ورود کالاهای ضروری از مرز بازرگان بدون معطلی انجام می‌شود

یک فعال اقتصادی در حوزه تجارت بین‌الملل گفت: در حال حاضر حجم واردات کالا از بنادر جنوبی ایران به سبب محاصره دریایی به شدت کاهش یافته است.

ورود کالاهای ضروری از مرز بازرگان بدون معطلی انجام می‌شود

باشگاه خبرنگاران جوان؛محبوبه‌کباری - پوریا اورعی کارشناس تجارت در برنامه رادیو اقتصاد اظهارداشت: امروز مرزهای زمینی و گمرکات مرزی در کشور نقش مهمتری را در حال ایفا هستند.

وی همچنین اظهار داشت: مرز و گمرک ریمدان در جنوب شرقی کشور از جمله این موارد است. 

این فعال اقتصادی در حوزه تجارت بین‌الملل  با اشاره به اینکه ریمدان گذرگاه مرزی بین ایران و پاکستان است گفت: سال‌ها قانونی وجود دارد که طبق این قانون ورود خودروهای ایرانی به پاکستان و همینطور ورود خودروهای پاکستانی به ایران ممنوع است.

اورعی اظهار داشت: تلاش‌های زیادی تاکنون از سوی وزارت امور خارجه برای رفع این مشکل انجام شده ولی همچنان مشکل به قوت خود باقیست.

وی با اشاره به اینکه مشکلی که در گمرک ریمدان وجود دارد الزام به تخلیه و بارگیری کالا است گفت:متاسفانه گمرک ریمدان گمرک مجهزی نیست بنابراین خیلی از کالاها دچار آسیب، خسارت و همینطور به دلیل امنیت پایین استان بلوچستان پاکستان برخی از کالاها مورد دستبرد واقع می‌شوند. این مشکل بزرگ در گمرک جنوب شرقی کشور است.

اورعی ضمن اشاره به گمرکات شمال شرقی کشور اظهار داشت: متاسفانه در گمرک اینچه برون، سرخس و لطف آباد یک مشکل مشترک وجود دارد و در عمل باعث شده سرعت انجام کار در این گمرکات به پایین‌ترین حد ممکن خود برسد.

وی تصریح کرد: هم اکنون تجار، بازرگانان و صاحبان کالا خیلی معطل می‌شوند تا بتوانند فرآیند و روند گمرکی یا ترانزیت کالای خود را آغاز کنند.

آگهینرم‌افزار تما‌سگو
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت راه و شهرسازی در پی انتشار اخباری مبنی بر غیرفعال بودن بخش ثبت‌نام سامانه طرح‌های حمایتی مسکن (سامانه تِم)، اعلام کرد: ادعای عدم راه‌اندازی و توقف این سامانه به دور از واقعیت است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» گفت: این طرح شناسنامه‌دار کردن کارت‌های آزادبا هدف شفافیت در استفاده از کارت‌های آزاد اجرا شده و مشکلاتی مانند اختلال در دریافت رمز، طولانی شدن صف‌ها و دریافت هزینه هزار تومانی برای ارسال رمز نیز از سوی صنف در حال پیگیری است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق ایران در دیدار با رئیس اتاق کنیا، این کشور را به واسطه زیرساخت مالی خوب و بندر راهبردی مومباسا، مهمترین دروازه ورود ایران و دیگر کشور‌ها به بازار آفریقا دانست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» تداوم مشکلات تأمین سوخت ماشین‌آلات کشاورزی در آستانه فصل کشت، نگرانی‌هایی را درباره افزایش هزینه‌های تولید و تهدید امنیت غذایی ایجاد کرده است؛ این در حالی است که مسئولان از پیش‌بینی ۲.۷ میلیارد لیتر سوخت برای سال زراعی پیش‌رو خبر داده‌اند
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» همتی رئیس کل بانک مرکزی برای حضور در نشست سالانه صندوق بین المللی پول و بانک جهانی وارد بانکوک تایلند شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» یک فعال اقتصادی در حوزه تجارت بین‌الملل گفت: در حال حاضر حجم واردات کالا از بنادر جنوبی ایران به سبب محاصره دریایی به شدت کاهش یافته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر انجمن تولیدکنندگان جوجه یک‌روزه گفت: با برنامه‌ریزی و صادرات هدفمند ماهانه ۵ میلیون قطعه جوجه یک‌روزه و ۱۰ میلیون تخم‌مرغ نطفه‌دار می‌توان ثبات بازار داخلی را تأمین کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که نظارت بر شفافیت قیمت‌ها و موجودی کالا در فروشگاه‌های زنجیره‌ای به یک ضرورت تبدیل شده‌ است، پرسش اصلی اینجاست که این بازرسی‌ها تا چه حد می‌توانند ابزاری موثر برای مهار نوسانات در بازار باشند؟
اقتصادی
«خبرگزاری فارس» بر اساس گزارش فایننشال تایمز، تنها در روز یکشنبه شش کشتی متخلف در تنگه هرمز مورد حمله قرار گرفتند، در حالی که در دو هفته منتهی به 11 اکتبر، 24 کشتی مورد اصابت قرار گرفتند.
اقتصادی
«خبرگزاری فارس» روزنامه اقتصادآینده در شماره روزچهارشنبه به گزارشی ویژه درباره ی اهمیت استمرار خدمات عمومی پس از افتتاح طرح های عمرانی گزارشی منتشر کرده است که تیتر درشت آن « روبان بری کافی نیست » در صفحه نخست آن می باشد که صفحه اول آن تقدیم می شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

تبلیغات متنی (ویژه)
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است