اقتصادی 11:43 - 17 مهر 1404
طبق اعلام گمرک در نیمه نخست امسال ۱۳ و نیم میلیون تن کالای اساسی به کشور وارد شد که ذرت، روغن‌های خوراکی و برنج عمده‌ترین این کالا‌ها بود.

واردات ۹ میلیارد دلار کالای اساسی در ۶ ماه

آمار‌های گمرک ایران نشان می‌دهد واردات کالای اساسی به کشور در شش ماهه اول سال جاری به ۱۳.۵ میلیون تن رسید که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۲.۵ درصد افزایش داشته است.

ارزش این میزان کالا‌های اساسی در نیمسال اول سال جاری به میزان ۹ میلیارد و ۷۴ میلیون دلار بود که به لحاظ ارزش یک و نیم درصد کاهش داشته است.

در این مدت ۳ کالای ذرت، روغن‌های خوراکی نیمه جامد، مایع و خام و برنج عمده‌ترین کالا‌های اساسی وارداتی به کشور بودند که به ترتیب ۵ میلیون و ۱۹۳ هزار تن ذرت، یک میلیون و ۷۴ هزار تن روغن‌های خوراکی و ۹۶۵ هزار تن برنج وارد کشور شده است.

همچنین در این مدت واردات جو و گندم نیز افزایش قابل توجهی داشت و از نظر وزنی به ترتیب ۵۰ درصد و ۱۴۱ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش داشتند.

واردات انواع حبوبات نیز در ۶ ماهه اول سال جاری افزایش داشت و در این مدت ۱۱۸ هزار تن انواع حبوبات به ارزش ۱۶۰ میلیون دلار وارد کشور شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل از نظر وزن ۳۸ درصد و به لحاظ ارزش ۳۰ درصد افزایش داشته است.

بر اساس آمار‌های گمرک، ۷۲ درصد از کل وزن کالا‌های وارداتی کشور در ۶ ماهه اول سال جاری به کالا‌های اساسی اختصاص داشته است.


12233010
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در دیدار رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با دبیر شورای عالی فضای مجازی، دو طرف بر ضرورت هم‌افزایی و هماهنگی میان نهاد‌های مسئول در راستای تحقق دولت هوشمند و ارتقای خدمات دیجیتال تأکید کردند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: طی دو روز آینده شاهد بارش باران و وزش باد در نواحی غرب و شمال غرب کشور خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در برخی از محور‌های شمالی از جمله چالوس را شاهد هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» به گفته معاون خدمات تجاری سازمان توسعه تجارت، تعهدات وارداتی حادثه‌دیدگان انفجار بندر شهیدرجایی بر اساس لیست اعلامی سازمان تا پایان سال تعلیق شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه وشهرسازی در خصوص تأمین مسکن ایثارگران گفت:واگذاری گروهی زمین به مشمولان ایثارگر یکی از روش‌ها است که اراضی به صورت آماده‌سازی شده در اختیار آنان قرار خواهد گرفت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان استاندارد گفت:گسترش همکاری‌ها در زمینه تسهیل تجارت از طریق هماهنگ‌سازی استانداردها امکان پذیر می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: ۱۲۰ قرارداد به روش‌های BOT و BOO در ۲ بخش آب و فاضلاب مناطق مختلف کشور در مرحله بهره‌برداری قرار دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی در نشست مدیران بنیاد شهید و امور ایثارگران، بر اجرای بخشنامه‌های تأمین مسکن ایثارگران تأکید کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» راستای توسعه حمل و نقل ریلی ترانزیتی از مسیر ایران و قزاقستان مدیرعامل راه آهن از ایستگاه مرزی آلتینکول قزاقستان بازدید کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر کل مهندسی زیربنایی راه‌آهن گفت:سال گذشته رکورد عملکرد بین‌المللی حمل ریلی حدود ۵ میلیون تن بوده است، که بیشترین عملکرد ایران در سال‌های گذشته بوده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است