‌ها و جنگ‌های تحمیلی اخیر در عمل به خوبی نشان داده‌اند که تا پای جان پای آرمان‌های انقلاب اسلامی و امامین انقلاب ایستاده‌اند و با ولایتمداری و بصیرت خود درسی تاریخی به دشمنان خارجی و مزدوران داخلی داده‌اند.

این مقام انتظامی گفت: شعار «فراجا ثابت قدم در مسیر انقلاب» که در قلب این پویش قرار گرفته است، پیامی عمیق برای دوستان و دشمنان ایران اسلامی به همراه دارد. این شعار، نه تنها نشان دهنده ایستادگی، ولایتمداری و مجاهدت‌های این نهاد انقلابی است بلکه به استکبار ستیزی، آزادگی و ادامه دادن راه شهدای والامقام توسط کارکنان خدوم فراجا تأکید دارد و این مهم یقینا موجبات شادی آزادگان عالم و دوستداران انقلاب اسلامی را فراهم می‌آورد و خشم و عصبانیت دشمنان را به همراه خواهد داشت.

این مقام انتظامی با اشاره با تشریح شرایط و چگونگی مشارکت در این پویش گفت: این پویش در رشته تولید کلیپ و فیلم کوتاه برگزار می‌گردد و عموم مردم می‌توانند در آن شرکت کنند.

وی تصریح کرد: علاقه مندان می‌توانند کلیپ‌های تصویری و فیلم‌های کوتاه خود را با حداکثر زمان دو دقیقه با محتوایی که بیانگر روحیه انقلابی و جهادی کارکنان خدوم فراجا و خانواده‌های محترم آنان در خدمت بی منت به مردم و برقراری نظم و امنیت همچنین دفاع پلیس در پاسداری از ارزش‌های انقلاب اسلامی باشد را حد اکثر تا تاریخ ۲۰ مهرماه سال جاری از طریق پیام رسان ایتا به شماره ۰۹۰۳۵۲۵۳۷۶۹ ارسال نمایند و یا به صورت حضوری تحویل عقیدتی سیاسی رده خدمتی خود نمایند.

سردار بهرامی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه به آثار برتر جوایز نفیسی اهدا خواهد شد، افزود: آثار برتر توسط کمیته داوران این پویش انتخاب خواهد شد و در ششمین جشنواره فرهنگی ادبی هنری ره آورد پیاده روی اربعین حسینی که در آبان ماه سال جاری برگزار خواهد شد از صاحبان آن آثار تقدیر و تجلیل به عمل خواهد آمد.

معاون تبلیغات و روابط عمومی سازمان عقیدتی سیاسی فراجا در پایان با ادای احترام به مقام والا و شامخ همه شهدا به ویژه شهدای عرصه نظم و امنیت، گفت: ایستادگی و ثابت قدم بودن کارکنان مجاهد فراجا را می‌توان در لاله‌های گلگون کفن آن به وضوح مشاهده کرد، مردان مردی که در مقابله با فتنه گران و دشمنان خارجی و مستکبران، "اشدا علی الکفار" و شمشیر بران و مشت محکم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و در مواجه با مظلومان و ملت شریف ایران اسلامی، مظهر "رحماء بینهم" هستند.


12304835
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با آماده‌سازی مدارس منطقه یک برای سال تحصیلی جدید، تفاهمنامه بهسازی و تجهیز مدارس میان شهرداری و آموزش و پرورش منطقه یک با اولویت رسیدگی به درخواست های ۴۰ مدرسه با بیشترین مشارکت در طرح من شهردارم، منعقد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، در دیدار با اعضای شبکه ملی ایثارگران، بر ضرورت بازتعریف نقش تشکل‌ها در سطوح ملی و بین‌المللی تأکید کرد و از ظرفیت عظیم و بی‌بدیل آن‌ها جهت ایجاد تغییر، تحول و حرکت در مسیر آینده بنیاد سخن گفت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون تبلیغات و روابط‌عمومی سازمان عقیدتی سیاسی فراجا گفت: پویش مجاهدان بی ادعا برای انعکاس ایثارگری و خدمات بی منت کارکنان غیور فراجا به ملت شریف ایران اسلامی برگزار می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرد: پرداخت معوقات همچنان ادامه دارد و در چارچوب زمانی اعلام شده به پایان خواهد رسید.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی کشور با اعلام ارائه ۴۰۵ هزار خدمت مشاوره‌ای و روانشناختی و مددکاری در مدت ۴۰ روزه جنگ رمضان، گفت: در جنگ رمضان خیرین و مردم ۱۷۵۰ میلیارد تومان به سازمان بهزیستی کمک کردند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون شهرسازی شهرداری تهران گفت: سند راهبردی برنامه‌ریزی فضا‌های زیرسطحی شهر تهران می‌تواند چارچوب جدیدی برای توسعه هدفمند فضا‌های زیرسطحی و ارتقای تاب‌آوری و پدافند غیرعامل در پایتخت فراهم کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه، حمایت مقامات آمریکایی از قانون، نظم و آزادی در جهان را طنزی تلخ دانست و تاکید کرد: آمریکایی‌ها شیادانه، دم از حقوق بشر و حقوق کودکان و حقوق زنان می‌زنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر میدان مرکزی میوه و تره‌بار شهرداری تهران از بهره‌برداری فاز نخست زون آبگیری و عرضه محصولات فرآوری شده خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» اختتامیه هفدهمین جشنواره پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری و دوازدهمین جشنواره پژوهش و آموزش در مدیریت شهری و روستایی، با حضور شهردار تهران برگزار می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» طرح انضباط شهری و ساماندهی معابر پایتخت با برخورد با وانت‌بار‌های متخلف و رفع سد معبر از خیابان‌های اصلی منطقه ۱۴ تهران وارد مرحله اجرایی شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است