باشگاه خبرنگاران جوان؛ نرگس امامجمعه - سیدرضا حسینی، رئیس باشگاه دانشپژوهانجوان درباره شناسایی استعدادهای برتر دانشآموزان به باشگاهخبرنگارانجوان گفت: «باشگاه دانشپژوهان از ۲ طریق استعدادهای برتر کشور را به خصوص در مناطق محروم شناسایی میکند. المپیادهای علمی که در سراسر کشور برگزار میشوند، دروازههای شناسایی نخبگان مناطق کمبرخوردار هستند. المپیادهای علمی، دانشآموزان برتر مناطق مختلف را پایش میکنند و همین امر باعث شناسایی استعدادهای کشور میشود.»
رئیس باشگاه دانشپژوهانجوان معتقد است که شرکت دانشآموزان نخبه مناطق محروم در المپیادهایی همچون المپیاد ترکیبیات، یکی دیگر از روشهایی است که استعدادهای برتر شناسایی میشوند؛ چرا که این نوع المپیاد در داخل کشور و رایگان برگزار میشود.
سیدرضا حسینی همچنین توضیح داد: « در المپیاد ترکیبیات امکان شرکت همه دانشآموزان در سراسر کشور وجود دارد. المپیادهایی که در کشور برگزار میشوند، دروازه خوبی برای شناسایی نخبگان بدون پرداخت هزینه از سوی دانشآموزان است.»
رئیس باشگاه دانش پژوهان با بیان این که دانشآموزان نخبه به ۲ طریق آموزش میبینند؛ گفت: «یکی از این ۲ راه مدرسه آنلاین المپیاد ایران است که فارغالتحصیلان باشگاه دانشپژوهان به دنبال ایجاد سازوکاری برای آموزش این دانشآموزان هستند. دومین راه، فضای آزمون ترکیبیات است که مقرر شده به صورت ماهانه دورههای آموزشی را برای این دانشآموزان برگزار کند تا دانشآموزان در مناطق کمتر برخوردار به دلیل عدم دسترسی به امکانات از آموزش المپیادی دور نباشند.»
سیدرضا حسینی درباره برنامه علمینو که در جهت عدالت آموزشی در مناطق کمبرخوردار تهیه میشود، ادامه داد: «یک دوره برنامه علمینو توسط مدالآوران المپیاد ساخته و از شبکه امید پخش شد و فصل دوم این برنامه در حال پیش تولید است و در صورت اتمام تولید از شبکه امید پخش خواهد شد.»
12124285