بهرهبرداری از راهآهن شهرکرد در دولت چهاردهم

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، هوشنگ بازوند در بازدید از راهآهن شهرکرد در ایستگاه سفیددشت، اظهار داشت: در سال گذشته هم از نظر تأمین منابع مالی و هم از نظر پیشرفت اجرایی شاهد شرایط مطلوبی را در این پروژه بودیم.
معاون وزیر راه و شهرسازی مطرح کرد: سال گذشته حدود 850 میلیارد تومان اعتبار برای این پروژه تخصیص یافت که با پیگیریها و تلاشهای صورت گرفته، پیشرفت خوبی حاصل شد.
وی ادامه داد: در حال حاضر زیرسازی پروژه که از نظر وزنی بخش عمده کار را شامل میشود، به حدود 80 درصد پیشرفت فیزیکی رسیده و پیشبینی میکنیم این بخش تا پایان سال جاری به طور کامل به اتمام برسد.
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور، افزود: عملیات اجرایی روسازی و ریلگذاری نیز انشاءالله در نیمه نخست امسال آغاز خواهد شد.
بازوند با اشاره به اهمیت این پروژه برای منطقه، تصریح کرد: با تلاشهای صورتگرفته و تداوم حمایتهای مالی و اجرایی، این نوید را به مردم شریف استان چهارمحال و بختیاری میدهیم که به حول و قوه الهی، در دولت چهاردهم این پروژه به بهرهبرداری خواهد رسید و در اختیار مردم قرار خواهد گرفت.
پیشرفت 30 درصدی ایستگاههای راه آهن شهرکرد
اردشیر آذر، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار چهارمحال و بختیاری نیز اظهار داشت: چهارمحال و بختیاری یکی از معدود استانهایی است که هنوز به خط سراسری ریلی کشور متصل نشده است. برای رفع این موضوع، پروژه احداث خط آهن از ایستگاه حسنآباد اصفهان تا شهرکرد بهصورت یک خط آنتنی به طول 90 کیلومتر تعریف شد.
وی افزود: این پروژه در سه بخش شامل زیرسازی، روسازی و احداث ایستگاهها در حال اجرا است و خوشبختانه پروژه فعال است. در بخش زیرسازی تاکنون نزدیک به 80 درصد پیشرفت فیزیکی حاصل شده و در بخش روسازی نیز پس از انعقاد قرارداد در سال گذشته، پیمانکار در حال تجهیز کارگاه است. در حوزه احداث ایستگاهها نیز پیشرفت فیزیکی حدود 25 تا 30 درصد است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار چهارمحال و بختیاری با تأکید بر اهمیت پیگیریهای صورتگرفته توسط استاندار و مجمع نمایندگان استان، گفت: با تلاشهای انجام شده، این پروژه در زمره پروژههای اولویتدار ریلی کشور قرار گرفت و توانست از منابع اعتباری خاص ناشی از استجازه مقام معظم رهبری بهرهمند شود.
راهآهن شهرکرد سال 1405 به بهرهبرداری میرسد
وی ادامه داد: در سال گذشته، مبلغ 400 میلیارد تومان از این منابع و همچنین 400 میلیارد تومان دیگر از بودجه عمومی کشور به پروژه اختصاص داده شد که موجب پیشرفت جدی در روند اجرا شد.
آذر با اشاره به برنامه زمانبندی جدید پروژه گفت: بر اساس برنامهریزی صورتگرفته، عملیات روسازی از خردادماه سال جاری از سمت استان چهارمحال و بختیاری آغاز خواهد شد. امیدواریم با تداوم همین روند، تا پایان سال 1405 بتوان این پروژه را به بهرهبرداری رساند.
وی در پایان یادآور شد: این پروژه طی سالهای گذشته با چالشهای متعددی از جمله تغییر مسیر، جابهجایی ایستگاهها و بهویژه محدودیتهای مالی مواجه بوده است، اما با پیگیریهای مستمر مسئولان استانی و کشوری، اکنون در مسیر شتابگیری قرار دارد و امیدواریم در موعد مقرر به بهرهبرداری برسد.
انتهای پیام/7540/
12175543