بین‌الملل 14:23 - 24 فروردین 1404
جمعی از شهرکنشینان افراطی صهیونیست با حمایت گسترده نیرو‌های اشغالگر به مسجدالاقصی یورش بردند. 

یورش شهرکنشینان افراطی به مسجدالاقصی همزمان با مراسم «پسح»

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - صبح امروز یکشنبه، همزمان با عید «پسح» یهودیان، گروه‌های افراطی شهرکنشین صهیونیست با حمایت گسترده نیرو‌های اشغالگر به مسجدالاقصی یورش بردند. 

به گزارش الجزیره منابع محلی تأیید کردند که شهرکنشینان صهیونیست در حیاط‌های مسجدالاقصی اقدامات تحریک‌آمیز انجام داده و آیین‌های تلمودی را به جا آوردند. این اقدامات در حالی صورت گرفت که فضای مسجدالاقصی به دلیل تشدید حضور نظامی رژیم صهیونیستی در اطراف محله قدیمی قدس، کاملاً ملتهب بود. 

رژیم صهیونیستی برای جلوگیری از هرگونه واکنش فلسطینیان، ۶ گروهان نظامی اضافی به کرانه باختری اعزام کرده تا در طول ایام عید پسح (که تا ۲۰ آوریل ادامه دارد) تدابیر امنیتی را تشدید کنند. 

همچنین، پلیس رژیم صهیونیستی هزاران نیروی آشکار و نیمه‌پنهان در محله قدیمی قدس و سایر نقاط شهر مستقر کرده تا امنیت شهرکنشینان مهاجم را تأمین کند. 

این تجاوز‌ها در شرایطی انجام می‌شود که تنش‌ها در قدس اشغالی به اوج خود رسیده و هر لحظه احتمال گسترش درگیری‌ها وجود دارد. انتظار می‌رود گروه‌های مقاومت فلسطینی و کشور‌های اسلامی به این اقدامات صهیونیست‌ها واکنش نشان دهند.

رژیم صهیونیستی با سوءاستفاده از مناسبت‌های مذهبی، به طور سیستماتیک به مقدسات اسلامی حمله می‌کند تا کنترل خود بر قدس را تحکیم بخشد. این اقدامات نه‌تنها تنش‌ها را افزایش می‌دهد، بلکه احتمال شعله‌ور شدن یک درگیری گسترده را نیز تقویت می‌کند. 

منبع: الجزیره


12177428
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«خبرگزاری تسنیم»  فرستاده ویژه رئیس جمهور آمریکا معتقد است که توافقی با روسیه در حال شکل گیری است که علاوه بر حل وفصل بحران اوکراین، می تواند روابط جدیدی بین مسکو و واشنگتن ایجاد کرده و تاثیر مهمی بر روند کلی اوضاع جهانی بگذارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گزارش فارن پالیسی تغییرات سیاست خارجی ایالات متحده از قدرت‌محوری ترامپ به ترکیب قدرت سخت و نرم در دوره بایدن را بررسی می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» عصر جنگ‌های ابدی فرا رسیده؛ استراتژی نظامی به تنهایی دیگر پیروزی نمی‌آورد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نشنال اینترست تأکید می‌کند که آمریکا برای مهار نفوذ چین، روسیه و ایران باید با انتصاب فرستاده ویژه، منطقه خزر را به اولویت سیاست خارجی خود تبدیل کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بازداشت شهردار استانبول ترکیه را وارد بحرانی تازه کرد بحرانی که شکاف‌های سیاسی را عمیق‌تر کرده و مشروعیت دموکراسی را زیر سؤال برده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فالح الفیاض رئیس نیرو‌های الحشد الشعبی، روز گذشته (۲۴ فروردین ۴۰۴) در مراسم تجلیل از افسران دانشکده نظامی عراق اعلام کرد که نیرو‌های الحشد الشعبی با قانونی که دولت عراق تصویب کرده است به نیرو‌های نظامی رسمی این کشور ملحق خواهند شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیروی هوایی آمریکا ۱۵ حمله هوایی در استان مارب در شمال شرق یمن انجام داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به گفته منابع سعودی، ریاض درصدد تسویه بدهی‌های سوریه به بانک جهانی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» برخی منابع مدعی شده اند سفیر سوریه در مسکو درخواست پناهندگی به روسیه داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور آمریکا زلنسکی و بایدن را عامل وضعیت پوچ جنگی در اوکراین عنوان کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است