بین‌الملل 07:23 - 23 مرداد 1404
یک رسانه اسرائیلی مدعی شد که این رژیم در حال مذاکره با پنج کشور برای اسکان احتمالی ساکنان غزه است که از کشورشان آواره خواهند شد.

ادعای رسانه اسرائیلی درمورد مذاکرات بین این رژیم و ۵ کشور برای اسکان ساکنان غزه

باشگاه خبرنگاران جوان - خبرگزاری فلسطینی معا به نقل از شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی افزود که اسرائیل در حال مذاکره با پنج کشور اندونزی، سومالی‌لند، اوگاندا، سودان جنوبی و لیبی در مورد احتمال اسکان فلسطینی‌های ساکن نوار غزه است که به اجبار از این منطقه کوچانده خواهند شد.

این شبکه تلویزیون اسرائیل به نقل از یک منبع دیپلماتیک این رژیم مدعی شد که دیدگاه برخی کشور‌ها به ویژه اندونزی و سومالی‌لند برای استقبال از مهاجرت داوطلبانه از نوار غزه نسبت به گذشته بازتر شده است.

شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی اشاره کرد که با این حال، هنوز هیچ تصمیم قطعی گرفته نشده است.

به نوشته خبرگزاری معا، سومالی‌لند منطقه‌ای جدا شده از سومالی است و رهبران آن امیدوارند از طریق این توافق احتمالی بتوانند نظر موافق کشور‌های جهان را برای به رسمیت شناخته شدن بین‌المللی به دست آورند.

این گزارش همزمان با گزارش آسوشیتدپرس مبنی بر اینکه رژیم اسرائیل در نظر دارد فلسطینی‌های ساکن غزه را به اجبار به سودان جنوبی منتقل کند، منتشر شد.

در همین حال حکومت سودان جنوبی این گزارش را رد کرد و آن را اتهامات بی‌اساس خواند که منعکس کننده سیاست رسمی آن نیست.

سودان جنوبی تاکید کرد که گزارش‌های مبنی بر موافقت سودان جنوبی با اسکان ساکنان غزه صحت ندارد.

وزارت امور خارجه سودان جنوبی در بیانیه‌ای افزود که ادعا‌های مبنی بر موافقت دولت سودان جنوبی برای میزبانی از ساکنان غزه صحت ندارد.

پیشتر، خبرگزاری آسوشیتدپرس به نقل از ۶ فرد آگاه گزارش داده بود که اسرائیل مذاکرات اولیه‌ای را با دولت سودان جنوبی برای بررسی امکان اسکان فلسطینیان از نوار غزه در خاک خود انجام داده است.

به گزارش آسوشیتدپرس، این خبر در چارچوب برنامه‌های اسرائیل برای تشویق آنچه که آن را «مهاجرت داوطلبانه» فلسطینیان از غزه به کشور‌های دیگر توصیف می‌کند، مطرح می‌شود که نگرانی‌های حقوق بشری را در مورد کوچ اجباری مردم غزه که نقض قوانین بین‌المللی است را افزایش می‌دهد.

سفر یک مقام رژیم اسرائیل به سودان جنوبی

در همین راستا، بنابه گزارش شبکه «i ۲۴» اسرائیل، «شارین هاسکل» معاون وزیر امور خارجه اسرائیل روز چهارشنبه به سودان جنوبی سفر کرد.

بر اساس این گزارش، قرار است هاسکل با «سلوا کر» رئیس سودان جنوبی و دیگر مقامات این کشور دیدار و تفاهم‌نامه‌ای را برای سازماندهی رایزنی‌ها بین دو وزارتخانه در امور خارجه امضا کند.

این، اولین سفر رسمی یک مقام ارشد رژیم اسرائیل به سودان جنوبی است.

منبع: ایرنا


12216444
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا پیش از دیدار با پوتین در آلاسکا گفت که به دستیابی به یک توافق درباره اوکراین امیدوار است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد ارتش طالبان گفت مذاکره درباره پایگاه بگرام با کشورهای خارجی ممنوع است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت آموزش و پرورش از تغییر سیاست ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع خبر داد و اعلام کرد: از این پس فقط دانش‌آموزان دارای مدارک قانونی می‌توانند در مدارس ایران ثبت‌نام کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کمیته هماهنگی اربعین افغانستان با اعلام پایان فرآیند سفر زائران به عتبات عالیات، تأکید کرد که به دلیل عدم صدور ویزا از سوی عراق، امکان زیارت اربعین برای شهروندان افغانستانی در سال جاری فراهم نخواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع می‌گویند در صورتی که گفت‌و‌گو‌های آتش‌بس غزه پیشرفت داشته باشد، ترامپ قصد دارد ماه آینده به تل‌آویو سفر کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کسری تجاری اوکراین در نیمه اول سال ۲۰۲۵ با رشد چشمگیر به ۱۸.۵ میلیارد دلار رسیده که علت آن عمدتا ناشی از افزایش واردات نظامی بوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات اروپایی به دنبال میزبانی از زلنسکی، پوتین و ترامپ در یکی از شهر‌های این قاره پس از نشست آلاسکا هستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حداقل ۲۶ نفر در حادثه غرق شدن کشتی مهاجران در روز چهارشنبه در نزدیکی جزیره لامپدوسا در جنوب ایتالیا جان باختند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه اردن طرح‌های توسعه طلبانه وزیر رژیم صهیونیستی در کرانه باختری اشغالی را محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منبعی می‌گوید ترکیه طبق توافق جدید، به سوریه در زمینه سیستم‌های تسلیحاتی و تجهیزات کمک خواهد کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است