ورزشی 23:22 - 14 آذر 1402
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: اجازه نمی‌دهیم دشمنان ما خوشحال باشند.

امیری: اجازه نمی‌دهیم دشمنان پرسپولیس خوشحال باشند

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، وحید امیری پس از حذف پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا، اظهار داشت: واقعا از هواداران عذرخواهی می‌کنم که منتظر صعود تیم بودند اما متاسفانه این اتفاق نیفتاد. با تمام وجودم به نمایندگی از بازیکنان از همه عذرخواهی می‌کنم. امیدوارم در آینده اتفاقات خوبی بیفتد.

وی درمورد اینکه امروز اصلی ترین مشکل پرسپولیس چه بود درحالیکه خیلی راحت می‌توانست صعود کند، گفت: اتفاقات سخت تر از این هم برای ما افتاده است. فینال آسیا آن اتفاقات افتاد. برگشتیم و با قدرت بیشتر کار کردیم. به همه هواداران قول می‌دهم قویتر بر می‌گردیم. اجازه نمی‌دهیم دشمنان ما و کسانی که دوست ندارند این تیم در جایگاهی که واقعا حقش است قرار بگیرد، خوشحال باشند. فوتبال همین است. ما موقعیت‌های زیادی داشتیم.

هافبک پرسپولیس در خصوص شعارهایی که علیه تیم و باشگاه داده شد، عنوان کرد: در همه جای دنیا همین است. حتی برای تیم‌های بزرگ دنیا وقتی می‌بازند و مخصوصا بازی‌هایی که نیاز به برد است ولی دیدید بچه‌های ما از دقیقه یک تا 100 تمام وجودشان را گذاشتند. آن‌ها کم نگذاشتند. به هرحال اتفاقات فوتبال است. هواداری که در این سرما می‌آید به هرحال ناراحت می‌شود. امیدوارم این ناراحتی را همین جا تخلیه کند.

وی درمورد اینکه خیلی از هواداران گریان بودند، گفت: ما هم همینطور هستیم. شک نکنید همین بازیکنان فردا یا پس فردا به این بازی خیلی فکر می‌کنند. 4 روز دیگر بازی داریم و بازیکنان خیلی قویتر بر می‌گردند.

امیری درمورد اینکه آیا به بازی دربی می‌رسد، اظهار داشت: تلاش می‌کنیم که ان‌شاالله برسم.

هافبک پرسپولیس درمورد فضای حاکم بر رختکن این تیم پس از بازی امشب، گفت: همه ناراحت بودند و این طبیعی است. اتفاق خاصی قرار نیست بیفتد. دعوا که نیست. همه از شرایط خودشان و تیم ناراحت بودند. ناراحتی‌شان هم به حق است. این تیم پرسپولیس است. همه باید به برد و 3 امتیاز فکر کنند. وقتی این اتفاق نمی‌افتد، حتی با مساوی هم ما ناراحت می‌شویم.

وی درمورد اینکه بسیاری دلیل باخت امشب را اختلاف بین تیم و مدیریت باشگاه می‌دانند و پس از بیانیه بازیکنان نتایج هفته به هفته بدتر شد، عنوان کرد: الان حدود 3 ماه است که بازیکنان ما مرتب درگیر بیماری یا مصدومیت هستند. امروز روی نیمکت کسی را نداشتیم. مهدی احمدی که تا الان بازی نکرده بود 10 دقیقه در این بازی حساس به میدان رفت. این نشان می‌دهد چه اتفاقاتی برای ما افتاده است. برای باشگاه‌های بزرگ دنیا هم می‌افتد ولی شک نکنید همه این‌ها ختم بخیر می‌شود.

امیری در مورد اینکه آیا این اختلاف تاثیرگذار بود، گفت: نه، اصلا شک نکنید.

پایان پیام/


12012927
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم والیبال زیر ۱۶ سال دختران ایران در نخستین دیدار مرحله دوم رقابت‌های قهرمانی آسیا موفق به شکست هند شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» قرعه‌کشی مسابقات شمشیربازی جام جهانی الجزایر انجام شد و حریفان نمایندگان ایران مشخص شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی والیبال ایران در نخستین دیدار خود در مرحله مقدماتی بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی موفق به شکست بحرین شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فهرست تیم ملی امید برای حضور در تورنمنت قرقیزستان اعلام شد که ۱۲ باشگاه لیگ برتری نماینده دارند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ورزشگاه‌های مورد تایید سرمربی پرسپولیس برای برگزاری بازی رفت فصل جاری مقابل استقلال مشخص شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور در پی درگذشت صابر کاظمی، بازیکن جوان تیم ملی والیبال ایران، با صدور پیامی این ضایعه تلخ را به خانواده آن مرحوم و جامعه ورزش کشور تسلیت گفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» چهره شاخص و عنوان‌دار کشتی ایران برای حضور در مرحله نهایی لیگ برتر کشتی آزاد، با تیم استقلال قرارداد بست.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیکر صابر کاظمی ستاره والیبال ایران و ترکمن صحرا ساعت ۱۱ فردا (پنج‌شنبه ۱۵ آبان) در زادگاهش و مطابق با آداب و رسوم محلی به خاک سپرده می‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» با تصمیم کادر فنی تیم ملی فوتبال، بازیکنان تیم ملی امید به اردوی تیم ملی بزرگسالان برای فیفادی آبان دعوت نخواهند شد تا شاگردان روانخواه به صورت کامل برای جام ملت‌های امید آماده شوند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» میلاد تقوی در مورد برگزار نشدن مراسم تشییع صابر کاظمی در تهران و انتقال سریع پیکرش به آق‌قلا توضیح داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است