اقتصادی 10:24 - 10 فروردین 1404
معاون توسعه و ساماندهی اراضی سازمان امور اراضی کشور گفت: سال گذشته  ۵۲۸ مورد اراضی در سطح ۱۲ هزارهکتار به متقاضیان واگذاری طرح‌های انرژی نو در قالب رفع ناترازی برق واگذار کردیم.

۱۲ هزارهکتار اراضی به طرح انرژی های نو واگذار شد

باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی - علی نقی حیدریان معاون توسعه و ساماندهی اراضی سازمان امور اراضی کشور گفت: واگذاری زمین یکی از کارهایی است که مسئولیت با سازمان امور اراضی کشور است که براین اساس در کشور زمین هایی را که می خواهند برای طرح های صنعتی، خدماتی، کشاورزی واگذار کنند، پس از درخواست مردم به امور اراضی استان ها واگذاری ها انجام می شود.

به گفته وی، بنابر آمار سال گذشته هزار و ۱۴۷ مورد زمین در قالب طرح های کشاورزی، صنعتی، خدماتی و باغداری، دام و طیور واگذار کردیم که براین اساس ۱۹ هزار و ۶۰۴ هکتار زمین تخصیص دادیم. ما اراضی در قالب اجاره واگذار می کنیم، منتهی نظارت بر کار آنها صورت می گیرد تا در صورت فعالیت خلاف طرح یا عدم اجرای طرح، اراضی را از آنها پس می‌گیریم چراکه اراضی برای دولت و انفال است.

حیدریان ادامه داد: امسال در استان ها بیش از ۳۸ مورد بازدید از طرح های واگذاری داشتیم و در بازدیدهای انجام شده گزارش هایی به کمیسیون استانی دادیم تا در آنجا تصمیمات لازم مبنی بر نگه داری یا بازپس گیری اراضی اتخاذ شود.

معاون توسعه و ساماندهی اراضی با اشاره به واگذاری اراضی به طرح های انرژی خورشیدی و بادی بیان کرد: با توجه به بحث ناترازی برق، واگذاری اراضی برای طرح های انرژی نو خورشیدی و بادی انجام شده است. برای این کار دولت مصوبه ای گذراند که واگذاری زمین برای انرژی نو تسهیل شود تا متقاضی زودتر زمین بگیرد و در پیچ و خم دریافت نباشد تا با تولید برق در کشور مشکل ناترازی رفع شود.

به گفته وی، سال گذشته  ۵۲۸ مورد اراضی در سطح ۱۲ هزارهکتار به متقاضیان واگذاری طرح های انرژی نو دادیم و امسال مصوب کردیم که زمین در قالب طرح های انرژی نو بدهیم تا مشکل ناترازی مرتفع شود‌.

این مقام مسئول با اشاره به آخرین وضعیت رفع تداخلات اراضی کشور بیان کرد: با توجه به آنکه منابع طبیعی برخی اراضی مردم را جز اراضی ملی کرد، مردم برای دریافت اراضی خود با گرفتاری های متعددی نظیر شکایت و مراجعه به دادگاه  روبرو بودند، اما سال ۹۴ قانون رفع تداخلات تصویب شد که براین اساس مردم قبل از مراجعه به دادگاه بررسی های لازم صورت می‌گیرد، چنانچه حقی از مردم ضایع شده اراضی بر می گردد.

وی با بیان اینکه ۸۸ درصد رفع تداخلات در کشور انجام شده است، گفت: براساس آخرین آمار یک میلیون و ۳۰۰ هزارهکتار اراضی با مردم بدون پرداخت هزینه بازگردانده شد و  طبق برنامه زمان بندی شده تا شهریور ۱۴۰۴ باید کار تمام شود. گفتنی است  ۱۴ استان های پیشرو در رفع تداخلات  به کل پلاک ها رسیدگی کردند و ۸ استان بالای ۹۰ درصد رفع تداخلاتشان انجام شده است.


12171987
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در برخی از محور‌های شمالی گزارش شده، اما در محور‌های نیمه شرقی از جمله خراسان رضوی باران شاهد هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه گفت: از سال ۱۳۸۱ تا سال ۱۳۹۹ تقریبا هر سال ۰.۳ درصد کاهش سرمایه داشتیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مجوز فعالیت شرکت خدمات مسافرتی همتا سفر نیلی به دلیل گران فروشی تعلیق شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی از بارانی شدن مناطق غرب و شمال غرب کشور خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» گمرک جمهوری اسلامی ایران حقوق ورودی واردات انواع گوشی همراه در سال ۱۴۰۴ را به گمرکات اجرایی کشور ابلاغ کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در محور چالوس سنگین شده و محدودیت تردد در این محور‌ها اعمال شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه وشهرسازی گفت: مشکلات واحد‌های مسکونی در قرچک در جلسات بررسی می‌شود و تعداد قطار‌های حومه‌ای تهران_ پیشوا به زودی افزایش می‌یابد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نایب رئیس اول اتحادیه مشاوران املاک تهران گفت: میزان مالیات نقل و انتقال ملک، طبق ماده ۵۹، برابر با ۵ درصد ارزش معامله است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق آخرین آمار‌های اعلام شده میزان مصرف بنزین به ۱۴۰ میلیون و ۲۰۰ هزار لیتر رسیده که رشد ۷.۸ درصدی داشته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه کمتر از یک ماه نصب نیوجرسی و روشنایی جاده جوادآباد ـ قرچک انجام می‌شود، گفت: تلاش می‌کنیم بار جاده‌ها به ریل منتقل شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است