علمی فناوری 16:00 - 16 آذر 1403
رئیس باشگاه دانش پژوهان جوان المپیاد‌های علمی را دروازه‌های شناسایی نخبگان مناطق کم‌برخوردار دانست.

نقش المپیادها در شناسایی و پرورش نخبگان جوان چیست؟

باشگاه خبرنگاران جوان؛ نرگس امام‌جمعه - سیدرضا حسینی، رئیس باشگاه دانش‌پژوهان‌جوان درباره شناسایی استعداد‌های برتر دانش‌آموزان به باشگاه‌خبرنگاران‌جوان گفت: «باشگاه دانش‌پژوهان از ۲ طریق استعداد‌های برتر کشور را به خصوص در مناطق محروم شناسایی می‌کند. المپیاد‌های علمی که در سراسر کشور برگزار می‌شوند، دروازه‌های شناسایی نخبگان مناطق کم‌برخوردار هستند. المپیاد‌های علمی، دانش‌آموزان برتر مناطق مختلف را پایش می‌کنند و همین امر باعث شناسایی استعداد‌های کشور می‌شود.»

رئیس باشگاه دانش‌پژوهان‌جوان معتقد است که شرکت دانش‌آموزان نخبه مناطق محروم در المپیاد‌هایی همچون المپیاد‌ ترکیبیات، یکی دیگر از روش‌هایی است که استعداد‌های برتر شناسایی می‌شوند؛ چرا که این نوع المپیاد در داخل کشور و رایگان برگزار می‌شود.

سیدرضا حسینی همچنین توضیح داد: « در المپیاد ترکیبیات امکان شرکت همه دانش‌آموزان در سراسر کشور وجود دارد. المپیاد‌هایی که در کشور برگزار می‌شوند، دروازه خوبی برای شناسایی نخبگان بدون پرداخت هزینه از سوی دانش‌آموزان است.»

رئیس باشگاه دانش پژوهان با بیان این که دانش‌آموزان نخبه به ۲ طریق آموزش می‌بینند؛ گفت: «یکی از این ۲ راه مدرسه آنلاین المپیاد ایران است که فارغ‌التحصیلان باشگاه دانش‌پژوهان به دنبال ایجاد سازوکاری برای آموزش این دانش‌آموزان هستند. دومین راه، فضای آزمون ترکیبیات است که مقرر شده به صورت ماهانه دوره‌های آموزشی را برای این دانش‌آموزان برگزار کند تا دانش‌آموزان در مناطق کمتر برخوردار به دلیل عدم دسترسی به امکانات از آموزش المپیادی دور نباشند.»

سیدرضا حسینی درباره برنامه علمی‌نو که در جهت عدالت آموزشی در مناطق کم‌برخوردار تهیه می‌شود، ادامه داد: «یک دوره برنامه علمی‌نو توسط مدال‌آوران المپیاد ساخته و از شبکه امید پخش شد و فصل دوم این برنامه در حال پیش تولید است و در صورت اتمام تولید از شبکه امید پخش خواهد شد.»


12124285
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر بهداشت گفت: صنایع دخانی باید مسئولیت مرگ و بیماری و هزینه‌های هنگفتی که به کشور تحمیل می‌کنند را متقبل شوند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت گفت: بخش خصوصی در حوزه سرپایی بیش از ۷۵ درصد و در حوزه بستری ۱۵ تا ۲۰ درصد بار خدمات درمانی کشور را به دوش می‌کشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» آپدیت Windows 11، 24 H 2 اکنون ارائه شده و بدون توجه به آنکه کاربر آن را بخواهد یا خیر، دستگاه را به روزرسانی می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل هیأت مرکزی گزینش وزارت آموزش و پرورش گفت: نتایج همه پرونده‌های مربوط به تجدیدنظر آزمون‌های استخدامی در سراسر کشور بررسی و اعلام شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» برای تقویت و تند کردن گوشی‌های اندروید خود می‌توانید از روش‌هایی ساده استفاده کنید.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یافته‌های یک پژوهش جدید نشان می‌دهد مصرف فیبر کافی بر روی ژن‌های ما تأثیر می‌گذارد و از ابتلا به سرطان پیشگیری می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تلسکوپ اِسفیر ایکس (SPHEREx) ناسا (اداره کل ملی هوانوردی و فضای آمریکا) برای پرتاب با موشک فالکون ۹ شرکت اسپِیس‌ایکس آماده می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران از آماده بودن ابلاغ نظام اقتصاد دیجیتال خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» متخصص گوش، حلقی و بینی گفت: شدت صدای بالاتر از ۷۰ یا ۸۰ دسی بل باعث آسیب به عصب شنوایی و در نهایت افت شنوایی می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر گروه سیاست‌های حمایتی مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: در طرح حمایت اجتماعی جامعه محور، جامعه هدف مدارس ابتدایی و با تمرکز بر مدارس با فقر بالاست و تلاش می‌شود ۳ میلیون دانش آموز تحت پوشش طرح قرار گیرند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است