بین‌الملل 12:21 - 15 آذر 1404
محمد بن عبدالرحمن آل ثانی در سخنرانی خود در مجمع دوحه گفت که مذاکرات در مورد اجرای آتش بس در غزه در مرحله حساسی قرار دارد.

نخست وزیر قطر: مذاکرات غزه در مرحله حساسی قرار دارد

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم حسینی - محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، نخست وزیر قطر روز شنبه اظهار داشت که مذاکرات در مورد اجرای آتش بس در غزه در مرحله حساسی قرار دارد.

آل ثانی در سخنرانی خود در مجمع دوحه تأکید کرد که میانجیگران، از جمله کشورش، برای پیشبرد آتش بس به مرحله بعدی تلاش می‌کنند و افزود که این روند تا زمانی که اسرائیل به طور کامل از نوار غزه خارج نشود، کامل نخواهد شد. او همچنین خاطرنشان کرد که امنیت ملی قطر ارتباط نزدیکی با وضعیت خاورمیانه دارد، به همین دلیل است که این کشور به دیپلماسی متعهد بوده است.

آل ثانی اظهار داشت: "به عنوان یک ملت کوچک، ما نمی‌توانیم از طریق نظامی به یک ابرقدرت تبدیل شویم. به همین دلیل است که ما همیشه تلاش کرده‌ایم تا مناقشات را از طریق میانجیگری حل و فصل کنیم و در این دنیای تکه تکه شده امروز، بیش از پیش به نقش کشور‌های کوچک نیاز است. "

بیست و سومین دوره مجمع دوحه روز شنبه با موضوع «عدالت در عمل: فراتر از وعده‌ها برای پیشرفت» در پایتخت قطر آغاز شد.

این گردهمایی دو روزه سران کشورها، سیاست‌گذاران و کارشناسان جهانی را برای بحث در مورد مهم‌ترین چالش‌های جهان گرد هم می‌آورد.

منبع: رویترز


12247595
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سودان، نیرو‌های پشتیبانی سریع (RSF) را به کشتن ۷۹ غیرنظامی در حمله پهپادی به کردفان غربی متهم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» محمد بن عبدالرحمن آل ثانی در سخنرانی خود در مجمع دوحه گفت که مذاکرات در مورد اجرای آتش بس در غزه در مرحله حساسی قرار دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت بهداشت غزه با نزدیک شدن به اولین سالگرد دستگیری دکتر حسام ابوصفیه پرونده او را به جامعه بین‌المللی یادآوری کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بلومبرگ اعلام کرد که جلسات بین هیئت‌های آمریکا و اوکراین در فلوریدا هیچ پیشرفت جدی در روند حل و فصل ایجاد نکرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان ملل می‌گوید بیش از ۵۷۰۰۰ خانوار در غزه که اکنون توسط زنان سرپرستی می‌شوند، با مشکلات شدیدی رو‌به‌رو هستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ویکتور اوربان اعلام کرد که اتحادیه اروپا در فساد غرق شده است و تحقیقات در مورد کلاهبرداری مشکوک با بودجه اتحادیه اروپا ادامه دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های اسرائیلی در ارزیابی‌های امنیتی خود، رزمایش اخیر سپاه پاسداران را پوشش داده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرستاده ویژه آمریکا گفت که تماس‌ها بین کشورش و مقامات عالی رتبه اوکراینی در مورد درگیری در اوکراین فردا از سر گرفته خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه کانادا اعلام کرد که سوریه را از فهرست حامیان دولتی تروریسم خود حذف کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ماجرای درج نام حزب‌الله لبنان و انصارالله یمن در فهرست مسدودسازی اموال عراق در روزهای گذشته به یک بحران سیاسی و اجتماعی تبدیل شد. بحرانی که می‌تواند بر آینده نخست‌وزیری این کشور تاثیر مستقیم بگذارد

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است