فرهنگی‌هنری 14:49 - 24 دی 1403
باشگاه خبرنگاران

پدرانه شبکه نسیم

شبکه نسیم به مناسبت میلاد امیرالمومنین (ع) ویژه برنامه‌هایی از جمله «هزار و یک»، «برمودا»، «کودک شو»، «نسیم آوا»، «طنزیم» و «با ترانه» را به روی آنتن می‌برد.

پدرانه شبکه نسیم

برنامه «هزار و یک» به تهیه کنندگی و کارگردانی فریدالدین نیکجو، با اجرای محسن کیایی و حضور جناب خان با صداپیشگی محمد بحرانی به عنوان یک برنامه شبانه کمدی و طنز از روز سه شنبه ۲۵ دی ماه ساعت ۲۲:۳۰ به مناسبت روز پدر به روی آنتن شبکه نسیم خواهد رفت.

دوشنبه شب نیز محمدرضا شریفی‌نیا بازیگر سینما و تلویزیون ساعت ۲۰ به «برمودا» می‌آید. شریفی‌نیا که ۲۴ دی در شب میلاد امیرالمومنین (ع) مهمان نجف‌زاده است ناگفته‌هایی از حضور در سریال «امام علی (ع)» و ایفای نقش ولید را مطرح می‌کند.

ویژه برنامه «طنزیم» به تهیه کنندگی محمود محمودی با پویش نامه ایی به پدر روز دوشنبه ساعت ۱۷ از شبکه نسیم به روی آنتن می‌رود. این برنامه در روز ولادت حضرت امیر المومنین (ع) میزبان پدر و پسر پستچی خواهند بود که نامه‌های ارسالی مردم با پویش نامه به پدر را برای برنامه «طنزیم» به استودیو خواهند آورد. در این برنامه پادکست اسماعیل باستانی و شهرام شکیبا با نامه ایی برای پدر و اجرای خوانندگان از شبکه نسیم پخش می‌شود.

ویژه برنامه «نسیم آوا» به تهیه کنندگی و اجرای محمدرضا محبی دوشنبه ساعت ۱۹:۳۰ با ایتم‌های موسیقی پاپ، سنتی، گروه سرود و بخش نوستالژی دیگر برنامه شبکه نسیم است که به مناسبت روز پدر روی آنتن خواهد رفت.

همچنین برنامه «کودک شو» منعطف با ولادت حضرت علی (ع) دوشنبه ساعت ۲۲:۳۰ با اجرای ملیکا شریفی نیا و برنامه «با ترانه» با اجرای سامان ارس خان سه شنبه ساعت ۲۲ به روی انتن می‌رود.


12140516
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مسعود کارگر، منتقد سینما، در گفت‌و‌گو با باشگاه خبرنگاران جوان، فیلم «چشم بادومی» را اثری موفق در پرداخت به بحران هویت و شکاف نسلی دانست.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» پنجمین روز از جشنواره فیلم فجر با حضور پرشمار اهالی دولت برای نمایش فیلم‌هایی با موضوع دفاع مقدس، محیط‌زیست، و اجتماعی همراه شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نشست پرسش‌وپاسخ فیلم «زیبا صدایم کن» در پنجمین روز از جشنواره فیلم فجر برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فرید سجادی حسینی، بازیگر فیلم سینمایی «خاتی» که در چهل و سومین جشنواره فیلم فجر به نمایش در آمد؛ در رابطه با فعالیت حرفه‌ای خود صحبت کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مهلت ارسال آثار به سومین جشنواره بین‌المللی رسانه‌ای «صبح» تا ۱۵ اسفندماه تمدید شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور رسانه‌ای و تبلیغات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، جشنواره فیلم فجر امسال را نمادی از همدلی و بازگشت هنرمندان به صحنه سینما توصیف کرد و از استقبال بی‌نظیر مخاطبان و فروش کامل بلیت‌ها خبر داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در پنجمین روز از چهل و سومین جشنواره فیلم فجر، نشست پرسش‌وپاسخ فیلم سینمایی «خاتی» با حضور فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در پنجمین روز از چهل و سومین جشنواره فیلم فجر، نشست پرسش‌وپاسخ فیلم سینمایی «خاتی» با حضور فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» ۱۰ فیلم در پنجمین روز از چهل وسومین جشنواره فیلم فجر در سینما‌های مردمی به سانس فوق‌العاده رسیدند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نشست خبری فیلم سینمایی «رها» در سومین روز از جشنواره فیلم فجر با حضور عوامل برگزار شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است