سیاسی 19:49 - 27 شهریور 1402
وزیر اطلاعات، گفت: دشمن به طور قطع تحرکات و اغتشاشات موردی و مقطعی را در نقاط محدود کشور ایجاد خواهد کرد و تمام نهادهای امنیتی کشور آمادگی لازم برای مقابله با هر نوع تحریک و اغتشاش دشمن را دارا هستند.

وزیر اطلاعات: نهادهای امنیتی کشور برای مقابله با هر نوع تحریک و اغتشاش آمادگی دارند

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، حجت‌الاسلام سیداسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات در برنامه «بدون توقف» با اشاره به بهره‌گیری دشمن از فضای رسانه‌ای برای القای ناامیدی در ایران، گفت: شبکه‌های ماهواره‌ای با دامن زدن به بگو مگوهای تشکل‌ها و طیف‌های مختلف درصدد هستند تا ناامیدی را به فضای جامعه ایران تزریق کنند.

وی افزود: این در حالی است که ما از نظر فناوری چه سخت‌افزار و چه نرم‌افزار و چه در شگردهای اطلاعاتی و عملیاتی موفقیت‌هایی را به دست آوردیم که شبیه پهپادهای جمهوری اسلامی در دنیا مشتری‌های زیادی دارد و می‌توانیم با این آشوب‌های شبکه‌های ماهواره‌ای مقابله کنیم.

وزیر اطلاعات تصریح کرد: همچنین جوانان و نخبگان جامعه ما اقداماتی را از نظر فنی شکل دادند که با ارائه آن به مقاومت و کشورهای دوست و کشورهایی که با سلطه‌طلبی آمریکا مقابله کردند، پیروزی‌های بزرگی را به دست آوردند.

حجت‌الاسلام خطیب افزود: امروزه، فناوری برای هر اقدامی در دنیا حرف اول را می‌زند، بنابراین علم و فناوری یکی از مأموریت‌های تمام جامعه‌های اطلاعاتی و امنیتی است.

وی در ادامه در پاسخ به این سؤال که چرا مجازات معترضان سریع‌تر از مفسدان اقتصادی صورت گرفته است، گفت: در آشوب‌های سال گذشته و جنگ تحمیلی و ترکیبی دشمن، غیر از آن‌هایی که فردی را به قتل رساندند و یا مسلحانه اقداماتی را انجام دادند کسی اعدام نشده است.

وزیر اطلاعات ادامه داد: با مشاهده وسعت دستگیری‌ها می‌بینید که اکثر آن‌ها محاکمه نشدند و یا اینکه بعد از بازداشت موقت آزاد شدند، آن‌هایی هم که کارشان به دادسرا رسید، حجم وسیعی از آنان آزاد شدند؛ بنابراین نگاه رهبری و حاکمیت این است که با مردم با سلایق مختلف در عین اقتدار با مدارا و همراهی برخورد کند. ما خدمت به آن‌ها را برای خودمان هم لازم و این افراد را هم فرزندان ملت می‌دانیم.

حجت‌الاسلام خطیب افزود: اما در رابطه با کسانی که اختلاس مالی و فساد اقتصادی دارند باید گفت که دستگاه قضا نسبت به هیچ کس ملاحظه ندارد؛ حتی اگر فرزندان شخصیت‌ها باشد، چراکه سرمایه‌های ملی به دست این افراد به تاراج رفته است که باید هر جه زودتر به کشور برگردد‌، همچنین مسائل مالی به دلیل پیچیدگی‌های خاص و نوع شگردهای شیطنت‌آمیز مفسدین نیاز به حسابرسی دقیق دارد تا بتوان سرمایه‌ها را برگرداند، به همین خاطر نحوه رسیدگی به جرم اختلاس‌گران با معترضان متفاوت است‌.

 

 

وی تصریح کرد: در بحث ارز، دارو، مسکن و ... تشکیلات اطلاعاتی در تلاش هستند تا با ابزار خود، اطلاعات لازم را در اختیار متصدیان اقتصادی قرار دهند. برای مثال اطلاعیه وزارت اطلاعات درباره شبکه اختلاگر ارز و یا فرقه صهیونیستی بهائی‌ که شبکه‌ای را شکل داده بودند و داروخانه‌های کشور را در امر احتکار و قاچاق دارو تحت سلطه خود درآوردند، نمونه‌هایی از تلاش‌های جدید وزارت اطلاعات است.

