بین‌الملل 19:23 - 22 آبان 1404
حماس اقدام شهرک‌نشینان اسرائیلی در آتش زدن یک مسجد را محکوم کرد و آن را نشانه‌ای از سادیسم و نژادپرستی رژیم اشغالگر دانست.

واکنش حماس به آتش زدن مسجد در کرانه باختری

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - جنبش مقاومت اسلامی حماس اعلام کرد که آتش زدن مسجد الحاجه حمیده توسط شهرک‌نشینان صهیونیست، سطح سادیسم و نژادپرستی متمایز کننده اشغالگران اسرائیلی را فاش می‌کند. 

این جنبش در بیانیه‌ای افزود: جرایم شهرک‌نشینان تروریست علیه سرزمین، مردم و مقدسات ما، با حمایت و پشتیبانی کامل رژیم فاشیستی اشغالگر انجام می‌شود.

این جنبش خواستار اقدام فوری بین‌المللی برای مهار این رژیم سرکش و ناقض تمام قوانین و موازین بین‌المللی و شرایع آسمانی شد. کمی پیشتر شهرک‌نشینان با پاشیدن مواد آتش‌زا به ورودی مسجد الحاجّه حمیده واقع در کرانه باختری، آن را به آتش کشیدند، اما دخالت اهالی مانع از سوختن کامل مسجد شد.

وزارت اوقاف و امور دینی فلسطین این جنایت را محکوم کرد و تأکید نمود که آتش زدن مسجد به وضوح نشان‌دهنده وحشی‌گری است که ابزار تحریک نژادپرستانه اسرائیل علیه مقدسات اسلامی و مسیحی در فلسطین به آن رسیده است. این نهاد تأکید کرد که این جنایت، یک تجاوز آشکار به مسلمانان و احساسات آنان است.

منبع: المیادین


12242196
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رژیم تروریستی اسرائیل و آمریکا در حال مذاکره برای یک توافق همکاری نظامی ۲۰ ساله هستند که دو برابر توافق‌های پیشین خواهد بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها در آفریقا اعلام کرد که قاره سیاه با بدترین شیوع وبا در ۲۵ سال گذشته رو‌به‌رو است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حماس اقدام شهرک‌نشینان اسرائیلی در آتش زدن یک مسجد را محکوم کرد و آن را نشانه‌ای از سادیسم و نژادپرستی رژیم اشغالگر دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پاکستان اعلام کرد که دو حمله انتحاری مرگبار این هفته در اسلام‌آباد و وزیرستان جنوبی، توسط دو شهروند افغانستان انجام شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک زن نابینای فلسطینی که بینایی‌اش را در بمباران ارتش صهیونیستی از دست داده، با راه‌اندازی نانوایی تلاش می‌کند امید خود را زنده نگه دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از تسلط بر منطقه دارفور در غرب سودان، نیرو‌های پشتیبانی سریع سودان نبرد را به سمت کردفان در شرق گسترش داده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ایتالیا با اعلام سرمایه‌گذاری ۶۰ میلیون یورویی برای بازسازی غزه، بر ضرورت تثبیت آتش‌بس و تضمین دسترسی به کمک‌های بشردوستانه تاکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه دولت الجولانی با برافراشتن پرچم جدید سوریه در لندن، بازگشایی رسمی سفارت این کشور در انگلیس را اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رژیم صهیونیستی خودرویی در شهرستان نبطیه در جنوب لبنان را هدف قرار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پارلمان پاکستان با تصویب اصلاحیه بیست و هفتم قانون اساسی، مصونیت قضایی مادام‌العمر را برای رئیس‌جمهور و فرماندهان ارشد نظامی این کشور به رسمیت شناخت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است