فرهنگی‌هنری 14:37 - 11 مرداد 1403
شانزدهمین قسمت از مجله هنری «بوم» به میزبانی حامد مهربانی، امشب حوالی ساعت ۲۳:۰۰ روانه آنتن شبکه دو سیما می‌شود.

جلوه «هنر در تبعید» از قاب مجله هنری «بوم»

مجله هنری «بوم» که روایتگر رویداد‌های دنیای هنر در قالب برنامه‌ای تماشایی است، در این قسمت راویتی شنیدنی از «هنر در تبعید» دارد... و با نگاهی به نمایشگاه «نقشی بر سنگ» به سراغ «محمدرضا وحیدزاده» (نمایشگاه‌گردان و پژوهشگر هنر) می‌رود و در گفتگویی شنیدنی مخاطبان را با خود همراه می‌کند.

«مجله هنری بوم» به تهیه‌کنندگی احمدرضا بلیغ و احمدرضا زارعی، کارگردانی کیانوش الطافی، سردبیری محسن صفایی فرد و به همت گروه اجتماعی اقتصادی شبکه دو در مرکز هنری رسانه‌ای سلوک تهیه و تولید شده است، پنجشنبه ۱۱ مرداد ماه حوالی ساعت ۲۳ روانه آنتن شبکه دو می‌شود.


12078769
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» تولید نسخه‌های صوتی کتاب‌های «تب ناتمام» و «خانوم ماه» ـ که از آثار برجسته در حوزه ادبیات پایداری به شمار می‌روند ـ در «ایران‌صدا» آغاز شده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» پروژه فیلم-سریال «تهران الف-شهر بی‌مثال» با پایان فیلمبرداری وارد مرحله تدوین و صداگذاری شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» این روز‌ها برخی برنامه‌های یوتیوبی گفتگومحور مانند «با ضیا» و «رک» توجه بسیاری را به خود جلب کرده‌اند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر موسیقی اعلام کرد که سقف قیمت بلیت کنسرت‌ها یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان و کف قیمت حدود ۲۵۰ هزار تا ۳۰۰ هزار تومان است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» بازیگر سریال «معمای شاه» گفت: ما در گذشته برای پول کار نمی‌کردیم، بلکه عشق به کار داشتیم و هنر را دوست داشتیم.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آیین پاسداشت هنرمندان پیشکسوت متولد آبان ماه با حضور جمعی از هنرمندان، مدیران فرهنگی و اصحاب رسانه در مؤسسه هنرمندان پیشکسوت برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرهنگی وزارت ارشاد از آغاز فعالیت کارگروه کاغذ در معاونت فرهنگی و فراخوان رسمی برای واردات کاغذ حوزه نشر خبر داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس رسانه ملی با بیان اینکه تحول در صداوسیما هدفی محدود به زمان نیست، بلکه ملکه رفتاری و هویتی است؛ رویداد ملی «ایران جان» را زاییده نگاه تحولی دانست.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» هفتمین نشست سراسری افق تحول رسانه ملی در مرکز همایش‌های بین‌المللی صداوسیما صبح روز سه‌شنبه، ۲۷ آبان‌ماه برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» بازیگر تلویزیون درباره نقشش در «دشتستان» توضیح داد: در این سریال نقش مهندسی به نام خسرو را داشتم که در کار ساخت‌وساز و از منظر مالی و اجتماعی جزو طبقات بالای جامعه است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است