وزیر اطلاعات در ادامه در خصوص استمرار فیلترینگ نیز، گفت: ما با فیلترینگ موافق هستیم، اما باید به نحوی پیش رود که احیانا با ابزارهای مختلف در اِعمال حاکمیت ملی در فضای مجازی خللی ایجاد نکند و نکته دوم آنکه موجب اختلال در دسترسی و بهره‌گیری مردم از این فضا نشود.

حجت‌الاسلام خطیب افزود: فیلترینگ در تأمین امنیت کشور نقش داشته است، چراکه دسترسی‌ها را محدود کرده و همزمان نیز حضور مردم در شبکه‌های داخلی را بیشتر کرده است که به توسعه آن‌ها نیز کمک کرده است.

وی درباره استفاده فرزندانش از فیلترشکن، گفت: براساس یک توافق اخلاقی بین خود و فرزندان توانستیم به یک جمع‌بندی مبنی بر استفاده آنان از پیام‌رسان‌های داخلی برسیم؛ البته توجه داشته باشیم که در کنار فیلترینگ باید فضایی را فراهم کنیم که هم نیاز جامعه را تأمین و هم از مردم و جامعه صیانت کنیم.

وزیر اطلاعات درباره تأثیر عفو رهبری نسبت به اغتشاش‌گران و تلاش مجدد آنان در سالگرد اغتشاشات، گفت: دشمن به طور قطع تحرکات و اغتشاشات موردی و مقطعی را در نقاط محدود کشور ایجاد خواهد کرد و تمام نهادهای امنیتی کشور آمادگی لازم برای مقابله با هر نوع تحریک و اغتشاش دشمن را دارا هستند.

پایان پیام/


11994819
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه گفت: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با همه توان آماده مقابله با هر حرکت ماجراجویانه‌ای از سوی رژیم صهیونیستی و حامیان آن هستند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و وزیر روابط و همکاری‌های بین‌المللی جمهوری آفریقای جنوبی، در یک گفت‌وگوی تلفنی، آخرین تحولات منطقه پس از توقف تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی و آمریکا به ایران را مورد بررسی و تبادل نظر قرار دادند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سیدمحمدخاتمی با صدور پیامی ضمن ادای احترام به ملت بزرگ و هوشمند ایران، تصریح کرد: من در برابر این خردمندی و تاب‌آوری ایرانی، سر تعظیم فرود می‌آورم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری با حضور محمد فتحعلی معاون وزیر امور خارجه به تحلیل تجاوز رژیم صهیونی به کشورمان و تاثیر آن در منطقه پرداخت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مراسم عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و یاران شهید ایشان، امشب -چهارشنبه- همزمان با شب هفتم ماه محرم در حسینیه امام خمینی (ره) برگزار شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه با انتشار پیامی به اظهارنظر اخیر مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا واکنش نشان داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده ایران در یونسکو خواستار اقدام فوری این سازمان در قبال تجاوزات اسرائیل به مراکز فرهنگی، علمی و رسانه‌ای شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» در دومین جلسه بررسی ابعاد خسارات جنگ ۱۲ روزه و با دستور رئیس‌جمهور، شهرداری تهران و استانداری‌ها مسئول فرآیند احداث، مرمت و مقاوم‌سازی واحد‌های مسکونی و تجاری آسیب‌دیده شدند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل غرب اروپای وزارت امور خارجه، ادعای واهی مطرح شده توسط رسانه‌های آلمان علیه کشورمان در خصوص طراحی برای تعرض به اماکن یهودی را قاطعانه رد و به شدیدترین وجه محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» طحان‌نظیف در مورد مصوبه تعلیق همکاری با آژانس انرژی اتمی گفت: تا زمان تامین امنیت دانشمندان و مراکز هسته‌ای ما، تعلیق همکاری ادامه خواهد داشت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است