سیاسی 10:09 - 13 اردیبهشت 1404
روزنامه‌های امروز کشورمان به موضوعات مختلفی پرداخته‌اند، خالی از لطف نیست که به صورت اجمالی نگاهی به بخش سیاسی آنها بیندازیم.

آنچه در بخش سیاسی روزنامه‌های ۱۳ اردیبهشت گذشت

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمدحسین نیک‌خوی متین - ۱۸۲ تحریم در ۱۰۰ روز، ترامپ با چه زبانی بگوید که حسن نیت ندارد. این جمله تیتر اول روزنامه کیهان را شکل داده است. تیتری که گزارشی تحلیلی از رفتار‌های غیر قابل باور رئیس جمهور ایالت متحده در چند مدت اخیر است. این اتفاق‌ها البته در شرایطی افتاده که آمریکایی‌ها صحبت از مذاکره می‌کنند، اما همچنان به اقدامات ضد بشری خود ادامه می‌دهند.

ادامه آتش سوزی در سرزمین‌های اشغالی نیز موضوع دیگر امروز کیهان است. با این آغاز. دیروز ساعاتی پس از این که اعلام شد، رژیم صهیونیستی در حال مهار آتش است، خبر رسید، وزش باد شدید مانع صهیونیست‌ها شده و آتش دوباره زبانه کشیده است. از آن‌سو عده‌ای نیز در سرزمین‌های اشغالی شروع به آتش‌زدن خودرو‌ها و ساختمان‌ها کرده‌اند. تا دیروز سوختن ۵۰۰۰ هکتار از اراضی اشغالی تایید شد.

اهرم غنی‌سازی خط قرمز ایران، کابوس ترامپ دیگر گزارش این روزنامه از حاشیه‌های مذاکرات ایران و آمریکا است که کیهان به آن اشاره کرده است.

سرگیجه در واشنگتن. دولت ترامپ در بحران آشفتگی تیتر اصلی وطن امروز است که به تناقض گویی‌های آمریکایی‌ها در مسائل مختلف اشاره کرده است. تناقض‌هایی درباره موضوع ایران و اختلافات داخلی و برکناری مارک والتز ، تیتر تهدید ممنوع و متنی با عنوان تحریم‌های جدید آمریکا علیه کشورمان و تعویق مذاکراتی که قرار بود امروز در رم برگزار شود موضوع دیگری بود که وطن امروز به آن پرداخته بود.

جوان هم با تیتر بازی چهارم به تعویق مذاکرات ایران و آمریکا پرداخته و نوشته است که دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا که قرار بود امروز در رم، پایتخت ایتالیا برگزار شود، به تعویق افتاد. عباس عراقچی، وزیر خارجه گفته است که ما به همراه طرف‌های عمانی و آمریکایی تصمیم گرفتیم دور چهارم مذاکرات را «به دلایل لجستیکی و فنی» به تعویق بیندازیم؛ روایتی که طرف عمانی هم آن را تأیید کرده و گفته مذاکرات «به دلایل لجستیکی» به تعویق افتاده و البته سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفته «هیچ‌گاه زمان و مکان حضور ایالات متحده در دور چهارم مذاکرات تأیید نشده بود.» با این حال، حدس‌هایی نه چندان دور از ذهن در این باره وجود دارد که تعویق مذاکرات به دلیل تحریم‌های روز چهارشنبه آمریکا و همچنین تهدید دونالد ترامپ است که روز پنج‌شنبه گفت هر کشوری از ایران نفت بخرد حق تجارت با آمریکا را ندارد و وزارت خارجه ایران هم در واکنش، ادامه تحریم‌های غیرقانونی و فشار بر شرکای تجاری و اقتصادی ایران را به‌شدت محکوم کرده و گفته که چنین رویکردی را برنمی‌تابد.

جوان، اما تصویر صفحه نخستش را به شرایط بد مردم غزه و محاصره این شهر توسط رژیم صهیونیستی پرداخته است.همچنین صحبت‌های علی‌اکبر احمدیان دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان در اجلاس امنیتی بریکس در برزیل را هم اشاره کرده است، صحبت‌های که با این تیتر به آن اختصاص پیدا کرده است. ایران از حق هسته‌ای خود نخواهد گذشت.

همشهری هم در بخش سیاسی خود تیتر سرگیجه در واشنگتن را انتخاب کرده و نوشته استمرار سردرگمی طرف آمریکایی در قبال مذاکرات غیرمستقیم با ایران، علاوه بر اینکه سبب به تعویق افتادن دور چهارم گفت‌و‌گو‌ها شده، تردید‌های قابل‌توجهی را نیز درباره اراده واشنگتن در پیشبرد صادقانه رایزنی‌ها با ایران به‌وجود آورده‌ است.

حضور نماینده ویژه رهبر معظم انقلاب در بندرعباس و حضور ایشان در منزل برخی از جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی از دیگر موضوعات سیاسی امروز وطن امروز است.

راز تعویق مذاکره در رم تیتر نخست روزنامه ایران چاپ امروزش است که به تحلیل تعویق مذاکرات پرداخته همچنین این روزنامه با عنوان کارنامه دولت در آزمون سخت بندر گزارشی درباره عملکرد دولت چهاردهم در مواجه با واقعه ناگوار بندر شهید رجایی پرداخته است.

همچنین ایران مسائل مطرح شده درباره مطرح شدن طرح استیضاح دو وزیر دیگر هم پرداخته است.

فرهیختگان هم به تغییرات در تیم وزارت خارجه آمریکا پرداخته و تیتر جذاب محله بروبیا رو برای صفحه نخستش انتخاب کرده است. همچنین تیتر رافائل خرابکار که اشاره‌ای هم به انیمیشن رالف خرابکار دارد به موضع‌گیری‌های عجیب و غرب و متناقض رئیس سازمان انرژی اتمی پرداخته است.


12185765
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه به خبرنگارانی که طی ۲ سال گذشته رنج فلسطینیان و جنایت رژیم صهیونیستی را در پی تجاوز به غزه مستند کردند، ادای احترام کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به کشتی حامل کمک‌های غذایی و بشردوستانه برای نوار غزه را به شدت محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: باید از تجارب علمی و فناوری سایر کشور‌ها استفاده و برای پیشرفت کشور بومی‌سازی کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور در احکامی جداگانه محسن اسماعیلی و ستار عزیزی را به عنوان اعضای هیئت پیگیری اجرای قانون اساسی منصوب کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور «قانون اصلاح قانون مجازات قاچاق اسلحه و مهمات و دارندگان سلاح و مهمات غیرمجاز» را ابلاغ کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه حملات جدید رژیم صهیونیستی علیه سوریه را محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون هماهنگ‌کننده ارتش گفت: ایران با بهره‌گیری از قدرت نظامی، به عنوان یکی از مؤلفه‌های کلیدی در ارتقای قدرت ملی، در تمامی محافل و مجامع بین‌المللی مبادرت می‌ورزد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران با صدور پیامی مشترک بمناسبت فرارسیدن هفته عقیدتی سیاسی سپاه تاکید کردندکه پاسداران باید بتوانند در برابر هجمه‌های فکری دشمن، پاسخگو و اثرگذار باشند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نایب رئیس مجلس، رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات و نماینده مردم فیروزکوه و دماوند در مجلس در جلسه‌ با فرهنگیان به استماع نقطه‌نظرات معلمان نشستند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا گفت: ایران برای هر سناریویی آماده شده است؛ رویارویی با ایران عواقب هولناکی برای آمریکا دارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است