آمریکا بخش دیگری از ذخایر راهبردی نفت خود را برای مهار قیمت‌ها عرضه می‌کند

آمریکا برای مهار افزایش قیمت سوخت ناشی از جنگ با ایران، قصد دارد ۱۷ میلیون بشکه نفت از ذخایر راهبردی خود را به‌صورت وام آزاد کند.

آمریکا بخش دیگری از ذخایر راهبردی نفت خود را برای مهار قیمت‌ها عرضه می‌کند

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی - وزارت انرژی آمریکا روز جمعه اعلام کرد که برای مبادله حداکثر ۱۷ میلیون بشکه نفت خام از ذخایر راهبردی این کشور، از شرکت‌های متقاضی پیشنهاد دریافت می‌کند.

این اقدام با هدف افزایش عرضه نفت در بازار و مهار قیمت سوخت انجام می‌شود؛ قیمت‌هایی که در پی جنگ علیه ایران تحت فشار قرار گرفته‌اند.

در این طرح، شرکت‌های متقاضی نفت را دریافت می‌کنند، اما موظف‌اند در موعد مقرر همان مقدار نفت را به ذخایر راهبردی آمریکا بازگردانند و مقداری نفت اضافی نیز به‌عنوان هزینه این مبادله تحویل دهند. 

این برنامه بخشی از توافقی بین‌المللی است که در ماه مارس برای مقابله با افزایش قیمت انرژی منعقد شد. بر اساس این توافق، آمریکا متعهد شد ۱۷۲ میلیون بشکه از ذخایر راهبردی خود را به این شیوه عرضه کند. این اقدام در چارچوب برنامه‌ای گسترده‌تر با مشارکت حدود ۳۰ کشور عضو آژانس بین‌المللی انرژی انجام می‌شود که هدف آن عرضه مجموعاً ۴۰۰ میلیون بشکه نفت از ذخایر راهبردی کشور‌های مشارکت‌کننده است.

آمریکا پیش‌تر در ماه ژوئن نیز بخشی از نفت باقی‌مانده از این برنامه را برای مبادله عرضه کرده بود، اما شرکت‌ها فقط با دریافت حدود ۵۰۰ هزار بشکه موافقت کردند. یکی از عوامل بازدارنده، شرط بازپرداخت نفت اضافی بود؛ زیرا شرکت‌ها باید بسته به شرایط مبادله، تا ۲۴ درصد بیشتر از میزان نفت دریافتی را به ذخایر آمریکا بازمی‌گرداندند.

منبع: رویترز

آگهینرم‌افزار تما‌سگو
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دانش‌آموزان در پایتخت آلمان برای ابراز همبستگی با اعتراضات دانش‌آموزی فرانسه، ضمن مسدود کردن ورودی دبیرستان‌ها خواستار افزایش بودجه آموزش شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا برای مهار افزایش قیمت سوخت ناشی از جنگ با ایران، قصد دارد ۱۷ میلیون بشکه نفت از ذخایر راهبردی خود را به‌صورت وام آزاد کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک روزنامه ایتالیایی از آغاز تحقیقات درباره ۱۳ مقام صهیونیست، در ارتباط با نقض حقوق فعالان ناوگان صمود که برای ارسال کمک عازم غزه بودند، خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شبکه ماهواره‌ای استارلینک که با هدف گسترش دسترسی به اینترنت توسعه یافت، اکنون به ابزاری راهبردی در مناطق جنگی تبدیل شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور روسیه از ایجاد منطقه امنیتی در امتداد مرز اوکراین خبر داد و اعلام کرد این منطقه از هرگونه مذاکره با کی‌یف مستثنی خواهد بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» صدراعظم آلمان وام پیشنهادی ۹۰ میلیارد یورویی اروپا به اوکراین را ناکافی دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلنسکی با پیش‌بینی هزینه ۱۵۵ میلیارد یورویی جنگ در سال آینده، از اتحادیه اروپا خواست ۷۰ میلیارد یورو بودجه اضافی برای تأمین نیاز‌های کی‌یف اختصاص دهند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا مجددا تهدید کرد که در حال بررسی حمله به کوه کلنگ در اصفهان است و در عین حال مدعی شد که آمریکا قصدی برای استفاده از سلاح هسته‌ای ندارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شبکه المیادین از تشدید گلوله‌باران توپخانه‌ای عربستان در مناطق مرزی رازح و منبه یمن خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه عراق با اشاره به پیچیده‌تر شدن تلاش‌ها برای کاهش تنش میان ایران و آمریکا، تاکید کرد بغداد از مسیرهای منتهی به صلح حمایت می‌کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

تبلیغات متنی (ویژه)
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است