سیاسی 14:45 - 15 فروردین 1394

تهران / خبرگزاری صدا و سیما / سیاسی 1394/01/15

معاون وزیر امورخارجه در گفتگو با خبر نیمروزی سیما در پاسخ به این سؤال که سخنگوی کاخ سفید از مرحله‌ای بودن حذف تحریم‌ها و تعلیق در ابتدا و حذف در مرحله بعد سخن گفته است، آیا این تفسیر نقض بیانیه لوزان نیست گفت: شاید نقض توافقاتی که در لوزان صورت گرفته نیست، برداشت غلطی است از توافقاتی که صورت گرفته است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما (واحد مرکزی خبر)، عراقچی افزود: آنچه در بیانیه مشترک مطبوعاتی هم به‌صراحت ذکر شده این است که تحریم‌ها لغو خواهند شد تمام تحریم‌های اقتصادی و مالی مرتبط با هسته‌ای در مرحله اول لغو خواهد شد.

عضو ارشد مذاکره‌کننده هسته‌ای کشورمان تصریح کرد: آنچه در آن امریکایی‌ها به عنوان فکت شیت دادند، به‌غلط اشاره شده و اظهارات سخنگو هم که در این باره گفته باشد غلط است.

عراقچی گفت: ما حتی مطلع شدیم اروپایی هایی هم به نوعی به مقامات امریکایی در این خصوص اعتراض کردند.

معاون وزیر امور خارجه همچنین گفت: آنچه اتفاق می‌افتد تحریم‌های اقتصادی در مرحله اول لغو خواهند شد و محدودیت‌هایی که در این خصوص وجود دارد باید برطرف بشود.

وی در پایان تأکید کرد: اگر امریکایی‌ها برداشتی غیر از این دارند، خب مسلما در دور بعد مذاکرات موضوع صحبت خواهد بود و باید اصلاح شود.

صداوتصویردارد


6134830
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رهبر معظم انقلاب صبح امروز با حضور در مرقد امام خمینی رحمه‌الله با قرائت فاتحه به مقام شامخ بنیانگذار جمهوری اسلامی ادای احترام کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» شورای نگهبان ضمن محکوم کردن اقدام خصمانه اتحادیه اروپا تاکید کرد: سپاه پاسداران به مسیر خود در صیانت از امنیت ملی و آرامش منطقه با قاطعیت ادامه خواهد داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل ارتش گفت: قدرت دفاعی جمهوری اسلامی ایران به‌خاطر تحریم‌ها، امروز یک قدرت بومی است و قابل از بین رفتن نیست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون اجتماعی مجلس می‌گوید در بازار توافقی نرخ تقریباً ۱۱۲ هزار و ۵۰۰ تومان، مبنای تأمین کالا قرار گرفته است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سید حسن خمینی گفت: آن کسانی که در این حوادث اخیر بعد از چهار روز سیل‌آسا آمدند و باز هم طومار هر بحرانی را از بین بردند، مردم بودند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهوری گفت: اگر مطابق توصیه‌های امام راحل، مردم را به‌عنوان اصل و ستون جامعه می‌دیدیم نباید به اینجا می‌رسیدیم و تجربه‌های تلخی را شاهد می‌بودیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه پس از دیدار‌های روز جمعه در ترکیه نوشت: ایران همواره آماده تعامل و همکاری با کشور‌های منطقه به‌منظور حفظ صلح و ثبات منطقه است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهوری کشورمان و اعضای دولت، به مناسبت فرا رسیدن دهه فجر با آرمان‌های حضرت امام خمینی (ره) تجدید میثاق کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر میانجیگری ترکیه میان ایران و آمریکا و تروریستی اعلام کردن سپاه پاسداران از سوی اتحادیه اروپا پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ارتباطات می‌گوید با کسب‌وکارها در تعامل نزدیک هستیم تا بخشی از خسارات قطعی اینترنت را جبران کنیم و امیدواریم ترتیبات اجرایی آن در هفته پیش رو نهایی شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است