ورزشی 13:28 - 08 آذر 1400
فدراسیون پرهزینه، بی‌توجه به فوتبال بانوان
با گذشت سه هفته از لیگ برتر فوتبال زنان هنوز زنان داور لباس جدید از جمله گرمکن دریافت نکرده‌اند. این موضوع در کنار ریخت و پاش‌های فدراسیون در اعزام همراهان تیم ملی فوتبال و پرداخت‌ پاداش به این افراد قابل تامل است.

داوران زن لباس گرم ندارند!

به گزارش ایسنا، لیگ برتر فوتبال زنان از ۲۲ آبان ماه آغاز شده و تاکنون سه هفته از این رقابت‌ها برگزار شده است، اما زنان داور هنوز لباس قضاوت نگرفته‌اند و با لباس‌های فصل‌های گذشته خود داوری می‌کنند.

مسابقات لیگ برتر در فصل پاییز و زمستان پیگیری می‌شود و با توجه به سرمای هوا داوران زن همانند گذشته با مشکل نبود البسه مناسب این فصل درگیر هستند. عدم تامین البسه کافی و مناسب از سوی فدراسیون فوتبال همیشه یکی از مشکلات داوران زن بوده و علی‌رغم همه وعده‌ها همیشه این مساله پابرجا بوده است. این درحالی است که تامین گرمکن ورزشی و یکدست برای همه داوران وظیفه اصلی فدراسیون و کمیته داوران و از نیازهای پایه‌ای و اساسی داوری کردن است، اما شنیده می‌شود از آخرین باری که کمیته داوران برای داوران زن گرمکن تهیه کرده است حدود چهار سال می‌گذرد.  

البته عدم تامین گرمکن ورزشی تنها کم‌کاری فدراسیون و کمیته داوران نیست، بلکه زنان هنوز با وجود اینکه سه هفته از لیگ برتر گذشته به مانند سابق با لباس‌های فصل گذشته داوری می‌کنند و این در شرایطی است که همین لباس‌ها از لحاظ تعداد و رنگ‌بندی ناکافی بوده و همیشه داوران در زمین بازی به علت مشابهت رنگ لباس و موجود نبودن رنگ متفاوت با مشکل روبرو شده‌اند تا حدی که گاهی تیم‌ها برای هماهنگی با داوران رنگ لباس خود را عوض کرده‌ یا اینکه با همان لباس ادامه داده‌اند. این عمل نه تنها غیرقانونی است بلکه در زمین هم بارها مشکلاتی را به وجود آورده؛ سال گذشته یکسان بودن رنگ لباس داوران در یکی از بازی‌ها حساس فصل منجر به اعتراض آشکار و رسمی باشگاه‌ سپاهان شد.

از طرفی هرسال تعدادی داور جوان به لیگ برتر اضافه می‌شوند که لباس داوری ندارند و مجبورند از داوران مرد لباس به امانت بگیرند. اگر نگاهی به عکس‌های منتشر شده از لیگ برتر زنان بیندازید متوجه تفاوت خواهید شد. برخی داوران با لباس آستین کوتاه قضاوت می‌کنند که این لباس‌ها برای داوران مرد است چون لباس زنان آستین دار است.

به نظر می‌رسد که کمیته داوران فدراسیون به عنوان متولی سازماندهی داوران و تهیه ملزومات پایه‌ای و اولیه همچون پوشاک و تجهیزات داوری باید هر سال قبل از شروع فصل امکانات و تجهیزات مورد نیاز نیروهای خود را فراهم کند و در اختیار آنها قرار بدهد اما در انجام این وظیفه کوتاهی‌ می‌کند، تا آنجا که برای فصل جاری لیگ داوران هنوز لباسی دریافت نکرده‌اند و از دو دست لباس ناکافی و کهنه سال گذشته خود استفاده می‌کنند. ضمن اینکه این لباس‌ها کیفیت مناسبی هم ندارد و برای استفاده بیش از یک سال مناسب نیستند.

همه این موارد درحالی است که فدراسیون فوتبال متهم است، در اعزام تیم ملی فوتبال آقایان همواره همراهان بی‌ربط زیادی را اعزام می‌کند و هزینه‌های مالی زیادی در پرداخت بلیت، اسکان و پاداش به این افراد پرداخت می‌کند.

انتهای پیام 


11342172
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تشکیل ستاد ملی ورزش‌های پرمدال در حالی کلید خورد که کارشناسان موفقیت این مسیر را نه در جلسات، که در گرو ثبات مدیریتی و تداومِ نظام ارزیابی علمی می‌دانند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که کسری طاهری در یکی از برنامه‌های جام جهانی اعلام کرده بود با باشگاه پرسپولیس قرارداد داخلی امضا کرده، حالا روند انتقال این بازیکن و نحوه ثبت قرارداد او با نساجی با ابهاماتی حقوقی زیادی همراه شده است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر کمیته فیتنس کشور معتقد است شاخه فیتنس بومی جلوه‌ای از اتحاد، شکوه و هویت اقوام ایرانی است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فدراسیون فوتبال در راستای افزایش تیم‌های لیگ برتر به ۱۸ تیم، سهمیه بازیکنان بزرگسال، زیر ۲۳ سال و زیر ۲۵ سال باشگاه‌ها را برای فصل ۱۴۰۶-۱۴۰۵ افزایش داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر فراکسیون ورزش مجلس از مدیریت موفق وزارت ورزش در عبور از موانع لجستیکی و امنیتی جهت حضور تیم‌های ملی در رقابت‌های بین‌المللی تقدیر کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر فراکسیون ورزش مجلس از مدیریت موفق وزارت ورزش در عبور از موانع لجستیکی و امنیتی جهت حضور تیم‌های ملی در رقابت‌های بین‌المللی تقدیر کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سجاد کرمپور و سعید براتی با آغاز تمرینات در زمین استاندارد «سیلیوری»، خود را برای حضور در بازی‌های آسیایی ناگویا و قهرمانی آسیا-اقیانوسیه آماده می‌کنند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مرحله نهایی لیگ ملت‌های والیبال با حضور ۸ تیم برتر از هفتم مرداد در چین آغاز می‌شود؛ مسابقاتی که بدون حضور ایران و با سقوط کانادا به کار خود در دور مقدماتی پایان داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در ادامه مسابقات تیراندازی قهرمانی جهان هانگژو هانیه رستمیان در تپاچه بادی ۲۵ متر در رده هفدهم ایستاد و به فینال نرسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» با پیروزی قاطع تیم پورعسگری و آقاجانی مقابل قزاقستان، ملی‌پوشان والیبال ساحلی ایران راهی فینال مسابقات آسیای مرکزی در تاشکند شدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است