ورزشی 13:28 - 08 آذر 1400
فدراسیون پرهزینه، بی‌توجه به فوتبال بانوان
با گذشت سه هفته از لیگ برتر فوتبال زنان هنوز زنان داور لباس جدید از جمله گرمکن دریافت نکرده‌اند. این موضوع در کنار ریخت و پاش‌های فدراسیون در اعزام همراهان تیم ملی فوتبال و پرداخت‌ پاداش به این افراد قابل تامل است.

داوران زن لباس گرم ندارند!

به گزارش ایسنا، لیگ برتر فوتبال زنان از ۲۲ آبان ماه آغاز شده و تاکنون سه هفته از این رقابت‌ها برگزار شده است، اما زنان داور هنوز لباس قضاوت نگرفته‌اند و با لباس‌های فصل‌های گذشته خود داوری می‌کنند.

مسابقات لیگ برتر در فصل پاییز و زمستان پیگیری می‌شود و با توجه به سرمای هوا داوران زن همانند گذشته با مشکل نبود البسه مناسب این فصل درگیر هستند. عدم تامین البسه کافی و مناسب از سوی فدراسیون فوتبال همیشه یکی از مشکلات داوران زن بوده و علی‌رغم همه وعده‌ها همیشه این مساله پابرجا بوده است. این درحالی است که تامین گرمکن ورزشی و یکدست برای همه داوران وظیفه اصلی فدراسیون و کمیته داوران و از نیازهای پایه‌ای و اساسی داوری کردن است، اما شنیده می‌شود از آخرین باری که کمیته داوران برای داوران زن گرمکن تهیه کرده است حدود چهار سال می‌گذرد.  

البته عدم تامین گرمکن ورزشی تنها کم‌کاری فدراسیون و کمیته داوران نیست، بلکه زنان هنوز با وجود اینکه سه هفته از لیگ برتر گذشته به مانند سابق با لباس‌های فصل گذشته داوری می‌کنند و این در شرایطی است که همین لباس‌ها از لحاظ تعداد و رنگ‌بندی ناکافی بوده و همیشه داوران در زمین بازی به علت مشابهت رنگ لباس و موجود نبودن رنگ متفاوت با مشکل روبرو شده‌اند تا حدی که گاهی تیم‌ها برای هماهنگی با داوران رنگ لباس خود را عوض کرده‌ یا اینکه با همان لباس ادامه داده‌اند. این عمل نه تنها غیرقانونی است بلکه در زمین هم بارها مشکلاتی را به وجود آورده؛ سال گذشته یکسان بودن رنگ لباس داوران در یکی از بازی‌ها حساس فصل منجر به اعتراض آشکار و رسمی باشگاه‌ سپاهان شد.

از طرفی هرسال تعدادی داور جوان به لیگ برتر اضافه می‌شوند که لباس داوری ندارند و مجبورند از داوران مرد لباس به امانت بگیرند. اگر نگاهی به عکس‌های منتشر شده از لیگ برتر زنان بیندازید متوجه تفاوت خواهید شد. برخی داوران با لباس آستین کوتاه قضاوت می‌کنند که این لباس‌ها برای داوران مرد است چون لباس زنان آستین دار است.

به نظر می‌رسد که کمیته داوران فدراسیون به عنوان متولی سازماندهی داوران و تهیه ملزومات پایه‌ای و اولیه همچون پوشاک و تجهیزات داوری باید هر سال قبل از شروع فصل امکانات و تجهیزات مورد نیاز نیروهای خود را فراهم کند و در اختیار آنها قرار بدهد اما در انجام این وظیفه کوتاهی‌ می‌کند، تا آنجا که برای فصل جاری لیگ داوران هنوز لباسی دریافت نکرده‌اند و از دو دست لباس ناکافی و کهنه سال گذشته خود استفاده می‌کنند. ضمن اینکه این لباس‌ها کیفیت مناسبی هم ندارد و برای استفاده بیش از یک سال مناسب نیستند.

همه این موارد درحالی است که فدراسیون فوتبال متهم است، در اعزام تیم ملی فوتبال آقایان همواره همراهان بی‌ربط زیادی را اعزام می‌کند و هزینه‌های مالی زیادی در پرداخت بلیت، اسکان و پاداش به این افراد پرداخت می‌کند.

انتهای پیام 


11342172
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» عباس الیاسی رئیس هیأت‌مدیره باشگاه تراکتور تا زمان برگزاری جلسه درباره استعفای مدیرعامل این باشگاه مسئولیت امور اجرایی را برعهده خواهد داشت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی اسکیت رولرفری استایل (اگرسیو) به تشریح آخرین وضعیت این رشته پرداخت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» برخی گمانه زنی‌ها پس از استعفای سعید مظفری‌زاده از رضا درویش به عنوان یکی از گزینه‌های مدیرعاملی تراکتور خبر می‌دهند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال امید ایران پس از تساوی مقابل کره جنوبی در جام ملت‌های زیر ۲۳ سال آسیا خود را برای دیدار با ازبکستان آماده می‌کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران قصد دارد در ادامه رقابت‌های لیگ برتر از آنتونیو آدان در درون دروازه تیم خود استفاده کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سعید مظفری‌زاده با انتشار پیامی از پایان مدیرعاملی خود در باشگاه تراکتور خبر داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم شمشیرباز بانوان اپه ایران در نخستین روز از رقابت‌های کاپ جهانی امارات در جدول مقدماتی به مصاف حریفان رفتند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» با توجه به کسب نتایج ضعیت تیم فوتبال البطائح با هدایت فرهاد مجیدی، اماراتی‌ها خواستار اخراج این مربی شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رامین رضاییان با وجود نارضایتی از شرایط موجود مجبور به ماندن در استقلال است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مهاجم برزیلی سابق فوتبال ایران از دنیای فوتبال خداحافظی کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است