بین‌الملل 21:48 - 16 آبان 1404
وزیر کشور ونزوئلا با متهم کردن آمریکا به خصومت ریشه‌دار، آژانس مبارزه با مواد مخدر این کشور را بزرگترین کارتل مواد مخدر در جهان خواند.

ونزوئلا: آمریکا بزرگترین قاچاقچی مواد مخدر جهان است

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - دیوسدادو کابیو، وزیر کشور ونزوئلا امروز جمعه آمریکا را به خصومت ریشه‌دار علیه ونزوئلا  متهم و تاکید کرد که انگیزه‌های خشم و کینه تاریخی نسبت به مردم این کشور، پشت حملات دولت آمریکا به کشورش قرار دارد.

وی اشاره کرد که واشنگتن این خصومت را پشت بهانه‌های مختلفی مانند تروریسم، قطار آراگوا و کارتل مواد مخدر پنهان می‌کند؛ اتهاماتی که او آنها را داستان‌های امپریالیستی ساختگی و بی‌اساس  توصیف کرد.

کابیو گفت که آنچه در مورد کارتل خورشید (Cartel de los Soles) ترویج می‌شود، داستانی قدیمی است که آمریکایی‌ها بدون اثبات هیچ مدرکی دوباره آن را زنده کرده‌اند، زیرا اساسا وجود خارجی ندارد.

وی افزود که آمریکا رسانه‌های کلمبیا، پرو، شیلی و اسپانیا را برای ترویج این اتهامات کنترل می‌کند. وزیر ونزوئلایی تاکید کرد، واشنگتنی که دیگران را به قاچاق مواد مخدر متهم می‌کند، خود بزرگ‌ترین مصرف‌کننده مواد مخدر در جهان است.

او آژانس مبارزه با مواد مخدر آمریکا (DEA) را بزرگ‌ترین کارتل مواد مخدر در جهان خواند و پرسید: آیا کسی تا به حال در مورد انهدام یک کارتل مواد مخدر در داخل آمریکا شنیده است؟ حتی در فیلم‌ها هم چنین چیزی نیست.  

کابیو اظهار داشت که هدف واقعی پشت این کمپین‌ها، تصاحب ثروت‌های طبیعی کشورش است و گفت: آن‌ها می‌دانند که ونزوئلا پر از نفت، طلا، گاز و آب است و تنها چیزی که برایشان اهمیت دارد همین است.  

وزیر کشور ونزوئلا در انتقاد از سیاست آمریکا، اشاره کرد که آمریکا ۴۲۵ برابر بیشتر برای ارتش خود هزینه می‌کند تا برای رسیدگی به شهروندان خود که مواد مخدر مصرف می‌کنند. او اظهار داشت که یک کشوری که در صلح زندگی می‌کند و اینقدر صرف جنگ می‌کند، نمی‌فهمد مشکل واقعی‌اش کجاست.

کابیو به حضور ناوگان آمریکایی متشکل از زیردریایی‌های هسته‌ای و ناو هواپیمابر در نزدیکی سواحل ونزوئلا در دریای کارائیب اشاره کرد و توضیح داد که استقرار این ناوگان روزانه حدود ۳ میلیون دلار هزینه دارد؛ مبلغی که به گفته او، برای درمان همه افرادی که در آمریکا به مواد مخدر مصنوعی مانند فنتانیل وابسته هستند، کافی است.  

کابیو در پایان تاکید کرد که ونزوئلا تسلیم باج‌گیری آمریکا نخواهد شد و در دفاع از حاکمیت و ثروت‌های ملی خود در برابر تلاش‌ها برای سلطه و دخالت خارجی مصمم است.

منبع: المیادین


12240637
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» واشنگتن با اعمال فشار بر شورای امنیت سازمان ملل خواستار تصویب قطعنامه‌ای است که به طرح ترامپ برای غزه رسمیت ببخشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» عراق امروز اعلام کرد که در طول روز‌های انتخابات، هیچ‌گونه ممنوعیت پرواز و منع آمد و شدی اعمال نخواهد شد و پرواز‌های عادی ادامه می‌یابند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دادستان استانبول به اتهام جنایت علیه بشریت و نسل‌کشی در غزه، حکم بازداشت ۳۷ مقام اسرائیلی از جمله نتانیاهو را صادر کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر مجارستان با ترامپ دیدار کرد تا خواستار معافیت کشورش از تحریم‌های نفتی غرب علیه روسیه شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع پاکستان، امروز به رویترز خبر داد که مذاکرات صلح با افغانستان در استانبول شکست خورده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور ونزوئلا با متهم کردن آمریکا به خصومت ریشه‌دار، آژانس مبارزه با مواد مخدر این کشور را بزرگترین کارتل مواد مخدر در جهان خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شاهدان عینی گزارش دادند که نیرو‌های پشتیبانی سریع با تسلط بر شهر، غیرنظامیان را با شلیک مستقیم، حمله پهپادی و زیر گرفتن با کامیون‌ها قتل‌عام کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» باکو اعلام کرد در طرح اعزام نیروی بین‌المللی به نوار غزه مشارکت نمی‌کند مگر اینکه حملات نظامی در این منطقه به طور کامل متوقف شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جنبش حماس پیوستن قزاقستان به پیمان ابراهیم و عادی‌سازی روابط با رژیم اسرائیل را محکوم کرد و آن را «سفیدشویی نسل‌کشی» این رژیم خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سومین نمایشگاه هنرمندان مهاجر افغانستانی در شهر مشهد برگزار شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است