بین‌الملل 16:57 - 05 شهریور 1405
موسسه رابرت کخ اعلام کرد شمار جان‌باختگان گرما در آلمان از ابتدای تابستان به ۱۵۸۰۰ نفر رسیده که بالاترین میزان مرگ ناشی از گرما از ۱۹۹۲ تاکنون است.

رکورد مرگ ناشی از گرما در آلمان؛ ۱۵۸۰۰ قربانی در تابستان ۲۰۲۶

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - موسسه رابرت کخ اعلام کرد که تعداد قربانیان گرمای شدید تابستان امسال در آلمان به ۱۵۸۰۰ نفر رسیده است که بالاترین میزان از سال ۱۹۹۲ تاکنون است.

این موسسه داده‌های به‌روز شده‌ای را ارائه کرد که دوره زمانی از ابتدای تابستان تا ۱۶ آگوست را پوشش می‌دهد. اکثر مرگ‌های مرتبط با گرما در گروه سنی بالای ۷۵ سال، ۱۱۹۰۰، مرگ رخ داده است. این موسسه در تجزیه و تحلیل خود، بین دو دوره گرمای شدید تمایز قائل شد. دوره اول در پایان ماه ژوئن رخ داد و دوره دوم شامل پایان ماه ژوئیه و اواسط ماه اوت بود. بیشترین تعداد قربانیان - ۹۶۰۰ نفر - بین ۲۲ تا ۲۸ ژوئن جان باختند، در حالی که ۴۰۰۰ نفر دیگر بین ۲۷ ژوئیه و ۱۶ اوت جان باختند.

تابستان امسال شاهد رکورد جدیدی در مرگ و میر ناشی از گرما در آلمان بود. طبق داده‌های دولتی که دوره زمانی از سال ۱۹۹۲ را پوشش می‌دهد، رکورد قبلی مربوط به سال ۱۹۹۴ بود، زمانی که اپیدمیولوژیست‌ها تخمین زدند که ۱۰۱۰۰ نفر به دلیل گرما جان خود را از دست داده‌اند.

تخمین‌های موسسه رابرت کخ بر اساس داده‌های اداره آمار فدرال و سازمان هواشناسی آلمان است. از ۲۲ تا ۲۸ ژوئن، میانگین دمای روزانه در آلمان ۲۶.۴ درجه سانتیگراد بود، در حالی که در برخی مناطق، دماسنج در طول روز به بالای ۴۰ درجه سانتیگراد رسید.

منبع: خبرگزاری تاس


12302593
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فروپاشی یک یخچال طبیعی در مرز نپال موجب سیلابی مرگبار شد که تا کنون دست‌کم ۳۵۳ کشته بر جای گذاشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» موسسه رابرت کخ اعلام کرد شمار جان‌باختگان گرما در آلمان از ابتدای تابستان به ۱۵۸۰۰ نفر رسیده که بالاترین میزان مرگ ناشی از گرما از ۱۹۹۲ تاکنون است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه قطر با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که نخست‌وزیر و وزیر خارجه قطر، در دیدار با وزیر خارجه ایران، در تهران درباره تلاش‌ها برای کاهش تنش‌ها و فراهم‌سازی زمینه برای گفت‌و‌گو رایزنی کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه روسیه، امروز (پنج‌شنبه) در واکنش به تشدید فشار‌های اقتصادی آمریکا علیه ایران اعلام کرد که مسکو تلاش‌های خود را با تهران و دیگر کشور‌های ذی‌نفع برای مقابله با اقدامات غیرقانونی واشنگتن هماهنگ خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه چین، روز پنجشنبه ادعا‌های واشنگتن مبنی بر توقیف دامنه‌هایی که هکر‌های تحت حمایت پکن از آنها برای هدف‌گیری زیرساخت‌های حیاتی آمریکا استفاده کرده‌اند، را به شدت محکوم کرد
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه کره شمالی روز پنجشنبه با محکوم کردن تصمیم ایالات متحده برای تأیید فروش موشک‌های تاکتیکی به ارزش ۱۲۵ میلیون دلار به کره جنوبی، این اقدام را «تهدیدی جدید» برای محیط امنیتی خود دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سرگئی ناریشکین، رئیس سرویس اطلاعات خارجی روسیه (SVR)، روز پنجشنبه تأیید کرد که در مسکو با جان رتکلیف، رئیس سازمان اطلاعات مرکزی ایالات متحده (سیا)، دیدار کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ادعا کرد که مذاکرات هسته‌ای با ایران در حال حاضر متوقف شده و تا زمانی که مسائل کلیدی از جمله وضعیت تنگه هرمز روشن نشود، این موضوع در اولویت قرار نخواهد گرفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شرکت رصدکننده تردد کشتی‌ها، کپلر، امروز (پنج‌شنبه) اعلام کرد که حجم تردد در آبراه‌های اصلی تنگه هرمز همچنان در سطح پایینی قرار دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قیمت نفت خام روز پنجشنبه با کاهش بیش از ۱٫۵ درصدی مواجه شد، زیرا سفر نخست‌وزیر قطر به ایران برای مذاکرات درباره تنگه هرمز، امید سرمایه‌گذاران به کاهش اختلالات عرضه در خاورمیانه را افزایش داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است