دانش‌آموزان ایتالیایی در اعتراض به سیاست‌های آموزشی دولت تظاهرات کردند

دانش‌آموزان ایتالیایی در اعتراض به سیاست‌های آموزشی و افزایش مخارج نظامی تظاهرات کردند که در یکی از شهر‌ها به درگیری و تخریب مدارس انجامید.

دانش‌آموزان ایتالیایی در اعتراض به سیاست‌های آموزشی دولت تظاهرات کردند

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی - گزارش رسانه‌های محلی ایتالیا حاکی از آن است که دانش‌آموزان این کشور امروز (جمعه) در شهر‌های مختلف، در چارچوب اعتراضات موسوم به «روز بدون ملونی»، علیه سیاست‌های آموزشی دولت، افزایش هزینه‌های زندگی و افزایش مخارج نظامی تظاهرات کرده‌اند.

این اعتراضات پس از چند روز اشغال مدارس و درگیری در شهر تورین برگزار شد؛ جایی که جوانان نقاب‌دار به ساختمان‌های مدارس آسیب زدند، شیشه‌ها را شکستند و از کپسول‌های آتش‌نشانی استفاده کردند.

در جریان حوادث این شهر، دست‌کم یک معلم، یکی از کارکنان مدرسه و یک مأمور پلیس زخمی شدند.

گفته شده در جریان اعتراضات شهر تورین، یک نوجوان ۱۷ ساله به ظن مقاومت در برابر مأموران اجرای قانون بازداشت شده و به اتهام تخریب عمدی اموال تحت پیگرد قرار گرفته است.

در همین حال، استفانو لو روسو، شهردار تورین گفت: «تظاهرات کردن حقی اساسی است که باید همواره مورد احترام قرار گیرد» و در عین حال تأکید کرد که خشونت و وارد کردن خسارت به اموال عمومی غیرقابل قبول است.

جوزپه والتیتارا، وزیر آموزش ایتالیا نیز تخریب‌ها را محکوم کرد و گفت دولت برای دریافت غرامت خسارات وارده اقدام خواهد کرد.

سازمان‌دهندگان اعتراضات دانش‌آموزی ایتالیا می‌گویند که نگرانی‌ها درباره بودجه آموزش‌وپرورش، وضعیت مدارس و اولویت‌های دولت در تخصیص هزینه‌ها، از دلایل اصلی این اعتراضات بوده است.

منبع: آناتولی

آگهینرم‌افزار تما‌سگو
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شبکه المیادین از تشدید گلوله‌باران توپخانه‌ای عربستان در مناطق مرزی رازح و منبه یمن خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه عراق با اشاره به پیچیده‌تر شدن تلاش‌ها برای کاهش تنش میان ایران و آمریکا، تاکید کرد بغداد از مسیرهای منتهی به صلح حمایت می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دانش‌آموزان ایتالیایی در اعتراض به سیاست‌های آموزشی و افزایش مخارج نظامی تظاهرات کردند که در یکی از شهر‌ها به درگیری و تخریب مدارس انجامید.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تحلیلگر روزنامه نیویورک تایمز توافق ترامپ برای واردات گازوئیل روسیه در ازای کاهش حمایت از اوکراین را عقب‌نشینی از ارزش‌های دموکراتیک دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلنسکی که برای درخواست کمک مالی به بروکسل سفر کرده، هشدار داد در صورت سقوط اوکراین، ممکن است ۲۰ میلیون اوکراینی مجبور به فرار به اروپا شوند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حماس در دومین سالگرد شهادت یحیی السنوار، از نقش او در تقویت مقاومت و گشودن فصل تازه‌ای از مبارزه با رژیم صهیونیستی تجلیل کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کرملین، اعلام کرد که روسیه در ارزیابی خود درباره ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، با دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، هم‌نظر است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پکن درخواست آمریکا برای مشارکت چین در مذاکرات خلع سلاح هسته‌ای را «غیرواقع‌بینانه» دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان پخش اسرائیل از افزایش سطح آماده‌باش امنیتی این رژیم در آستانه انتخابات سراسری ۲۷ اکتبر خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیران خارجه ۱۹ کشور با محکوم کردن افتتاح سفارت کلمبیا در قدس، این اقدام را ناقض قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل متحد و تضعیف‌کننده تلاش‌های بین‌المللی برای تحقق راه‌حل دو دولتی دانستند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

تبلیغات متنی (ویژه)
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است