علمی فناوری 17:47 - 10 خرداد 1402

دانشگاه ها برای ایجاد ناحیه نوآوری کپی کاری نکنند

به گزارش خبرنگار مهر، روح الله دهقانی فیروزآبادی در مراسم افتتاحیه ناحیه نوآوری دانشگاه تهران که امروز در محل پارک برگزار شد، اظهار کرد: معاونت علمی با تمام ظرفیت‌های خود چه به صورت مستقیم در حوزه مالی و چه در حوزه قوانین با هرچه در اختیار دارد، از این اقدام در راستای راه اندازی نواحی نوآوری حمایت خواهد کرد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری با اشاره به اینکه در ایجاد نواحی نوآوری به چند مسئله باید توجه کنیم، گفت: یکی از نکات مهم این است که به طور مثال ناحیه نوآوری شریف با علم و صنعت و یا تهران فرق می کند و هر منطقه ویژگی های خاص خودش را دارد. در واقع جنس کار شریف و علم و صنعت و تهران با یکدیگر فرق دارد. دانشگاه تهران اگر بخواهد کپی کننده از ناحیه شریف باشد از آن آسیب خواهد دید بنابراین باید مراقب بود.

وی افزود: مفهوم نوآوری اجتماعی یک مفهوم مهم و جدی بوده که باید در قلب تهران ایجاد شود و این امر با وجود اساتید حوزه علوم انسانی، ادبیات و غیره در دانشگاه تهران برای تحقق نوآوری اجتماعی یک فرصت ویژه محسوب می شود.

دهقانی فیروزآبادی بیان کرد: باید بخش خصوصی توانمند در اطراف دانشگاه از ناحیه نوآوری حمایت کند و دانشگاه برای رونق این ناحیه دانشجویان و اساتید را پای کار بیاورد ما تنها وظیفه تامین زیرساخت‌ها را داریم.

معاون علم و فناوری ریاست جمهوری خطاب به شهردار تهران گفت: ۲ نکته مهم در خصوص حمایت از شرکت‌های دانش بنیان وجود دارد که نیاز است شهرداری تهران وارد عرصه شود، نخست اینکه شرکت های دانش بنیان، تولیدات سبز و بدون آلودگی دارند اما ناچار هستند بعضا کیلومترها از تهران خارج شوند و در سوله‌ها کار پژوهشی انجام دهند در صورتی که باید پژوهشگر نزدیک محل علمی خود باشد و این محل ها باید در نزدیک دانشگاه ها و فاصله ۲۰ ۳۰ دقیقه ای ایجاد شود.

وی در پایان گفت: امروز بازارهای تخصصی در همه‌ی حوزه‌ها وجود دارد و لازم است برای شرکتهای دانش بنیان نیز یک بازار تخصصی برای تبلیغ و فروش محصولات ایجاد شود تا مردم با آنها و کارکردهایشان آشنا شوند و امیدوارم توسعه منطقه نوآوری تهران به این دو محور توجه کند.


11905059
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» همه آنچه که باید درباره اینکه فاصله زمین تا ماه چقدر است را در این مطلب بخوانید.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش گفت: بیست‌و‌هفتمین دوره انتخابات شوراهای دانش‌آموزی مدارس روز شنبه ۱۲ آبان‌ با شعار «شورای دانش‌آموزی، برای ایران برای مدرسه» برگزار می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مهلت ثبت‌نام و انتخاب واحد پذیرفته‌شدگان دوره‌های کاردانی و کارشناسی ناپیوسته مهرماه ۱۴۰۳ دانشگاه جامع علمی کاربردی تا ۱۱ آبان تمدید شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی پس از واکنش‌ها در فضای مجازی به انتشار گزینشی قسمت‌هایی از سخنان دکتر شاهوردی در پاسخ به سوال مجری برنامه تلویزیونی «سلام صبح بخیر» پیرامون « کدگذاری افراد توسط واکسن‌ها در دوره کرونا »، متن کامل این سخنان را منت...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اورژانس کشور در روز جهانی سکته مغزی از امدادرسانی اورژانس پیش بیمارستانی به بیش از ۷۰۰۰ بیمار مبتلا به سکته مغزی در ۶ ماهه اول سال ۱۴۰۲ خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بیماری‌ ای بی (اپیدرمولایزیس بولوزا) که در جهان با نام بیماری پروانه‌ای نیز شناخته می‌شود، یک نوع اختلال ژنتیکی مادرزادی و غیرواگیردار است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس انجمن آنستزیولوژی و مراقبت‌های ویژه ایران درباره کم استقبال شدن رشته بیهوشی و روی آوردن پزشکان به تخصص زیبایی هشدار داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک متخصص زنان، زایمان و نازایی درباره نحوه خوابیدن زنان باردار در دوران بارداری و مراقبت‌های این دوران نکاتی را بیان کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اولین اجلاس روسای دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی سراسر کشور به صورت مجازی و وبیناری امروز با حضور وزیر و معاونان وزارت بهداشت برگزار شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» فدراسیون وزنه‌برداری و وزارت آموزش و پرورش تفاهم‌نامه همکاری برای راه اندازی مجدد مسابقات وزنه‌برداری در مدارس امضا کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است