ورزشی 14:33 - 15 مرداد 1403
رئیس فدراسیون فوتبال ایران گفت: به باشگاه‌های فوتبال در رابطه با همکاری با واسطه‌های غیرمجاز نقل‌وانتقالات هشدار می‌دهیم.

تاج: ۶۳ بازیکن تحت‌نظر یک مدیربرنامه هستند

مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال با اشاره به فعالیت غیرمجاز برخی از کارگزاران در بازار داغ نقل‌وانتقالات فوتبال اظهار کرد: باید به باشگاه‌ها گفت با کسی که مجوز کارگزاری ندارد، قرارداد نبندند. سازمان لیگ نیز باید پای این کار بایستد.

او افزود: ۶۳ بازیکن تحت‌نظر یک مدیربرنامه هستند! با کاری که در چارچوب قانون انجام شود یک رنسانس به وجود می‌آید.

تاج تصریح کرد: در صورت رعایت اصول فوتبال اتفاقات منفی در فوتبال ما رخ نمی‌دهد و تحول فوتبال را شاهد خواهیم بود.

گفتنی است؛ فدراسیون فوتبال ایران در روزهای اخیر اسامی کارگزاران نقل‌وانتقالاتی مجاز را به باشگاه‌ها معرفی کرده است و قرار است قرارداد بازیکنانی را که با کارگزاران غیرمجاز منعقد شده، در سازمان لیگ ثبت نکنند.

 


12080013
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است